Dodaj firmu

Stiropor lajsne Šrafovska roba Šale

Šrafovska i sitna galanterija u našoj radnji u Batajnici. Molerski i stolarski program.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevica 33
Beograd

Okreči Me adaptacija stanova i stiropor lajsne

Krečenje i sve vrste molerskih radova za stanove i poslovne objekte na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

STR Jelena - Laminat kod Koste

Laminat kod Koste je maloprodajni objekat u Mladenovcu, naša delatnost je prvenstveno prodaja laminata od 8, 10 i 12 mm. Laminat 8 mm - cena od 650 din. Laminat 10 mm - cena od 850 din. Laminat 12 mm - cena od 950 din.
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 9
Mladenovac, Beograd

Stiropor lajsne Simline Home

Boje i lakovi najvišeg kvaliteta. Fasade, hidroizolacija, gvožđarska oprema,lepkovi, šrafovi,alati. Besplatna dostava na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Kosmajska 89
Mladenovac, Beograd

Stiropor lajsne Mis Color Farbara

Farbara Mis Color nalazi se na Voždovcu. U ponudi ima kompletni fasadni program kao i materijal, boje i lakove za eksterijer i enterijer najpoznatijih proizvođača.
Pročitaj više

Triše Kaclerovića 27đ
Voždovac, Beograd

Vukan Enterijer molersko - gipsarski radovi

Molersko-gipsarski radovi enterijer Vukan dostupni su u celom Beogradu. Profesionalan pristup i kompletni molersko-gipsarski radovi za sve vrste objekata.
Pročitaj više

Bulevar JNA 127, Jajinci
Voždovac, Beograd

Stiropor lajsne Farbare Ocean color

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo veliki izbor unutrašnjih i spoljašnjih boja i lakova najboljih domaćih i stranih brendova.
Pročitaj više

Tošin bunar 148
Novi Beograd, Beograd

Stiropor lajsne Irganox

U farbari Igranox naćićete sve što je protrebno za sređivanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Imamo veliki izbor boja za unutrašnje zidove, fasade, metal, drvo, staklo, tonere, lepkove, boje u spreju, lakove, kao i sav potreban alat i pribor. Irganox boje i lakovi - pravi saveznik za uređenje prostora.
Pročitaj više

Ratka Pavlovića 8a
Grocka, Beograd

Hemoluks farbara

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zidove, molerskih alata i razni drugi proizvodi
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 53g
Rakovica, Beograd

Stiropor lajsne Farbara Kole

Prodaja boja, lakova i gradjevinskog materijala. Širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom.
Pročitaj više

Braće Jerković 233d
Voždovac, Beograd

Ovo je priča o tome sta su i kada se koriste dekorativne stiropor lajsne, koje će vaš dom učiniti drugačijim, a sve to za skromnu svotu novca. U trgovinama je moguće pronaći preko pedesetak različitih modela ukrasnih lajsni od stiropora, pri čemu čak postoji mogućnost da se one naprave po vašoj želji, tako da je sasvim sigurno da ćete dobiti proizvod kakav ste želeli i opremiti dom po svojoj meri.

Gde se primenjuju stiropor lajsne?

One će dati neophodnu celinu prostoru, a takođe mogu da prekriju i manje neravnine koje se nalaze na plafonima ili na zidovima. Proizvode se od polistirena visokog kvaliteta, i odlikuje ih elastičnost i mala težina, zbog čega nisu sklone da pucaju.

Svoju primenu ovakve lajsne nalaze u dekorisanju enterijera, a velika im je prednost da su po cenama daleko pristupačnije nego kada je reč o gipsanim radovima, na primer. One vam prosto dozvoljavaju da pustite mašti na volju, da se jednostavno igrate pri dekoraciji prostora, da postavljate okvire na plafone, odnosno, da stvorite dom ili poslovni prostor o kakvom ste oduvek sanjali.

Vrste stiropor lajsni

Stiropor lajsne mogu da budu:

  • Ravne
  • Ugaone
  • Lajsne kojej skrivaju LED rasvetu
  • Lajsne koje skrivaju garnišne
  • Postoje i ukrasi, ornamenti i rozetne.

Stiropor lajsne – materijali i oblici

Objasnićemo svaku od ovih vrsta.

Ravnim lajsnama se ukrašavaju zidovi i plafoni, njima se mogu praviti određeni 3D efekti, ukrašavati svetlosna tela, praviti okviri za ogledala ili slike...

Ugaone lajsne, kao što im i samo ime kaže se postavljuju na uglove od devedeset stepeni, što bi značilo da na najbolji način spajaju plafone i zidove. Idealne su za dekoraciju poslovnih prostora, ali i dnevnih soba, hodnika, kupatila...

Ukoliko planirate da osvežite prostor ali ne biste želeli da menjate stare garnišne, onda je najbolja odluka da kupite skrivače garnišni. Oni se postavljaju ispred garnišni i pri tome se fiksira gornji deo za plafon, a sve to uz pomoć supstance koja je lepljva.

Skrivači LED rasvete su zapravo lajsne koje imaju dodatni kanal da bi se postavile LED diode. Praktične su i dekorativne, pri čemu pružaju i dodatno osvetljenje.

Prodaja stiropor lajsni

Široku ponudu stiropor lajsni moguće je pogledati na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi iz ove oblasti. Predstavljene su slikom i istaknute su informacije kao što su dimenzije, cena, koja je vrsta stiropor lajsne u pitanju i slično.

Stiropor lajsne – ugradnja

Da bi se postavile stiropor lajsne dovoljan je lepak, testera i ger. Bitno je da podloga  na koju se postavljaju lajsne bude čista i bez prašine. Svi elementi treba da se zalepe akrilnim lepkom.

Stiropor lajsne – cena

Cene stiropor lajsni se kreću od 30 dinara za dužni metar pa sve do 950 dinara koliko je potrebno izdvojiti za pojedine modele.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane