Dodaj firmu

STR Jelena - Laminat kod Koste

Laminat kod Koste je maloprodajni objekat u Mladenovcu, naša delatnost je prvenstveno prodaja laminata od 8, 10 i 12 mm. Laminat 8 mm - cena od 650 din. Laminat 10 mm - cena od 850 din. Laminat 12 mm - cena od 950 din.
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 9
Mladenovac, Beograd

Gipsane ploče Simline Home

Boje i lakovi najvišeg kvaliteta. Fasade, hidroizolacija, gvožđarska oprema,lepkovi, šrafovi,alati. Besplatna dostava na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Kosmajska 89
Mladenovac, Beograd

Gipsane ploče Jakovljević Stovarište

Stovarište Jakovljević nalazi se u Zemunu. Poseduje veliki asortiman građevinskog materijala, cementa, kreča, izolacije, cementa kao i ogreva.
Pročitaj više

Ljiljane Krstić 15a
Zemun, Beograd

Gipsane ploče Mis Color Farbara

Farbara Mis Color nalazi se na Voždovcu. U ponudi ima kompletni fasadni program kao i materijal, boje i lakove za eksterijer i enterijer najpoznatijih proizvođača.
Pročitaj više

Triše Kaclerovića 27đ
Voždovac, Beograd

Nićiforović L&M građevinski materijal

Ukoliko Vam je potreban kompletan građevinski materijal za kuću ili bilo koji objekat posetite Nićiforović L&M u naselju Leštane
Pročitaj više

Smederevski put 15, Leštane
Grocka, Beograd

Nićiforović L&M stovarište

Stovarište Nićiforović L&M nalazi se u naselju Leštane. U ponudi ima veliki asortiman građevinskog materijala za pravna i fizička lica
Pročitaj više

Smederevski put 15, Leštane
Grocka, Beograd

Gipsane ploče Farbare Ocean color

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo velik...
Pročitaj više

Tošin bunar 148
Novi Beograd, Beograd

Gipsane ploče Irganox

U farbari Igranox naćićete sve što je protrebno za sređivanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Imamo veliki izbor boja za unutrašnje zidove, fasade, metal, drvo, staklo, tonere, lepkove, boje u spreju, lakove, kao i sav potreban alat i pri...
Pročitaj više

Ratka Pavlovića 8a
Grocka, Beograd

Hemoluks farbara

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zi...
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 53g
Rakovica, Beograd

Boje i lakovi Dekostar

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađem...
Pročitaj više

Cvijićeva 33
Palilula, Beograd

Gipsane ploče Ivas

Uživajte u gradnji, uz najkvalitetniji Ivas građevinski materijal. Na dobro poznatoj adresi u Borči očekuje Vas širok asortiman građevinskog materijala za izvođenje najrazličitijih radova. Poseban akcenat stavljamo na termoizolacione i hidr...
Pročitaj više

Put za Ovču 63
Borča, Beograd

Gipsane ploče Stovariste Okruglica Promet

Stovariste Okruglica Promet u svojoj ponudi ima kompletan građevinski materijal za grube i završne radove u građevinarstvu.
Pročitaj više

Smederevski put 9
Zvezdara, Beograd

Color Mania boje i lakovi

Farbara Color Mania nalazi se na dve lokacije u gradu i nudi najveći izbor proizvoda za molerske i fasaderske radove. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne boje i lakovi, svih mogućih nijansi, a radimo i kompjutersko miksovanje boja. T...
Pročitaj više

Kirovljeva 35, Kumodraška 83
Čukarica, Beograd

Boje i lakovi Uradimo sami

Bilo da ste amater ili profesionalac, na pravom ste mestu. Ukoliko ste odlučili da se bavite molerajem ili zidarskim poslovima, nudimo Vam kompletan program koji će Vam olakšati posao i dovesti do savršenstva izgled objekta na kom radite…
Pročitaj više

Kneza Višeslava 31u
Rakovica, Beograd

Kada je reč o temi gipsane ploče, uvek prvo pomislimo na njihovu dekorativnu ulogu u domaćinstvu. Poslednjih godina su veoma porasli kriterijumi u opremanju životnih i radnih prostora, tako da se vodi računa o svakom detalju.

