Dodaj firmu

Na samom početku našeg teksta, navešćemo jednu zanimljivu činjenicu, a to je da mnogi ljudi mešaju pojam kvake za vrata i brave, misleći da je to jedno te isto. Ali, naravno da nije. Brava omogućava da zaključate ili otključate vrata, i nije loše reći da postoje obične i sigurnosne brave, dok je kvaka jedna, da kažemo, ručica, koja omogućava da otvorite vrata koja su već otključana.

Kada opremate svoj dom, stan ili kuću, poslovni prostor ili vikendicu, tada svakako želite da sve bude sa stilom, do najsitnijih detalja, pa je u tom smislu, izbor kvake za vrata izuzetno važan, jer, kada vam dolaze gosti, prvo što će videti su ulazna vrata i na njima lepo dizajnirana kvaka. Ovo se odnosi i na sva druga vrata u jednom objektu, to znači i na vrata spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dečije sobe... Nikada ne zaboravite da detalji čine celinu harmoničnom i skladnom.

Kvake za vrata – prodaja

U današnje vreme, online ili internet komunikacije, gotovo celokupnu ponudu bilo čega možemo videti od svoje kuće, preko računara, tableta ili mobilnog telefona. Firme koje se bave prodajom kvaka za vrata imaju svoje lepo osmišljene i urađene web prezentacije, tako da je moguće veoma lako, pronaći željeni model.

Kvaku birate na osnovu njenih karakteristika, a svakako da je bitna i cena. Artikli su predstavljeni kroz kratki teksualni opis, koji govori o pomenutim karakteristikama kvake, i prikazana je fotografija, koja se može uveličati ili pogledati iz više uglova.

Cena je vidno istaknuta i možete da je uporedite sa cenama drugih proizvoda i njihovim performansama. Sortiranje je često olakšano uz pomoć filtera, jer su kvake poređane od najskuplje ka najjeftinijim ili obrnuto.

Naručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem u korpu, ukoliko je artikal na lageru. Kada završite poručivanje i potvrdite, ostavljate adresu za isporuku i posle izvrđenog plaćanja, željena kvaka stiže na vašu adresu najkasnije u roku od dva radna dana.

Plaćanje takođe može da se izvrši bez izlaska iz doma ili kancelarije i to putem e-bankinga, kao i u najbližoj pošti ili banci.

Kvake za vrata koje se nalaze u ponudi su od poznatih svetskih proizvođača i uz njih ćete dobiti garanciju. Postoje modeli, tj. linije kvaka koje su namenjene za unutrašnja vrata, i mogu biti sa profilnom  četvrtkom, uz vidljivo šrafljenje štita.

Nalaze se u raznim bojama, na primer to može da bude bronza, što deluje veoma elegantno. Primera radi, rastojanje između centra otvora za četvrtku kvake i otvora za ključ može da iznosi devedeset milimetara.

Postojanost kvake je prethodno ispitana, i to na samim vratima, i primera radi, okov je ispitan tokom 182500 radnih ciklusa, pri čemu jedan ciklus znači jedno otvaranje i jedno zatvaranje vrata. Kvake koje se upotrebljavaju van stambenih prostora ispituju se na mnogo više ciklusa, jer je u poslovnim i javnim objektima daleko veća cirkulacija ljudi.

Kvake za vrata – cena:

Prosečna cena kvaki za vrata je oko 1000 dinara, mada mogu biti i skuplje i jeftinije, što zavisi od modela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontakrirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Idi na vrh strane