Boje i lakovi Uradimo sami

4.8 | 4 ocena
Ulica: Kneza Višeslava 31u
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Boje i lakovi Uradimo sami
Telefon: 011/
Mobilni: 060/

O nama

BOJE I LAKOVI URADIMO SAMI

Firma “Uradimo sami” uspešno posluje od 2003. godine i nudi široku paletu proizvoda koji Vam olakšavaju obavljanje različitih poslova i najviši vid učinka pri radu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kvalitetu naših proizvoda, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem zadovoljnih klijenata i istakli se visoko iznad konkrencije.

U našoj radnji naći ćete sve što Vam je potrebno za sve vrste molersko-farbarskih radova:

 • AKRILNE, ULJANE I NITRO BOJE
 • EKOLOŠKE BOJE ZA ZIDOVE, DRVO I METAL
 • KRAFT BOJE
 • LEPAK ZA PARKET
 • VALJCI, ČETKE I SAV PRATEĆI PRIBOR

Ukoliko se profesionalno ili za svoje lične potrebe bavite molerajem ili zidarskim poslovima, na pravom ste mestu. Možemo da Vam ponudimo kompletan program koji će Vam olakšati posao i dovesti do savršenstva izgled objekta na kom radite. U našoj ponudi nalaze se KRAFT boje koje miksujemo u preko 1.000 nijansi, što Vam omogućava da lako izaberete boju koja najbolje odgovara ambijentu prostora u kome živite ili radite.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa brojnim renomiranim proizvođačima, u mogućnosti smo da Vam ponudimo uljane i nitro boje vodećih proizvođača: Zorka, Zvezda, JUB, Chemax, Eko lak, ER, Duga... Takođe, kod nas možete pronaći veliki izbor valjaka, četki, kao i sav prateći pribor za molersko-farbarske radove.

Posebno bismo hteli da istaknemo našu obimnu ponudu ručnog i električnog alata, renomiranih marki: Bosch, Skil, Unior, koji će Vam omogućiti da precizno i lako obavljate željene radove. Alat iz naše ponude poseduje sertifikate o svom kvalitetu, kao garanciju njihove ispravnosti i performansi. Takođe, nudimo Vam šrafovsku robu, brave, cilindre, katance, tiplove, burgije, rezne i brusne ploče, elektro materijal i eksere.

Jedna od delatnosti naše firme je prodaja okova za nameštaj, (Hafele, FGV, Blum, GTV, …) a u našoj ponudi nalaze se: razne vrste šarki, klizači za nameštaj, ručice i kuke, nogice, točkići, bravice i zatvarači za nameštaj, ALU profili za frontove i vrata, sudopere, program plakara, lamelna vrata po meri.

Prilikom uređenja novog stana ili renoviranja starog objekta, naše parket lajsne od različitih vrsta materijala, omogućiće Vam da unesete dozu elegancije i stila u Vaš dom. Različita rešenja koja Vam možemo ponuditi, dozvoljavaju Vam da uz malo mašte, kreirate dom iz Vaših snova. Takođe, u našoj ponudi nalazi se lepak za parket.

Svojim sugrađanima širom Beograda, nudimo besplatnu isporuku kupljenih proizvoda, ukoliko njihov iznos prelazi određenu cifru. U najkraćem vremenskom periodu izvršićemo dostavu na Vašu kućnu adresu, kao znak zahvalnosti za Vaše poverenje.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 08h-20h
Subota od 08h-15h

Boje i lakovi Uradimo sami, Kneza Višeslava 31u, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Djordje Markovic
  22.05.2018 11:28

  U prodavnici boja i lakova URADIMO SAMI nacicete sve sto vam je poterbno za molersko -farbarske radove. Pribor i alat do kvalitetnih akrilnih boja ce te upravo ovde pronaci!Sve pohvale!

  Marko Zlatanović
  17.05.2015 11:59

  Mogu li se kod vas nabaviti akrilne boje?

  Firme u blizini

  Hemoluks farbara, Pilota Mihaila Petrovića 53g, Rakovica, Beograd
  Tamban, Ustanička 73, Voždovac, Beograd
  Boje i lakovi za profesionalce Dacar Color, Tabanovačka 5, Voždovac, Beograd
  Farbara Centroboja Plus, Lješka 27, Čukarica, Beograd
  Farbara Dejan, Meštrovićeva 28b, Voždovac, Beograd
  Boje i Lakovi Kum 1, Lole Ribara 34, Čukarica, Beograd
  Color Mania boje i lakovi, Kirovljeva 35, Kumodraška 83, Čukarica, Beograd
  Farbara Kole, Braće Jerković 233d, Voždovac, Beograd
  Boje u prahu za plastifikaciju metala Optimex, Milutina Milankovića 1, lok 27, Novi Beograd, Beograd
  Mis Color Farbara, Triše Kaclerovića 27đ, Voždovac, Beograd