Kontakt podaci za vašu firmu

Agencija za selidbe Beotim Plus

  • 1
5.0 | 1 ocena
Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe...
Pročitaj više
Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Beograd

Selidbe & Transport Pančo

  • 8
5.0 | 9 ocena
SELIDBE & TRANSPORT PANČO DOO Na teritoriji Beograda poslujemo od 2004. Godine i za nama je preko hiljadu uspešno odrađenih selidbi i zadovoljnih mušterija. Naš tim je sastavljen od mladih ali dobro obučenih radnika, iskusnih i...
Pročitaj više
Pariske komune 43
Beograd

Selidbe i transport robe Milan Grubor

  • 2
5.0 | 3 ocena
Agencija za selidbe i transport robe „Milan Grubor“ smeštena je na Novom Beogradu i postoji od 2001. godine. Naša primarna delatnost je prevoz robe i selidbe u zemlji i inostranstvu, uz najviši vid odgovornosti pri radu. Više od 13 godina,...
Pročitaj više
Novi Beograd
Beograd

Avala Selidbe i Transport

  • 1
0.0 | 0 ocena
Prepustite brigu o preseljenju Vašeg stana, kancelarije ili lokala profesionalnom i iskusnom timu Avala Selidbe. Zahvaljujući modernim kombi vozilima i kamionima usluge selidbi i transporta svih vrsta roba vršimo u Beogradu, širom Srbije, re...
Pročitaj više
Antifasističke Borbe
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Matija Lukic
Selidbe ordinacija su veoma slozen i zahtevan posao. Pre svega, ti uredjaji su veoma osteljivi i zaista zahtevaju posebni brigu i negu. Zbog toga je bolj emalo vise platiti ali zato biti 100% siguran.
Filip Milutinovic
Svaka selidba ordinacija je kako god da okrenete nesto sto je svim potrebno kako pre tako i kasnije. Nista tu po meni nije previse neobicno.
Jovana Milinkovic
Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete, ove selidbe nisu ni malo jeftine.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju ovo su selidbe koje trebaju i moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Po pravilu su ove selidbe zaisat nesto posebno u sta nikako ne treba da sumnjate.
Todor Markovic
Po meni su ovo posebno zanimljive ordinacije od kojih zaista ne postoji nista bolje.
Simona Vucinic
Ove su selidbe u svakom slucaju nesto sto treba da se posebno plati.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta selidbi u koju zaista trebad a imate puno poverenje.
Ljubinka Sreckovic
Nisu ovo selidbe koje su bas nesto posebno jeftine. Pre svega ce svako gledati da vas sto vise za njih odere.
Petar Jankovic
Sto se mene licno tice, po ovom pitanju je najbolje da se sami uverite u kvalitet. Sve ostalo van toga i nije bas toliko vazno.
Nikolina Pantelic
Samo profesionalac i niku drugi ovo ne moze da vam uradi kako treba.
Ivan Stojanovic
Kada pricamo o selidbama ordinacija, samo treba da znate da nikako ne biste po ovom pitanju trebali da se oslonite na neko pogresno mesto - agenciju.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnim selidbama ordinacija, licno mislim da je ubedljivo najbolje resenje da posetite agenciju Lugi san i da vise nista oko toga ne brinete.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o nekoj kvalitetnojh i pouzdanoj selidbi ordinacija, smatram da je ubedljivo najbolje da posetite agenicju Beo Selidbe. To je jednostavno agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Uvek se svaki lekar nalazi u posebnom stresu kada mu se seli ordinacija posto u tom slucaju sve moze da bude popirlicno zahtevno, posebno zbog preosetljivosti aparature.
Dusan Markovic
Zbog toga ja nikada ne bih smeo, kada bih imao ordinaciju, da njenu selidbu poverim nekim ne strucnim licima.
Marta Dencevic
Selidbe ordinacija su veoma slozen i zahtevan posao. Pre svega, ti uredjaji su veoma osteljivi i zaista zahtevaju posebni brigu i negu. Zbog toga je bolj emalo vise platiti ali zato biti 100% siguran.