Kontakt podaci za vašu firmu

Modern Stil - kamionske i kombi selidbe

  • 9
5.0 | 7 ocena
Selidbe Beograd - Modern Stil - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata....
Pročitaj više
Trgovacka 28
Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

  • 6
  • %
5.0 | 28 ocena
Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas....
Pročitaj više
Vodovodska 177i/2
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kompletna selidba za veća domaćinstva!

Akcija -20% 120 Eur
Kompletna selidba za veća domaćinstva! - 120 evra! ABC agencija za selidbe Stošić!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

Jelena Stanarevic
Kada pricamo o kvalitetnim selidbama specijalnih tereta, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da se oko toga posavetujete sa agencijom Prevoz 011, koja po tom pitanju imadefinitivno sve moguce dozvole.
Filip Milutinovic
Specijalni tereti zahtevaju i posebne dozvole. Kako god da okrenete to je nesto sto je veoma znacajno i nesto bez cega se generalono govoreci ne moze. Druge stvari ne bi trebalo da budu bas toliko vazne.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, nisu ovo ni malo naivne selidbe. Zbog toga one previs ekostaju ili kostaju toliko koliko kostaju.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su ovo selidbe koje trebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, po meni su ovi tereti uvek bile nesot nezgodno i nesto sto nije bas previse zahvalno za transport. Nista tu mene onda po tom pitanju ne cudi.
Todor Markovic
Ovo su u svakom slucaju posebne selidbe u koje zaista treba i mora da imate puno poverenje.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo je posebno znacajna vrsta selidbe koja treba pri tome da se dosta plati.
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je takvo da su u svakom slucaju ovo selidbe koje moraju debelo da se plate.
Ljubinka Sreckovic
Sto se specijalnih tereta tice, veoma je vazno da pronadjete agenciju koja ima ve profesionalne sertifikate iz ove oblasti.
Petar Jankovic
Sto se ovih selidbi tice, samo treba da zante da je veoma bitno da se od pocetka potpuno uklopite u kvalitet. Na kraju kada se sve uzme u obzir jedino je to i bitno.
Nikolina Pantelic
U svakom slucaju su ovo bas posebne vrste specijalnih tereta. Ukoliko se za njih opredelite, sigurno se necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Mislim da ako imate vec ovakvu vrstu selidbi, najbolje resenje je da posetite neko strucno i provereno mesto. Mozda biste cak trebali i policiju da obavestite.
Jana Stankovic
Po meni, kada pricamo o selidbama specijalnih tereta, ubedljivo je najbolje resenje da posetite agenciju Cargo Belair i da se bas u toj agenciji uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitetnim selidbama specijalnih tereta, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da se oko toga posavetujete sa agencijom Prevoz 011, koja po tom pitanju imadefinitivno sve moguce dozvole.
Marko Petrovic
Licno poznajem coveka koji ima polozen strucni ispit iz ove oblasti kako bi na adekvatan nacin mogao da upravlja prevozom specijalnih tereta.
Dusan Markovic
Koliko je mni poznato, kako bi neki specijalni teret mogao da se prevozi, potreban je za to posbne dozvola i odobrenje. zbog toga je u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem koje ima posebnu licencu (dozvolu) za oavljanje ove delatnosti.
Marta Dencevic
Sve naravno zavisi od vrste tereta koji treba da se preveze. Ako se primera radi, govori o transportu opasnih materija, onda u svakom slucaju terba da se konsultujete sa nekom sertifikovanom agenicijom za prevoz te vrste materija.