Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Miroslav Jagnjic
Po pitanju hidroizolacionih materijala, pojedinih njihovi ekonomicnost, ubedljivo je najbolje resnjee za vas da se posavetuje sa nekim strucnim licem. Ipak na kraju nema nista bez papira i olovke.
Stojance Ristovski
Hidroizolacioni materijali su ipak materijali koji moraju da se kvalitetno plate i na njima nikako ne biste trebali da stedite. Sa cenama su takodje ovo i vise nego kvalitetni materijali.
Petar Jankulovski
Kako god da okrenete, bez ovih materijala se u svakom slucaju ne moze. Sve drugo je zapravo po meni samo gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
nekada je bolje da dosta ulozite u ove materijale nego u bilo sta drugo. Mada, problem je generalno govoreci u tome sot cene ipak nisu previse jeftine kako god da okrenete.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, oni moraju da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Filip Milutinovic
Samo treba da znate da svaki hidroizolacioni materijal treba da se dosta plati.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ovi materijali su nesto sto u svakom slucaju valja kako pre tako i kasnije.
Ivana Petrovic
Koliko mi se samo cini, cenim ovu vrstu hidroizolacionog materijala samo ako je dovoljno kvalitetan i ukoliko potraje duzi vremenski period.
Todor Markovic
Kako god da okrenete, oni trebaju da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Po meni su ovi materijali u danasnje vreme sastavi deo krova i zbog toga nikako ne mogu da budu jeftini.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovi materijali su nesto sto debelo mora da se plati.
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, ovde se pre svega misli na folije. One su u svakom slucaj pre ili kasnije sigurno potrebne.
Petar Jankovic
iskren da budem, nije svaki materijal ove vrste dovoljno dobar. Sve je to po meni cisto gubljenje vremena.
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je da su ovo lakovi sasvim zadovoljavajuce kvaltieta. Ukoliko se vec za njih odlcuite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Kako god da okrenete bez ovih materijale se izgradnja savremene kuce u svakom slucaju ne bi mogla zamisliti. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego potrebni materijali u ciji kvalitet je najbolje da se uverite samo kada budete gradili neki objekat.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ovo je bas onako i vise nego kvalitetan materijal. Ukoliko se za njega odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta matrijala koja vam u svakom slucaju treba kada pricamo o izgradnji kuce po savremenim standardima i principima.
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, ovo je bila posebna vrsta materijala. Ako se za njeg aodlucite sigurno je samo to da se nikada necete pokajati.
Jana Stankovic
Mislim da je zaista i vise nego suvisno da se prica o tome koliko je veoma vazno da ovi materijali budu bas onako dobrog kvaliteta.
Marko Petrovic
Ovo su u svakom slucaju materijali koji moraju da se koriste kada gradite neki ozbiljan objekat.
Biljana Brankovic
Ovo je ipak jedna posebna vrsta materijala. Ako se vec za njega odlucite, onda se u svakom slucaju necete pokajati. Bez toga je bukvalno nemoguca gradnja.
Dusan Markovic
Po pitanju hidroizolacionih materijala, pojedinih njihovi ekonomicnost, ubedljivo je najbolje resnjee za vas da se posavetuje sa nekim strucnim licem. Ipak na kraju nema nista bez papira i olovke.