Izaberite neku od firmi gde mozete kupiti NITRO BOJE

Mis Color Farbara

Triše Kaclerovića 27đ

Farbara Mis Color nalazi se na Voždovcu. U ponudi ima kompletni fasadni program kao i materijal, boje i lakove za eksterijer i enterijer najpoznatijih proizvođača.
Pročitaj više

Farbare Ocean color

Tošin bunar 148

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo veliki izbor unutrašnjih i spoljašnjih boja i lakova najboljih domaćih i stranih brendova.
Pročitaj više

Irganox boje i lakovi

Ratka Pavlovića 8a

U farbari Igranox naćićete sve što je protrebno za sređivanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Imamo veliki izbor boja za unutrašnje zidove, fasade, metal, drvo, staklo, tonere, lepkove, boje u spreju, lakove, kao i sav potreban alat i pribor. Irganox boje i lakovi - pravi saveznik za uređenje prostora.
Pročitaj više

Hemoluks farbara

Pilota Mihaila Petrovića 53g

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zidove, molerskih alata i razni drugi proizvodi
Pročitaj više

Farbara Kole

Braće Jerković 233d

Prodaja boja, lakova i gradjevinskog materijala. Širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom.

Boje i lakovi Dekostar

Cvijićeva 33

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađemo u susret.

Color Mania boje i lakovi

Kirovljeva 35, Kumodraška 83

Farbara Color Mania nalazi se na dve lokacije u gradu i nudi najveći izbor proizvoda za molerske i fasaderske radove. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne boje i lakovi, svih mogućih nijansi, a radimo i kompjutersko miksovanje boja. Takođe, nudimo kompletan fasadni program

Nitro boje Ivas

Put za Ovču 63

Uživajte u gradnji, uz najkvalitetniji Ivas građevinski materijal. Na dobro poznatoj adresi u Borči očekuje Vas širok asortiman građevinskog materijala za izvođenje najrazličitijih radova. Poseban akcenat stavljamo na termoizolacione i hidroizolacione materijale, kao i demit fasade

Boje i lakovi Uradimo sami

Kneza Višeslava 31u

Bilo da ste amater ili profesionalac, na pravom ste mestu.Ukoliko ste odlučili da se bavite molerajem ili zidarskim poslovima, nudimo Vam kompletan program koji će Vam olakšati posao i dovesti do savršenstva izgled objekta na kom radite…

Farbara Terca Ton

Mirijevski bulevar 41c

Za svakog ko je farbanju sklon,tu je Farbara Terca Ton.

Nitro boje Farbara Centroboja Plus

Lješka 27

Farbara "Centroboja Plus" nalazi se u Lješkoj 27, na Banovom brdu u Beogradu. Osnovna delatnost naše farbare ogleda se u prodaji boja, lakova i građevinskog materijala.

Tamban

Ustanička 73

Kada se koriste nitro boje? U svakom domaćinstvu ili radnom prostoru, postoji dosta površina od metala ili drveta. Poznato je, da iako su ovi materijali otporni, oni nisu večni, odnosno potrebno im je redovno održavanje, kako bi uvek bili lepi i da bi im se produžio životni vek.

Nitro boje za metal

Svaka metalna površina u dodiru sa vodom ili vazduhom oksidira, zapravo stvara se ružna rđa. Zbog toga je metal potrebno zaštititi od korozije, a to se postiže njegovim farbanjem. Pri tome nije važno da li se predmeti od metala nalaze u eksterijeru ili enterijeru, oni se moraju ofarbati. 

Površine koje su napolju, izložene su svim atmosferskim prilikama, što samo ubrzava njihovo propadanje, odnosno, povećava potrebu da budu zaštićene na adekvatan način. Iz svega navedenog vidimo, da farbanje metala nije način da ti predmeti budu estetski privlačni, već je najvažnije da se spreči rđanje.

Da biste sve ovo postigli, majstor koga budete pozvali da odradi taj posao, upotrebiće nitro boje. Nitro temeljna boja je osnovni antikorozivni premaz, za zaštitu metala u enterijeru i eksterijeru. 

Dobre karakteristike nitro boja su njihovo brzo sušenje, što sve skraćuje vreme koje je potrebno za rad. Sam premaz sadrži kvalitetne antikorozivne pigmente, koji će obezbediti zaštitu u dugom vremenskom periodu.

Kada se nitro boja nanosi špricanjem ili četkom, mora biti razređena sa petnaest do dvadeset posto nitro razređivača. Što se tiče sušenja, reći ćemo da je nitro boja spremna za nanošenje završnog premaza nakon šest sati ili „mokro na mokro“.

Koliko god da ljudi obraćaju pažnju na kvalitet, postojanost i dugotrajnost, jednako je važan i estetski izgled, odnosno nijanse boja. Tako se nitro boje proizvode u dve standardne nijanse, siva i oksidno smeđa. Siva nijansa je namenjena za podlogu za svetlije nijanse završnog premaza. 

Nitro boje – iskustva

Kupce zanima i činjenica koliko je boja izdašna, odnosno koliko će novca morati da potroše da bi ceo posao bio uspešno priveden kraju. Kod nitro temeljne boje, pokriva se od osam do deset metara kvadratnih sa jednim litrom, i to u jednom sloju, koji je debljine od 40 do 50 mikrona.

Nitro boje ćete u farbarama najčešće pronaći u pakovanjima od 0, 75 l, 2, 5l, i 10 litara. 

Nitro lak se koristi za zaštitu i postizanje sjaja nameštaja i drugih drvenih površina. Kada je reč o potrošnji, jedan litar će biti dovoljan za osam do deset metara kvadratnih površine, kada se nanosi u jednom sloju. Nitro lak nam dolazi kao univerzalni, mat ili sjajni.

Nitro emajl ćemo naći u osam nijansi boja, a poslužiće nam za dekoraciju i zaštitu raznih metalnih površina od uticaja sredine. Jedan litar nitro emajla dovoljan je za premazivanje u jednom sloju, od šest do osam metara kvadratnih površine. 

Nitro boje – cena:

Cene nitro osnovnih boja za metal kreću se u rasponu od 390 din. za pakovanje od 0.9 l, preko 1500 din. za težinu od 3.5 l, sve do 8100 dinara za pakovanje od 25 litara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate farbare koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane