Kontakt podaci za vašu firmu

Agencija za selidbe Beograd Expres

  • 5
5.0 | 6 ocena
Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLA...
Pročitaj više
Bulevar Oslobođenja 84
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Selidbe kozmetickih salona su veoma slozen i zahtevan posao. Kao sto nam je svima poznato, kozmeticki saloni (oni kvalitetni) imaju dosta kvalitetne opreme. Zbog toga je ovoj proceduri potrebno posvetiti dovoljnu paznju.
Filip Milutinovic
Samo treba da gledate i da se trudite da kozmaticki saloni zaista budu onako ozbiljno dobro opremljeni. Medjutim, treba i da se potrudite da zaista pronadjete neku ozbiljnu lokaciju kako se kasnije ne biste pokajali i morali da selidbe sto u slucaju kozmetickog salona nije ni malo naivno.
Jovana Milinkovic
Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete, ove selidbe nisu bas previse zahtevne.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su ovo selidbe koje trebaju da se lepo plate. Sve drugo je po meni samo nesto sto predstavlja cist gubitak vremena.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ove selidbe su zaista nesto posebno u sta nikako ne treba da sumnjate.
Todor Markovic
Po mom misljenju su ovo posebno dobre selidbe. Sve drugo je sto se mene licno tice, cisto gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo je posebno velika vrsta selidbe u koju treba da imate puno poverenje.
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo posebna vrsta selidbe.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju su kozmeticki slaoni ako dobro rade prepuni opreme. Bas iz tog razloga je bitno pronadjete za njih zaista jedan veliki kamion.
Petar Jankovic
Sto se mene licno tice, kozmeticki saloni mogu da imaju bas onako dobru i ozbiljnu opremu. Jedini je problem u tome sto ovo i nije bas oprema za svakoga.
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, bolje je da platite coveku koji to radi da vam to uradi po nesto skupljoj ceni nego da se opredelite za nekog ko ce manje da vam uzme ali na kraju da se ipak desi da ne prodjete dobro.
Ivan Stojanovic
Ove selidbe takodje mogu da budu bas onako zahtevne posto i kozmeticki saloni mogu da imaju dosta razlicite opreme.
Jana Stankovic
Ovo jeste zahtevna selidba, cesto zbog veoma velikih i rekla bih kabastih predmeta. Zato ipak treba da angazujete profesionalce kao sto su to primera radi agencija Dule.
Biljana Brankovic
Po pitanju selidbi kozmetickih salona, ubedljivo je po meni najbolje resenje da posetite agenciju Panco u koju definitivno mozete da imate pno poverenje
Marko Petrovic
Selidbe kozmetickih salona bi u svojoj sustini trebalo da budu iste vrste selidbi ali ono po cemu mogu da se razlikuju je to da onaj ko vam radi tu selidbu moze nesto vise para da naplati kada vidi da imate kozmeticki salon, posto se podrazumeva da tu u danasnje vreme leze pare.
Dusan Markovic
Mislim da je generalno po pitajnu kozmetickih salona najbolje resenje za vas da se ne selite. Pre svega, mislim da ljudi najvise vole kada su na jednom mestu po pitanju kozmetickih salona.
Marta Dencevic
Selidbe kozmetickih salona su veoma slozen i zahtevan posao. Kao sto nam je svima poznato, kozmeticki saloni (oni kvalitetni) imaju dosta kvalitetne opreme. Zbog toga je ovoj proceduri potrebno posvetiti dovoljnu paznju.