Dodaj firmu

STR Jelena - Laminat kod Koste

Laminat kod Koste je maloprodajni objekat u Mladenovcu, naša delatnost je prvenstveno prodaja laminata od 8, 10 i 12 mm. Laminat 8 mm - cena od 650 din. Laminat 10 mm - cena od 850 din. Laminat 12 mm - cena od 950 din.
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 9
Mladenovac, Beograd

Laminat Parket Tivoli

Oplemenite Vaš stambeni ili poslovni prostor najkvalitetnijim parketom, posetite prodavnicu Parket Tivoli. U našoj ponudi nalazi se parket svih dimenzija, kao i kompletan prateći materijal za njegovo postavljanje. Takođe, vršimo usluge ugradnje, hoblovanja i lakiranja parketa.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 49
Zvezdara, Beograd

Laminat Flooring

Trgovinsko zanatska radnja “Flooring” je mesto gde možete naći vrlo povljan i kvalitetan pod uz veliki izbor dezena, kao i sav prateći materijal potreban za potpunu izradu poda.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevica 113, Batajnica
Zemun, Beograd

Laminat Šale

Šrafovska i sitna galanterija u našoj radnji u Batajnici. Molerski i stolarski program.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevica 33
Zemun, Beograd

U svakom stanu ili kući, podovi su gospodari prostora, a svakako najpopularniji je laminat. Lepe podne obloge, uredno održavane, ostavljaju izuzetno lep utisak, a posebno ako se fino uklope sa ostatkom enterijera – bojom i dekoracijom zidova, nameštajem, stolarijom...

Prodaja laminata

Davno su prošla vremena kada ste morali da se telefonom raspitujete ili da obilazite čitav grad u potrazi za savršenim laminatom. Danas je dovoljno da pogledate veb prezentacije firmi koje se bave prodajom ove obloge za podove i da saznate koje su cene, kakve su karakteristike proizvoda i sve ostalo što bi moglo da vas zanima.

Na prodajnim sajtovima su prikazani laminati, njihove boje i debljine, klasa, i sl. Vidno je istaknuta i cena, koju je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima. Čitavu nabavku možete da završite online, čak i da na taj način platite putem e-bankinga, a potom vam ostaje samo da sačekate isporuku i montažu.

Nekada se dešava da ista firma kod koje ste kupili laminat vrši i njegovu postavku i to je onda obično cena koja je nešto niža i povoljnija, ali predlažemo da se o tome detaljnije raspitate prilikom odabira laminata.

Laminat 12 mm

Kod izbora laminata, vrlo je važno koje je on debljine. Logično, što je laminat deblji, to je i kvalitetniji, i cena će, shodno tome, biti viša.

Laminat sivi

Dobra osobina laminata je što je dostupan u raznim nijansama i bojama. Tako na primer, možete da izaberete sivu nijansu, i da ona deluje izuzetno elegantno i dekorativno u vašem stambenom ili poslovnom prostoru.

Laminat u boji drveta

Drvo je prirodan materijal, i mnogi ljudi ga naprosto obožavaju. Ono unosi duh prirode u vaš dom, čineći ga toplijim mestom za život i boravak. Upravo zbog toga je veoma popularan laminat koji je u boji drveta.

Kvalitetni laminat

Laminat je izuzetno zahvalna podna obloga. Pre svega je to zbog njegove cene, koja je dosta niža u odnosu na parket, recimo, a pored toga, neće vam biti potrebno hoblovanje, lakiranje i sve druge vrste održavanja koje biste morali da radite ako postavljate parket.

I pored atraktivne-niske cene, laminat je kvalitetna podna obloga za koju se odlučuje sve više ljudi.

Laminat akcija

Ukoliko ste u fazi kupovine laminata, dobro je da se raspitate gde sve postoje akcije, kao i na koje vrste laminata. Na taj način, možete da uštedite, na primer, za montažu ove podne podne obloge.

Najjeftiniji laminat

U odnosu na parket, laminat je značajno jeftiniji, kao što smo naveli, tako da ćete značajno uštedeti. Čak i najjeftiniji laminat je dovoljno dobar da vas posluži zavidan broj godina i da ukrašava enterijer.

Laminat cena

Cene su zaista različite, i zavise od klase laminata, tj. od njegove debljine i kvaliteta.

Laminat cena po kvadratu (m2)

Cena po metru kvadratnom može da bude od 500 dinara, za laminat od 6 milimetara, II klasa, pa naviše, cena raste u skladu sa kvalitetom ove podne obloge.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane