Dodaj firmu

Dihtung gume za vrata Šale

Šrafovska i sitna galanterija u našoj radnji u Batajnici. Molerski i stolarski program.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevica 33
Zemun, Beograd

Dihtung gume za vrata Mis Color Farbara

Farbara Mis Color nalazi se na Voždovcu. U ponudi ima kompletni fasadni program kao i materijal, boje i lakove za eksterijer i enterijer najpoznatijih proizvođača.
Pročitaj više

Triše Kaclerovića 27đ
Voždovac, Beograd

Dihtung gume za vrata Farbare Ocean color

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo veliki izbor unutrašnjih i spoljašnjih boja i lakova najboljih domaćih i stranih brendova.
Pročitaj više

Tošin bunar 148
Novi Beograd, Beograd

Dihtung gume za vrata Irganox

U farbari Igranox naćićete sve što je protrebno za sređivanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Imamo veliki izbor boja za unutrašnje zidove, fasade, metal, drvo, staklo, tonere, lepkove, boje u spreju, lakove, kao i sav potreban alat i pribor. Irganox boje i lakovi - pravi saveznik za uređenje prostora.
Pročitaj više

Ratka Pavlovića 8a
Grocka, Beograd

Dihtung gume za vrata Trelleborg

Kompanija Neshvyl više od 15 godina intenzivno sarađuje sa Trelleborg-om iz Švedske, koja je jedna od vodećih svetskih kompanija koja se bavi polimernim tehnologijama. U našoj ponudi možete naći najkvalitetnije dihtung gume Trelleborg
Pročitaj više

Žarkovačka 38
Čukarica, Beograd

Hemoluks farbara

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zidove, molerskih alata i razni drugi proizvodi
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 53g
Rakovica, Beograd

Dihtung gume za vrata Ivas

Uživajte u gradnji, uz najkvalitetniji Ivas građevinski materijal. Na dobro poznatoj adresi u Borči očekuje Vas širok asortiman građevinskog materijala za izvođenje najrazličitijih radova. Poseban akcenat stavljamo na termoizolacione i hidroizolacione materijale, kao i demit fasade
Pročitaj više

Put za Ovču 63
Borča, Beograd

Boje i lakovi Dekostar

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađemo u susret.
Pročitaj više

Cvijićeva 33
Palilula, Beograd

Color Mania boje i lakovi

Farbara Color Mania nalazi se na dve lokacije u gradu i nudi najveći izbor proizvoda za molerske i fasaderske radove. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne boje i lakovi, svih mogućih nijansi, a radimo i kompjutersko miksovanje boja. Takođe, nudimo kompletan fasadni program
Pročitaj više

Kirovljeva 35, Kumodraška 83
Čukarica, Beograd

Koja je uloga dihtung gume za vrata? Ako imate kuću ili živite u prizemlju, onda dobro znate kako hladnoća zna da se uvuče kroz spoljna vrata ako ona ne dihtuju dobro. Sve to dalje vodi ka tome da će se temperatura u vašem prostoru spustiti i za nekoliko stepeni, što opet podrazumeva da ćete morati da dogrevate.

Ne moramo posebno naglašavati da će vam računi za struju biti veći, i tako iz meseca u mesec, iz godine u godinu... Dok čitate naš tekst, slobodno stavite na papir koliko ste novca bacili dogrevajući stan ili kuću, a onda pročitajte koliko koštaju dihtung gume za vrata. Zaključak koji ćete lako izvesti je da za malo novca možete uštedeti značajnu svotu, kada se pogleda i na godišnjem nivou, a kamoli dugoročno.

Dihtung trake za vrata

U ponudi prodavnica boja i lakova možete pronaći automatski dihtung za dvokrilna i jednokrilna zaokretna i klizna vrata za opuštanje sa strane šarke. Karakteriše ih jak pritisak prijanjanja.

Ovakvi modeli duhtung traka za vrata omogućavaju pokretnost profila, a još neke osobine koje bi trebalo da znate su da imaju dva trna za podešavanje od mesinga, dok je način ugradnje u žljeb; duhtung gume će vam pružiti i zvučnu izolaciju do četrdeset decibela, dok visina zaptivanja može biti 13 mm, a visina gume 28, 3 mm, širina 12 mm. 

Kada je reč o materijalima od kojih su izrađene, naći ćete ih od aluminijuma i prirodne gume. Pri tome, treba da znate da nisu vodootporne ni dimootporne. Postoji mogućnost skraćivanja do 100 milimetara. 

Vrste dihtung guma za vrata

Pošto pogledate web prezentacije prodavnica boja i lakova, ili se prošetate do njihovog fizičkog sedišta, uverićete se da postoji više vrsta dihtung traka za vrata. To može biti dihtung guma T profil, dihtung guma sa repom, G profil, dihtung traka jedna komora ravna, i dve komore ravna.

Dihtung ili zaptivni profil, veoma je važan deo svih spoljašnjih vrata. Majtor će isti postaviti u prostor između krila i okvira (takozvani falc-luft), i to utiskivanjem u prethodno pripremljene žljebove. 

Karakteristične dimenzije su širina samog dihtunga, kao i širina dela dihtunga koji ulazi u žljeb na krilu ili štoku. Dihtunge ćete pronaći izrađene od materijala na bazi PVC-a, kao i gume, a takođe postoji i veoma širok izbor profila u zavisnosti od oblika konstrukcije vrata.

Karakteristike dihtung guma za vrata

Ono što očekujemo kada kupimo i ugradimo dihtung trake za vrata, to je da one dobro zaptivaju, ne dozvoljavajući prodor hladnog vazduha u prostoriju. Shodno tome, dihtung gume karakteriše elastičnost, otpornost na atmosferske uticaje, postojanost na boje i lakove, i najvažnije, dugotrajnost.

Estetika, kao veoma bitna stavka, biće zadovoljena na pravi način, jer se dihtung gume za vrata pojavljuju u dve boje, a to su bela i braon. 

Nakon jednostavne ugradnje, vama samo ostaje da uživate ušuškani u svom toplom domu, dok napolju fijuče ledeni zimski vetar.

Dihtung gume za vrata – cena:

Dihtung gume za vrata možete naći u koturu od 100 metara, pri čemu je prosečna cena oko 2500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice boja i lakova koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane