O nama - FARBARA CENTROBOJA PLUS

Farbara "Centroboja Plus" nalazi se u Lješkoj 27, na Banovom brdu u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo 2009. godine i do sada bili na usluzi velikom broju naših zadovoljnih sugrađana. Korektnim odnosom i ljubaznom uslugom, trudimo se da Vam uvek srdačno izađemo u susret.

Osnovna delatnost naše farbare ogleda se u prodaji boja, lakova i građevinskog materijala. Saradnjom sa renomiranim proizvođačima iz naše zemlje i inostranstva nudimo Vam širok asortiman naših proizvoda za kompletno uređenje prostora po Vašem izboru.

Sve na jednom mestu kada je reč o hirdoizolaciji, razređivačima, uljanim lakovima, sandolinu i velikom spekrtu boja, za vrhunsko sređivanje Vašeg stana, kuče ili poslovnog prostora. Problemi sa vlagom, vertikalnom ili horizontalnom, uz pomoć našeg hidroizolacionog materijala, mogu da postanu i Vaša prošlost.

Farbara "Centroboja Plus" konstantnim proširenjem svoje ponude, želi da Vam izađe u susret kada se odlučite za farbanje, premazivanje, lakiranje ili zaštitu od rđe metalnih površina.

Inovacija na našem tržištu 3 u 1 boja za metal, koja se bez šmirglanja direktno nanosi na rđu, sačuvaće Vaše metalne delove od propadanja i vratiti im stari sjaj. Naša farbara je tu da Vam po najpovoljnijim cenama ponudi boje, lakove i sprejeve poznatih marki.

Takođe možemo da Vam ponudimo uslužno miksovanje boja. Mašina vodećeg proizvođača u svetu, kada se radi o miksovanju dekorativnih premaza Finske firme "Tikkurila" u našem je posedu, što znači da Vam možemo omogućiti da odaberete željenu nijansu boje. Najširi asortiman boja, koje će oplemeniti otvoren ili zatvoren prostor po Vašem izboru.

Detaljima poput stikera za plocčce, ukrasnih bordura, vitraža, folija za stakla, samolepljivim tapetama, farbara "Centroboja Plus" želi da Vam omogucći da učinite zidove, prozore, vrata i sve drugo što poželite u Vašem stanu ili kući jedinstvenim. Našim najmlađim kupcima, pripremili smo Disney stikere i postere, koji će njihov kutak za igru učiniti savršenim.

Bilo da ste iskusni majstor, ili početnik u ovom poslu, farbara "Centroboja Plus" olakšaće Vam poslovanje, kvalitetnom i bogarom ponudom, boja, lakova, građevinskog materijala i prateće opreme.

Vaš siguran izbor. Farbara "Centroboja Plus" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

22.05.2018 10:56
Tihomir Senic

Farbara CENTROBOJA PLUS se bavi prodajom boja lakova i gradjevinskog materijala.Kod njih mozete naci sve vezano za hidroizolaciju,razredjivacima,uljanim lakovima,sandolinu, i velikom spektru boja za kvalitetno sredjivanje vaseg stana,kuce ili poslovnog prostora.Sve pohvale za stalnim napredovanjem i pruzanjem kvaliteta svojim korisnicima!

06.07.2016 07:02
Kristina Milosevic

Niske cene boja za farbanje i cetkica svih dimenzija.Sve na jednom mestu kada je rec o hirdoizolaciji,razredjivacima,uljanim lakovima,sandolinu i velikom spektru boja,za vrhunsko sredjivanje vaseg stana,kuce ili poslovnog prostora.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Boje i lakovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Farbara Centroboja Plus
  • farbara centroboja plus,
  • farbara centroboja plus radno vreme,
  • farbara centroboja plus kontakt telefon,
  • razredjivaci banovo brdo,
  • prodaja uljanih lakova banovo brdo,
  • farbare na banovom brdu,
  • sandolin banovo brdo