Dodaj firmu

Dihtung gume za prozore Šale

Šrafovska i sitna galanterija u našoj radnji u Batajnici. Molerski i stolarski program.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevica 33
Zemun, Beograd

Dihtung gume za prozore Mis Color Farbara

Farbara Mis Color nalazi se na Voždovcu. U ponudi ima kompletni fasadni program kao i materijal, boje i lakove za eksterijer i enterijer najpoznatijih proizvođača.
Pročitaj više

Triše Kaclerovića 27đ
Voždovac, Beograd

Dihtung gume za prozore Farbare Ocean color

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo veliki izbor unutrašnjih i spoljašnjih boja i lakova najboljih domaćih i stranih brendova.
Pročitaj više

Tošin bunar 148
Novi Beograd, Beograd

Dihtung gume za prozore Irganox

U farbari Igranox naćićete sve što je protrebno za sređivanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Imamo veliki izbor boja za unutrašnje zidove, fasade, metal, drvo, staklo, tonere, lepkove, boje u spreju, lakove, kao i sav potreban alat i pribor. Irganox boje i lakovi - pravi saveznik za uređenje prostora.
Pročitaj više

Ratka Pavlovića 8a
Grocka, Beograd

Dihtung gume za prozore Trelleborg

Kompanija Neshvyl više od 15 godina intenzivno sarađuje sa Trelleborg-om iz Švedske, koja je jedna od vodećih svetskih kompanija koja se bavi polimernim tehnologijama. U našoj ponudi možete naći najkvalitetnije dihtung gume Trelleborg
Pročitaj više

Žarkovačka 38
Čukarica, Beograd

Hemoluks farbara

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zidove, molerskih alata i razni drugi proizvodi
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 53g
Rakovica, Beograd

Dihtung gume za prozore Ivas

Uživajte u gradnji, uz najkvalitetniji Ivas građevinski materijal. Na dobro poznatoj adresi u Borči očekuje Vas širok asortiman građevinskog materijala za izvođenje najrazličitijih radova. Poseban akcenat stavljamo na termoizolacione i hidroizolacione materijale, kao i demit fasade
Pročitaj više

Put za Ovču 63
Borča, Beograd

Boje i lakovi Dekostar

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađemo u susret.
Pročitaj više

Cvijićeva 33
Palilula, Beograd

Color Mania boje i lakovi

Farbara Color Mania nalazi se na dve lokacije u gradu i nudi najveći izbor proizvoda za molerske i fasaderske radove. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne boje i lakovi, svih mogućih nijansi, a radimo i kompjutersko miksovanje boja. Takođe, nudimo kompletan fasadni program
Pročitaj više

Kirovljeva 35, Kumodraška 83
Čukarica, Beograd

Koje su najbolje dihtung gume za prozore? Svi mi volimo kada nam prozori dobro dihtuju, ili drugim rečima kazano – kada odlično prijanjaju, zaptivaju, ne dozvoljavajući prodor hladnog vazduha unutar prostorije. Dihtovanje se može smatrati jednom vrstom izolacije kuće, stana ili poslovnog prostora.

Zamislite situaciju da tokom hladnog dana, kada je napolju minus deset, vama non stop, malo po malo, prodire ledeni vazduh u unutrašnjost prostora, snižavajući tako temperaturu i do pet – šest stepeni?

Dihtung trake za prozore

U navedenoj situaciji, postoji samo jedno rešenje: pošto vam je hladno, usled toga jer prozori ne dihtuju dobro, vi morate da pojačate grejanje. Ako imate centralno grejanje u stanu, to bi značilo da ćete uključiti grajalice, klimu ili ako se grejete samo na struju, moraćete više da je trošite da biste postigli optimalnu temperaturu od dvadeset dva stepena. 

Sve to dalje vodi, usled lošeg dihtovanja prozora, u veće račune za utrošenu energiju, što niko od nas ne želi. Izračunajte koliko je to novca na mesečnom nivou, pa pomnožite sa grejnom sezonom, koja traje barem šest meseci. Taj iznos, dalje množite sa brojem godina, pa ćete dobiti jednu pozamašnu svotu bačenog novca. Zašto? Samo zbog toga jer vam prozori ne dihtuju dobro, i na taj način razbacuju vašu energiju a samim tim i novac.

Međutim, dobra vest je da se ovaj problem može lako rešiti, i to samo postavljanjem dihtung guma ili traka na prozore. To je više nego praktično rešenje, jer one imaju veoma povoljnu cenu, a pružaju vam adekvatnu zaštitu, štedeći energiju. 

Praktična osobina dihtung traka je u tome što su one samolepljive. Više nego lako se postavljaju, odnosno nećete morati da stavljate lepak koga biste jednog dana morati da uklanjate, kada odlučite da duhtung gume zamenite novim. 

Takođe, svakom čoveku je bitna estetika. Prozori su „ogledalo“ naše kuće, pa nije svejedno kako ćemo ih zaštiti od hladnog vazduha. U tom smislu, dihtung trake se pojavljuju u dvema bojama, beloj i braon, što bi značilo da neće narušiti kompletan estetski utisak koji ostavljaju vaši prozori.

Dihtung gume za prozore – iskustva

Duhtung gume za prozore možete pronaći u prodavnicama boja i lakova u širini i debljini, na primer, 9mmx7mm, dok je zazor između minimalno tri milimetara, a maksimalno šest. 

Kada nešto kupujemo za domaćinstvo, obično želimo da nam traje, odnosno da na duži rok rešimo problem koji smo imali. Postojanost dihtung guma za prozore je osam godina, pri temperaturi od maksimalnih minus četrdeset Celzijusovih stepeni.

Na web sajtovima firmi koje se bave prodajom dihtung guma za prozore, u ponudi je bogat izbor, pa čak možete pročitati i detaljnije podatke koji se tiču karakteristika samih traka i načina njihove ugradnje. 

U drugom slučaju, ako svratite u fizičko sedište prodavnice, ljubazno osoblje će vam rado izaći u susret i odgovoriti na sva pitanja vezana za dodatnu izolaciju vašeg prostora uz pomoć dihtung guma za prozore.

Dihtung gume za prozore – cena:

Cena dihtung guma za prozore zavisi od njihovih karakteristika, što podrazumeva dimenzije same trake, postojanost i slično. U jednom pakovanju možete kupiti šest metara trake, za šta je potrebno izdvojiti u proseku 460 dinara, pa naviše. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice boja i lakova koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane