Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Farbara
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Farbara

Svakome od nas ponekada zatrebaju proizvodi koji se prodaju u farbarama. Dovoljno je da želimo da ofarbamo drvenariju ili neke metalne površine, pa da nam za to bude potrebna boja, odnosno lak za metal ili za drvo.

farbara

 

Osim navedene, farbare raspolažu sa širokim asortimanom robe, pa ćemo se u daljem tekstu bliže upoznati sa ponudom.

Farbare

Česti posetioci farbara su majstori raznih profila, koji nabavljaju artikle neophodne za rad. Na primer, ako je dogovoreno renoviranje stana, trebalo bi nabaviti disperzije, poludisperzije ili akrilne boje; osim toga, farbare nude uslugu kompjuterskog toniranja boje, tako da se dobije ista nijansa koja je predstavljena u katalogu.

U ponudi se nalaze proizvodi poznatih proizvođača kao što su Zorka, Yupol, Maxima, Dulux, Kraft, Tikkurila...

Boje za metal i drvo su često u upotrebi, pa možete da računate na brendove kao što su Helios, Zorka, Hemmerite, Kraft, Hroma, Hemax...

Sledeće što se najčešće kupuje u farbarma su lepkovi. Takođe možete da očekujete širok izbor od proizvođača Isomat, Ceresit, Sika...

Ako želite da ofarbate svoje šalone na prozorima, tada će vam biti neophodan sadolin, a tu su i vodeni lakovi za parket i drvo od poznatih firmi.

U jednoj dobro opremljenoj farbari možete da pronađete skoro sve što je potrebno za majstorisanje, tako da vas očekuju i: fug masa, pur pena, razne vrste silikona od brendova kao što su Ceresit, Wurth, Ultra, Soudal, Mamut, Bizon, Sika... ; lazurni premazi, zatim sve što je potrebno za hidroizolaciju od brendova Sika i Isomat;

farbara cene

 

Osim navedenog, farbare u svom asortimanu imaju sprejeve raznih vrsta, stiropor lajsne, a očekuje vas i bogat izbor nemačkog i italijanskog alata i tu ubrajamo poznate proizvođače kao što su: Omega, Anza, Kana, Gamma, Pennelli Boldrini, Hardy, Tigre, Schuller, Co.Me...

Prilikom rada, često nam je potrebna i šrafovska roba, i iz tog razloga farbare svoju ponudu dopunjuju i tiplovima i reznim pločama brendova kao što su Fischer, Wurth, BTI, Bahco...

Kupcima u farbarama često bude neophodno da nabave raznu mernu tehniku, kao i električne aparate. Kod merene tehnike u ponudi je brend Sola, dok kod aparata, Bosch i Makita su najviše zastupljeni.

Da bi posao što uspešnije bio obavljen, majstorima je potrebna HTZ oprema za rad, tako da se u farbarama može pazariti sve, od šlemova, čizmi, patika, cipela, rukavica, jakni... Uvek je u pitanju roba koja svojim karakteristikama i kvalitetom zadovoljava sve potrebne standarde zaštite na radu.

Pored svega što smo do sada naveli u tekstu, u farbarama vas očekuje i izbor brusnog papira, šmirgli, lepkova za keramiku, glet mase... Ukrasne stirodur lajsne, lajsne za keramiku, gips karton ploče, fasadni malteri, kamena vuna, mineralna vuna ... – samo su još jedan mali deo bogatog asortimana.

Farbare vam nude sve što je potrebno da od svog starog stambenog ili radnog prostora dobijete sasvim novi, tako što ćete uz pomoć adekvatnih materijala izvršiti adaptaciju, renoviranje i prilagođavanje objekta svom ukusu i potrebama.

Farbare – cene materijala:

Navešćemo samo neke cene od široke palete proizvoda koje možete zateći u farbarama:

-          Prosečna cena za disperziju od 25 kilograma je oko 4200 dinara;

-          Za poludisperzije,cene kreću od 900 din. sve do 1990 dinara za pakovanje od 25 kilograma;

-          Za lepkove za keramiku potrebno je izdvojiti od 740 din / 25 kg, sve do 5640 dinara za pakovanja od 25 kg belog, brzopovezujućeg lepka;

-          Za lepak za metal potrebno je izdvojiti od 890 din. sve do 2500 dinara za ekstra jak univerzalni dvokomponentni poliuretanski lepak.

-          Šrafove možete kupiti po komadu, gde je cena između 2 i 6 dinara, ili kupiti 1000 komada, pa je tada raspon između 424 din. sve do 15209 dinara.

-          Za glet masu potrebno je izdvojiti od 350 din. do 3200 dinara za 25 kg mase.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate farbare koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Majstorski alat Surcin

Majstorski alat Surcin

Farbarski alat Surcin

Farbarski alat Surcin

Molerski alati Surcin

Molerski alati Surcin

Farbara u Surcinu

Farbara u Surcinu

Farbare u Surcinu

Farbare u Surcinu

Farbare Surcin

Farbare Surcin

Farbara Surcin

Farbara Surcin

Lepak za miševe

Lepak za miševe

Skidac silikona i lepka

Skidac silikona i lepka

100% laneno ulje

100% laneno ulje

Epoxy repair

Epoxy repair

Akrilni silikon

Akrilni silikon

Univerzalni silikon

Univerzalni silikon

Lepak za miševe

Lepak za miševe

SIKA pur pene

SIKA pur pene

Stocofin – akrilni git

Stocofin – akrilni git

Schuller krep trake

Schuller krep trake

Lamelarni brusni diskovi

Lamelarni brusni diskovi

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

08.08.2017
Dusan Markovic

Gotovo sve farbare u Beogradu se dobro snabdevene razlicitim proizvodima. To znaci da u Beogradu ovo jeste posao koji relativno dobro ide. Sa cenama je vec nesto drugacija situacija. Zbog toga je uvek dobro da kada vec morate da kupite neki proizvod da gledate da se raspitate na nekoliko razlicitih mesta.

04.07.2017
Sinisa Peric

Jos od kada je zorka sabac prestala sa radom devedesetih godina , tesko je bilo pronaci kvalitetne boje i lakove. Sada ih mozete naci bilo gde od domacih do inostranih proizvoda po prihvatljivim cenama po farbarama koje su dostupne na svakom koraku danas...