Kontakt podaci za vašu firmu

Agencija za selidbe Beograd Expres

  • 5
5.0 | 6 ocena
Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLA...
Pročitaj više
Bulevar Oslobođenja 84
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Jelena Stanarevic
Po pitanju selidbi kucnih ljubicama, najbolje je da to sami obavite. Koliko god da imate poverenje u neku agenciju ipak je potrebno da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Filip Milutinovic
Selidbe kucnih ljubimaca mogu da budu uvek veoma zahtevne i stresne. Ako se vec tako nesto desi onda je vrlo verovatno da ce pas doziveti neki veci ili manji stres. To naravno moze da bude nesto sto je veoma opasno za njegov nervni sistem.
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim, nisu ovo ni malo zahvalne selidbe.
Mihajlo Nastasovic
Ma kolike para da mi daju, ja nikada ne bih selio kucne ljubimce.
Simona Vucinic
Za svakog kucnog ljubimca je selidba jedan stres. Nsta tu po meni ne treba da vas cudi.
Todor Markovic
Najbolje je da to bude nesto sto ce vlasnici sami da urade.
Marta Dencevic
Svaki ljubimac je u stanju da selidbu dozivi kao jedan veliki stres.
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je takvo da su ove selidbe uvek bile nesto sto debelo kosta. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, kucni ljubimci su zaista nesto posebno. Ukoliko se vec za tako nesto odlcuite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da pronadjete prvo nekog pouzdanog coveka koji profesionalno radi selidbe a da se pri tome ne boji kucnih ljubimaca.
Nikolina Pantelic
Problem je u tom sto se mnogi ljudi boje da preuzmu odogovornost na sebe po pitanju kucnog ljubimca.
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, onda je najbolje da po pitanju selidbe kucnih ljubimaca, samo to uradite posto ste ipak vi ti koji na najbolji nacin mozete da kazete kakvog su oni karaktera.
Jana Stankovic
Onaj ko vam seli kucnog ljubimca szajedno sa drugim stvarima, moze da bude u velikom problemu. Pre svega, potrebno je da se ljubimac transportuje u kavezu. Zato treba da pozovete agenciju Rade trans. Mozda on to ne moze da uradi ali ce vam sigurno dati jedan dobar savet.
Biljana Brankovic
Selidbe kucnih ljubimaca su ipak nesto o cemu strogo treba da se vodi racuna i sto je uvek posebno osetljivo. Zbog toga svoje poverenje treba da ukazete Ivankovic Darku i sigurno se onda necee pokajati.
Marko Petrovic
Po pitanju selidbi kucnih ljubicama, najbolje je da to sami obavite. Koliko god da imate poverenje u neku agenciju ipak je potrebno da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Dusan Markovic
Ovo vrstu selidbe prosto ne moze svako. Pre svega, osoba koja vam to radi mora dovoljno da poznaje psihologiju vaseg kucnog ljubimca (pas, macka itd.). Zbogt oga, u svakom slucjau potrebno da se pre nego sto donesete odluku dobro raspitate.
Marta Dencevic
Bez obzira na tom o kom kucnom ljubimcu govorimo. Transport se mora obaviti u za to posebno predvidjenom prostoru/kavezu. Zbog toga nece svako da se petlja sa problemom prevoza kucnih ljubimaca.