Svi mi želimo da se u svojim prostorijama osećamo prijatno, a isto tako i da ostavimo lep utisak na goste ili poslovne partnere. Jedno od dobrih rešenja kojim to možete postići je ugradnja gipsanih ploča.

Gipsane ploče za plafon

Iako plafon svakako nije u visini očiju, on je veoma bitan za kompletan utisak koji ostavlja vaš enterijer. U tom smislu, plafoni se često ukrašavaju gipsanim pločama, ornamentima i raznim ukrasima.

Na takvim površinama, i osvetljenje će bolje doći do izražaja, pa će se stvoriti veoma lepa atmosfera u prostoriji. Stručnjaci za uređenje enterijera, najčešće savetuju da se plafon „spusti“, i to uz pomoć gipsanih ploča. 

Verovatno najveća prednost gipsanih ploča je u tome što se može dobiti onakav oblik kakav vi želite i ograničenja ne postoje. Dakle, kako će vaš budući plafon izgledati, zavisi od vaših želja, kao i od namene prostora. 

Još jedna od prednosti gipsanih ploča, jeste u tome što u skriveni prostor između obloge i plafona može da se smesti ventilacija ili rasveta koja će emitovati romantično, prigušeno svetlo.

Ovakvi spušteni plafoni, najlepše će doći do izražaja u prostorijama koje imaju visoku tavanicu. Takođe, dobro su rešenje za stare objekte jer će na efikasan način obložiti neravne i oštećene plafone.

Međutim, pošto većina naših čitalaca živi u klasičnim stanovima gde su plafoni uobičajene visine, dizajneri savetuju da se gips postavi samo na jednom delu tavanice, odnosno tačno u sredinu. Sjajno mesto bi bilo iznad trpezarijskog stola ili garniture za sedenje. 

Kada govorimo o oblicima, to može biti krug, elipsa, kvadrat...

Gipsane ploče za zidove

Ovde je reč o takozvanom suvom malterisanju, ili oblaganju zidova uz pomoć gipsanih ploča. To je zapravo, alternativa klasičnom malterisanju, odnosno lepljenjem ploča direktno na zidove skraćuje se postupak, kao i vreme trajanja radova, pa se na taj način dobija savršeno ravna površina koja je spremna za farbanje.

Sam postupak izgleda tako što se gipsane ploče pomoću specijalnog veziva lepe direktno na masivne zidove. Ovde ne postoji sušenje kao kod klasičnog maltera, a postiže se i niz drugih dobrih efekata kao što su poboljšana zvučna izolacija, dobra sposobnost upijanja vlažnog vazduha iz prostorije, korigovanje krive podloge i slično.

Gipsane ploče za kupatilo

Gips je veoma dobar izbor jer je u pitanju prirodni i biološki ispravan materijal, koji je preporučljiv i zbog zaštite zdravlja ljudi. Postavljanje gipsanih ploća u kupatilu, predstavlja idealno rešenje za sanacije i adaptacije, pri čemu je sama cena ploča izuzetno povoljna. 

Sem toga, jednostavno će i brzo biti ugrađene u vaše kupatilo jer se lako lepe bez potkonstrukcije. Kao što smo naveli u tekstu iznad, zvučna izolacija uz pomoć gipsanih ploča je poboljšana, pa možete bezbrižno pevati dok se tuširate, a pri tome one dobro upijaju vlažan vazduh, koga u svakom kupatilu ima dosta. 

Ukoliko želite lepo i moderno opremljen dom, uz povoljne cene, pravi izbor za vas su gipsane ploče, koje će na određen način, promeniti identitet vašeg prostora.

Gipsane ploče – cena:

Cene gipsanih ploča se kreću u rasponu od 250 din/m2, sve do 375 dinara po kvadratnom metru. Na cenu utiče više faktora, kao što je na primer, debljina ploče.  

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane