Dodaj firmu

Drvena stolarija Brabo - krovni prozori

Drvena stolarija Brabo bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom drvenih krovnih prozora
Pročitaj više

Ljubomira Živković Španca 24, Vranić
Barajevo, Beograd

Dihtung gume Trelleborg

Kompanija Neshvyl više od 15 godina intenzivno sarađuje sa Trelleborg-om iz Švedske, koja je jedna od vodećih svetskih kompanija koja se bavi polimernim tehnologijama. U našoj ponudi možete naći najkvalitetnije dihtung gume Trelleborg
Pročitaj više

Žarkovačka 38
Čukarica, Beograd

Jela Mega sobna vrata

Kvalitetna sobna i ulazna sigrnosna vrata. Mogućnost montaže vrata kao i prateća oprema neophodna za montažu vrata.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 56
Voždovac, Beograd

Anika sobna vrata

Sobna vrata vrhunskog kvaliteta, izrađena po želji i meri, različitih dezena i od materijala po evropskim standardima, na raspolaganju su vam bilo kada u Anika sobnim vratima.
Pročitaj više

Sutjetska ulica 8, br 19, lokal 2
Palilula, Beograd

Mastikom Sobna vrata

Kompanija Mastikom iz Beograda bavi se proizvodnjom, prodajom i montažom sobnih vrata po meri kupca.
Pročitaj više


Beograd

Dishometim Sobna vrata

Pored svih standaradnih građevinskih usluga, bavimo se i proizvodnjom i prodajom kućne stolarije, sa specijalnom ponudom sobnih vrata od medijapana.
Pročitaj više

Smederevski put 29e
Zvezdara, Beograd

Sobna vrata Top Tip Servis

Bilo da su Vam potrebna dvokrilna ili klizna vrata, sa staklom ili bez, sobna vrata Top Tip su odlično rešenje. U izložbenom salonu u Borči očekuje Vas veliki izbor sobnih vrata renomiranog proizvođača Portakrono, ali i visokokvalitetna sigurnosna vrata
Pročitaj više

Zrenjaninski put 146v
Borča, Beograd

Dva Bora 90 drvena stolarija

Neka Vaš dom ili poslovni prostor odiše prijatnom atmosferom i komforom, koju pruža drvena stolarija Dva Bora 90. Asortiman naše ponude čine prozori i vrata izrađeni od punog drveta, kao i u atraktivnoj kombinaciji drvo-aluminijum
Pročitaj više

Veliko Polje 220g
Obrenovac, Beograd

La Porte Marija vrata i nameštaj po meri

La Porte Marija nudi veliki izbor sigurnosnih i sobnih vrata izrađenih od najkvalitetnijih materijala i po meri Vašeg prostora. Osim vrata, bavimo se izradom kuhinja, kliznih i američkih plakara po meri, od iverice, medijapana i drveta
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 370, Nikole Grulovića 71b
Zvezdara, Beograd

Prozori i vrata - Jela mega

Nabavite kvalitetna drvena vrata i prozore po najpovoljnijim cenama u Beogradu, posetite preduzeće Jela Mega. U našem asortimanu proizvoda nalaze se sobna i ulazna vrata, prozori, brodski pod, lamperija, lajsne, kao i rezana građa.
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 56
Voždovac, Beograd

Sobna vrata - Jela mega

Sobna vrata Jela Mega su pravi izbor za sve koji žele da svoj prostor oplemene drvenim vratima vrhunskog kvaliteta. Navedena vrata su PF i PFS, sa štokovima od medijapana i kompletno opremljena. Po želji kupca, mogu biti obojena bezbojnim lakom ili bajcovana.
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 56
Voždovac, Beograd

Vrata po meri Luke Enterijer

Preduzeće Luke Enterijer nudi Vam mogućnost izrade sobnih i sigurnosnih vrata, po meri Vašeg prostora. Pažljivim odabirom materijala i primenom najsavremenijih tehnologija, kreiramo vrata vrhunskog kvaliteta, funkcionalnosti, estetike i cene
Pročitaj više

Vojvode Stepe 54
Voždovac, Beograd

Sobna vrata - Taurunum home center

Surčinska 17
Novi Beograd, Beograd

Integral Fast - sobna vrata i stolarska građa

1. maja 2a
Borča, Beograd

Vrata i prozori Zipro Com

Vrata i prozori Zipro Com nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Slanački put 26. Odaberite kvalitetnu drvenu stolariju za koju vi birate dimenzije, dizajn, materijal od koje se izradjuje.
Pročitaj više

Slanački put 26
Palilula, Beograd

Vrata i prozori Termoinženjering

Vrata i prozori Termoinženjering nalazi se na Banovom Brdu u ulici Požeška 85b. Radimo kompletnu drvenu stolariju po meri koje vi odredite i po onom dizajnu koji vi želite. Drvena vrata za sobe, drvene prozore, nameštaj
Pročitaj više

Požeška 85b
Čukarica, Beograd

Drvena Stolarija Ljubomir Zlatiković Szr

Drvena Stolarija Ljubomir Zlatiković Szr nalazi se na Voždovcu u ulici Ljube Kovačevića 17. Ukoliko želite da opremanje enterijera uradite nameštajem koji je izradjen po meri vašeg prostora onda se obratite nama. Radimo drvena vrata i prozore, od drveta po vašoj želji.
Pročitaj više

Ljube Kovačevića 17
Voždovac, Beograd

Vrata i prozori Valex Trade

Vrata i prozori Valex Trade nalazi se u Zemunu u ulici Tršćanska 8. Prepustite nama izradu drvenih vrata ili drvenih prozora za vaš životni ili poslovni prostor.
Pročitaj više

Tršćanska 8
Zemun, Beograd

Vrata i prozori Terasa Lux

Vrata i prozori Terasa Lux nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Karadjordjeva 69. Prepustite nama izradu vrata i prozora za vašu terasu. Takodje radimo i zastakljivanje vaše terase.
Pročitaj više

Karadjordjeva 69 (ulaz iz Zagrebacke)
Savski venac, Beograd

Vrata i prozori Vukajlo

Vrata i prozori Vukajlo nalazi se u Zemunu u ulici Aleksandra Dubčeka 70a. Ukoliko ste rešili da stavite novu drvenu stolariju ili samo da zamenite sobna drvena vrata onda se obratite nama u Vukajlo i mi ćemo za vas i po merama koje vi želite napraviti nova vrata i prozore.
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 70a
Zemun, Beograd

Drvena Stolarija Vipol

Drvena Stolarija Vipol nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Ljube Nedića 20. Poručite drvena vrata i prozore po meri koje vam odgovaraju. Mi ćemo ih izraditi u najkraćem roku i ugraditi u vaš prostor.
Pročitaj više

Ljube Nedića 20
Voždovac, Beograd

Drvena Stolarija Skap A

Drvena Stolarija Skap A nalazi se na teritoriji opštine Rakovica u ulici Miljakovačka 2. Nudimo vam širok izbor mogućnosti u odabiru drveta od kojih želite da budu vaša vrata i prozori.
Pročitaj više

Miljakovačka 2
Rakovica, Beograd

Drvena Stolarija Primavera

Drvena Stolarija Primavera nalazi se na Voždovcu u ulici Milunke Savić 7. Ako želite da obezbedite svoj dom, odaberite kod nas sigurnosna drvena vrata ili sigurnosne drvene prozore. Radimo stolariju po meri od kvalitetnog materijala i boji po izboru.
Pročitaj više

Milunke Savić 7
Voždovac, Beograd

Vrata i prozori Serijal Ligure

Vrata i prozori Serijal Ligure nalazi se na Novom Beogradu u ulici Milentija Popovića 9. Kod nas možete poručiti drvena vrata i drvene prozore po meri vašeg prostora, mi ćemo ih isto tako i ugraditi u vaš dom ili poslovni prostor.
Pročitaj više

Milentija Popovića 9
Novi Beograd, Beograd

Drvena Stolarija Per Impex

Drvena Stolarija Per Impex nalazi se u centru Beograda u ulici Kapetan Mišina 6a. Sve što vam je potrebno za vrata i prozore možete pronaći kod nas ili možete poručiti da ih mi uradimo za vas po meri.
Pročitaj više

Kapetan Misina 6a
Stari grad, Beograd

Vrata i prozori Sistemal Plus

Vrata i prozori Sistemal Plus nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Stanoja Galavaša 25. Poverite nam izradu vaših sobnih drvenih vrata ili ako želite fasadnih drvenih prozora. Koristimo različito drvo u zavisnosti od potrebe i vaše želje.
Pročitaj više

Stanoja Glavaša 25
Palilula, Beograd

Drvena Stolarija Finder

Drvena Stolarija Finder nalazi se na Voždovcu u ulici Ozrenska 20. Ukoliko želite da osigurate bezbednost svoga doma onda nas posetite u Finger Klass i odaberite kvalitetna sigurnosna drvena vrata odogovarajućih dimenzija i boje.
Pročitaj više

Ozrenska 20
Voždovac, Beograd

Vrata i prozori Integral Fast doo

Vrata i prozori Integral Fast doo nalazi se u Ovči u ulici Prvog maja 2a. Ukoliko vam je potreban drveni prozor po meri otvora ili neka druga drvena stolarija onda možete da se obratite našim iskusnim majstorima.
Pročitaj više

Prvog maja 2a
Borča, Beograd

Vrata i prozori Naša Škola

Vrata i prozori Naša Škola nalazi se u centru Beograda u ulici Cara Lazara 14. Kod nas možete poručiti kompletnu drvenu stolariju za vaš dom ili poslovni objekat. Unutrašnja vrata, spoljna vrata, fasadne prozore.
Pročitaj više

Cara Lazara 14
Stari grad, Beograd

Vrata i prozori Inženjering Servis

Vrata i prozori Inženjering Servis nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Nikole Tesle 48. Rešili ste da stavite novu drvenu stolariju u vaš dom ili neki drugi objekat, kancelariju, mi imamo rešenje za vas, pravimo vrata i prozore po meri.
Pročitaj više

Bulevar Nikole Tesle 48
Novi Beograd, Beograd

Novosti iz rubrike Drvena stolarija - vrata i prozori

Vidi sve (6)

Vrata, prozori, komarnici Beograd!

Ukoliko ste u potrazi za novim vratima i prozorima, na pravom ste mestu! Po sniženim cenama uz kupone portala navidiku.rs, u prodavnicama prozora i vrata u Beoradu možete da izaberete one koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama i prostoru u kome živite.

Vrata, prozori, komarnici Beograd!

Bez njih se ne može! Neka budu po Vašoj meri!

Ukoliko ste u potrazi za novim vratima i prozorima, ne tražite dalje! Na pravom ste mestu!

Bez njih se ne može! Neka budu po Vašoj meri!

Šta je bolje drvena, ALU ili PVC stolarija?

Stolarija je jedan od najvažnijih elemenata Vašeg doma. Kada renoviramo stan ili kupujemo kuću, uglavnom veliku pažnju pridajemo stolariji, prozorima i vratima, jer su oni pored lepog izgleda, čuvari toplote našeg prostora, kao i energije.

Šta je bolje drvena, ALU ili PVC stolarija?

Koliki je vek drvene stolarije?

Životni vek drvene stolarije može biti i do 100 godina ukoliko se koristi kvalitetno drvo pri izradi i ukoliko se ono redovno održava.

Koliki je vek drvene stolarije?
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
21.06.2022 12:53

Neprofesionalno, neodgovorno, nepoštovanje rokova! Bezobrazluk!

Neregistrovan korisnik
21.06.2022 10:28

Neprofesionalno, neodgovorno, nepoštovanje rokova! Bezobrazluk!!

Neregistrovan korisnik
28.11.2021 18:39

Sarađivao sa njima . Svaka pohvala ! Pogotovu za gospodju Gordanu !!

Tina Jaksic
15.11.2021 16:25

Izuzetno kvalitetna vrata!

Neregistrovan korisnik
10.08.2021 08:22

Interesuju me drvena vrata za ulaz u zgradu Š=160 V=240 Krilo 90 Pomoćno 70 Cena SZ bulevar Zorana Đinđića 35 Nataša Cvijanović

Neregistrovan korisnik
15.10.2020 11:36

Poštovani,

Potrebna mi je zamena spoljne stolarije na stanu. Želeo bih ponudu za drvenu stolariju više klasa (borovina, jasen i hrast) recimo kao gradaciju u kvalitetu samog materijala.

Stolarija je sledećih dimenzija i karakteristika:

1. Dva otvora su dimenzija 210x370 cm, od toga jedan otvor treba da bude sa harmonika kliznim sistemom otvaranja sva 4 krila na jednu stranu, dok drugi može biti klasičan fiksni sa jednim dvokrilnim balkonskim vratima.
2. Tri prozora dimenzija 130x140 cm, dvokrilni, sa okretno nagibnim sistemom otvaranja.
3. Dva otvora su dimenzija 70x210 cm, klasična balkonska vrata sa okretno nagibnim sistemom otvaranja.
4. Jedan otvor je dimenzija 50x60 cm, jednokrilni sa sa okretno nagibnim sistemom otvaranja.

Sva stolarija treba da bude sa niskoemisionim staklom (jednoslojnim/dvoslojnim), opremljena nadgradnim roletnama sa ručnim otvaranjem (postoji otvor sa unutrašnje strane), odgovarajućim komarnicima, prozorskom daskom i okapnicom.

Srdačan pozdrav,

Jovan Miranović
mail adresa za ponudu miranjmiran@yahoo.com

Neregistrovan korisnik
08.06.2020 11:25

Ceo dan se ne javljaju na telefon.

Neregistrovan korisnik
08.06.2020 11:25

Ceo dan se ne javljaju na telefon.

Neregistrovan korisnik
24.03.2020 18:45

Врата су врхунска! Купио,врхунска сарадња са власником,испоручено у датом термину. Лако за уградњу,а прелепа за видети! Раша- Аранђеловац

Branka Slavnic Branka Slavnic
28.12.2018 04:13

Htela bih da narucim prozore po meri recite mi da li moze i koliko bih me kostalo sir.140x140.180x120,200x120,140x120,150x110,100x100,110x110,90x110 i dva 50x50 sa staklom i na tpovanje,cekam odgovor. Pozd.

Tamara Djurdjevic
23.05.2018 10:38

LA PORTE MARIJA se bavi proizvodnjom,prodajom i ugradnjom sobnih i sigurnosnih vrata.Sirok asortiman njihovih proizvoda svojim modernim dizajnom i funkcionalnoscu savrseno ce se uklopiti u vas privatni ili poslovni prostor. Sve pohvale!

Bojan Okruglic
23.05.2018 10:32

Prozori i vrata kvalitetno uradjeni i uz to povoljni. Bicete zadovoljni ukoliko se odlucite da ih kupite preko. JELA MEGA preduzeca koji se strucno i veoma posloivno bavi kvalitetnom izradom prozora i vrata.Sve pohvale!

Ivana Mladenovic
23.05.2018 10:28

Ja zivim u potkrovlju,znam koliko mi je vazna svetlost i provetrenost.Preko firme BARBO koja se iskljucivo bavi izradom krovnih prozra napravljenih od kvalitetnog drveta,ja sam porucila 2krovna prozora. Moram da priznam da sam prezadovoljna ,pored prelepog izgleda mnogo je kvalitetan!Sve pohvale za ovu firmu!

Nikola Gavrilovic
23.05.2018 10:21

Ako zelite veliki izbor razlcitog materijala i izgleda vasih buducih vrata onda vam T & P DOORS -svet vrata mogu pomoci. Tu su da vam daju resenja za sve sto vas zanim u vezi vasih buducih vrata. Sve pohvale!

Sandra Stokic
23.05.2018 10:18

Preduzece JELA MEGA bavi se prodajom i transportom razlicitih proizvoda od drveta vrhunskog kvaliteta.Njihov ogroman asortiman obuhvata sobna i ulazna vrata,prozore,brodski pod,lamperiju,lajsne,i rezanu gradju uz garanciju kvaliteta i suvoce.Sve odtalo sto vas zanima mozete da ih direktno pozovete i pitate. Sve pohvale za strucnost i ljubazno osoblje!

Jovica Vitakic
20.04.2017 11:40

Ono po cemu se njihovi krovni prozori razlikuju od drugih je dugovecnost i pouzdanost prozora vrhunskog kvaliteta,koji vam omogucavaju stvaranje savrsenog ambijenta u vasem domu,sa mnogo dnevne svetlosti i svezeg vazduha.

Ana Milosavljevic
20.04.2017 11:38

Veliki broj zadovoljnih kupaca govori u prilog kvalitetu njihovog rada i daje im reputaciju dobrog poslovnog saradnika,koji ce izaci u susret svakom specificnom zahtevu svojih kupaca.

Andrija Atanaskovic
20.04.2017 11:35

U njihovoj ponudi mozete odabrati vrata koja su ispunjena ekstrudiranom ivericom i koja omogucavaju do trideset posto bolju zvucnu izolaciju obezbedjujuci vam na taj nacin potpuno uzivanje u vasem novom domu.

Lazar Ristic
04.02.2017 05:12

Ako zelite drvenu stolariju vrhunskog kvaliteta ovo je pravo mesto za vas.Sva stolarija se izradjuje po vasim zahtevima i merama.Obavezno ih kontaktirajte i svratite do Ovce u njihov izlozbeni prostor.

Zoran Josipovic
04.02.2017 05:03

Sva vrata se izradjuju i po merama objekta,kao i u varijantama sa prorezima za staklo, sa nadsvetlima i u kliznim varijantama.Moguce je umesto kartonske ispune,vrata opremiti ekstrudiranom ivericom koja veoma doprinosi zvucnoj i termickoj izolaciji.

Zoran Josipovic
04.02.2017 05:01

Drvena vrata Luk enterijer su visoko kvalitetna,to je misljenje jer nemam nikakvih zamerki.Prave se od punog drveta po meri i zelji.I posle prve godine koriscenja nisu se pomakla bas kako su i ugradjena.

Ana Milosavljevic
06.07.2016 08:11

Veliki izbor sobnih i ulaznih vrata od drveta.Strucan tim doveo je ovu proizvodnju do vrhunca.U proizvodnom procesu koriste najkvalitetnije materijale koji su dostupni na nasem trzistu.

Andrija Atanaskovic
06.07.2016 08:09

Najkvalitetnija izgrdnja od drveta sobnih vrata,ulaznih,kliznih,gazista za stepenista od bukve,hrasta i camovine,kreveta bracnih i singl.Cene su veoma povoljne a dizajn najmoderniji.

Milos Topalovic
06.07.2016 08:06

Najkvalitetnija izgradnja inovativnim masinama.Sobna i ulazna vrata koja vam nude izradjuju se u svim dimenzijama i mogu biti razlicitog dizajna odnosno izgleda, zahvaljujuci kom ce se savrseno uklopiti u ambijent vaseg doma i poslovnog prostora.

Sanja Kekic
20.05.2016 12:05

Ako zelite vrata vrhunskog kvaliteta od drveta po vasoj meri i zelji obavezno posetite firmu Luke.Drvena vrata su estetski mnogo lepsa od pvc i napravljena su od zdravijih surovina.Zato je njihova potraznja velika ali bez panike tu je Firma Luke.

Borislav Milic
20.05.2016 12:01

Osnovna delatnost je proizvodnja stolarske gradje iz koje je proistekla proizvodnja sobnih vrata vrhunskog kvaliteta.U proizvodnji koriste samo najkvalitetnije i najotpornije vrste drveta tako da su vrata dugog veka.

Goran Sarenac
20.05.2016 11:56

Ova firma se bavi uvozom i prodajon najkvalitetnije stolarije od drveta.Iz njihove ponude izdvajam sobna vrata od hrasta,bukve,jasena i medijapana.Sve su to poznati proizvodjaci tako da je kvalitet zagarantovan.

Marina Stančić
07.08.2015 11:41

Koliko koštaju okvirno drvena sobna vrata?

Katarina Mitić
30.05.2015 02:51

Prošle godine smo renovirali stan i naš izbor je bila drvena stolarija Beodrvo line koja je stvarno ispunila sva naša očekivanja. Ne samo da nam je toplije u stanu, nego nam novi drveni prozori pružaju mogućnost da konačno mirno spavamo.

Milica Milenkovic
24.04.2015 04:53

Drveni prozori vrhunskog kvaliteta koji se izrađuju po meri. Za sada nas odlično služe i stvarno smo oduševljeni njihovim performansama.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane