Farbara Centroboja Plus

5.0 | 13 ocena
Ulica: Lješka 27
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Farbara Centroboja Plus
Telefon: 011/
Mobilni: 065/

O nama

FARBARA CENTROBOJA PLUS

Farbara "Centroboja Plus" nalazi se u Lješkoj 27, na Banovom brdu u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo 2009. godine i do sada bili na usluzi velikom broju naših zadovoljnih sugrađana. Korektnim odnosom i ljubaznom uslugom, trudimo se da Vam uvek srdačno izađemo u susret.

Osnovna delatnost naše farbare ogleda se u prodaji boja, lakova i građevinskog materijala. Saradnjom sa renomiranim proizvođačima iz naše zemlje i inostranstva nudimo Vam širok asortiman naših proizvoda za kompletno uređenje prostora po Vašem izboru.

Sve na jednom mestu kada je reč o hirdoizolaciji, razređivačima, uljanim lakovima, sandolinu i velikom spekrtu boja, za vrhunsko sređivanje Vašeg stana, kuče ili poslovnog prostora. Problemi sa vlagom, vertikalnom ili horizontalnom, uz pomoć našeg hidroizolacionog materijala, mogu da postanu i Vaša prošlost.

Farbara "Centroboja Plus" konstantnim proširenjem svoje ponude, želi da Vam izađe u susret kada se odlučite za farbanje, premazivanje, lakiranje ili zaštitu od rđe metalnih površina.

Inovacija na našem tržištu 3 u 1 boja za metal, koja se bez šmirglanja direktno nanosi na rđu, sačuvaće Vaše metalne delove od propadanja i vratiti im stari sjaj. Naša farbara je tu da Vam po najpovoljnijim cenama ponudi boje, lakove i sprejeve poznatih marki.

Takođe možemo da Vam ponudimo uslužno miksovanje boja. Mašina vodećeg proizvođača u svetu, kada se radi o miksovanju dekorativnih premaza Finske firme "Tikkurila" u našem je posedu, što znači da Vam možemo omogućiti da odaberete željenu nijansu boje. Najširi asortiman boja, koje će oplemeniti otvoren ili zatvoren prostor po Vašem izboru.

Detaljima poput stikera za plocčce, ukrasnih bordura, vitraža, folija za stakla, samolepljivim tapetama, farbara "Centroboja Plus" želi da Vam omogucći da učinite zidove, prozore, vrata i sve drugo što poželite u Vašem stanu ili kući jedinstvenim. Našim najmlađim kupcima, pripremili smo Disney stikere i postere, koji će njihov kutak za igru učiniti savršenim.

Bilo da ste iskusni majstor, ili početnik u ovom poslu, farbara "Centroboja Plus" olakšaće Vam poslovanje, kvalitetnom i bogarom ponudom, boja, lakova, građevinskog materijala i prateće opreme.

Vaš siguran izbor. Farbara "Centroboja Plus" Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tihomir Senic
  22.05.2018 10:56

  Farbara CENTROBOJA PLUS se bavi prodajom boja lakova i gradjevinskog materijala.Kod njih mozete naci sve vezano za hidroizolaciju,razredjivacima,uljanim lakovima,sandolinu, i velikom spektru boja za kvalitetno sredjivanje vaseg stana,kuce ili poslovnog prostora.Sve pohvale za stalnim napredovanjem i pruzanjem kvaliteta svojim korisnicima!

  Kristina Milosevic
  06.07.2016 07:02

  Niske cene boja za farbanje i cetkica svih dimenzija.Sve na jednom mestu kada je rec o hirdoizolaciji,razredjivacima,uljanim lakovima,sandolinu i velikom spektru boja,za vrhunsko sredjivanje vaseg stana,kuce ili poslovnog prostora.

  Firme u blizini

  Hemoluks farbara, Pilota Mihaila Petrovića 53g, Rakovica, Beograd
  Tamban, Ustanička 73, Voždovac, Beograd
  Boje i lakovi za profesionalce Dacar Color, Tabanovačka 5, Voždovac, Beograd
  Boje i lakovi Uradimo sami, Kneza Višeslava 31u, Rakovica, Beograd
  Color Mania boje i lakovi, Kirovljeva 35, Kumodraška 83, Čukarica, Beograd
  Galapagos plastifikacija metala i boje za plastifikaciju, Narodnih heroja 33/19, Novi Beograd, Beograd
  Farbare Ocean color, Tošin bunar 148, Novi Beograd, Beograd
  Boje u prahu za plastifikaciju metala Optimex, Milutina Milankovića 1, lok 27, Novi Beograd, Beograd
  Mis Color Farbara, Triše Kaclerovića 27đ, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane