Dodaj firmu

Selidbe Kragujevac

Kamionski i kombi prevoz Goran Jevremovic

Siguran, bezbedan i povoljan prevoz robe i selidbe, na području Kragujevca i cele Srbije.
Pročitaj više

Dedinje 25
Kragujevac

Kamionski prevoz robe i tereta Kragujevac

Ukoliko Vam je potreban pouzdan i pristupačan prevoznik, kamionski prevoz robe i tereta je pravi izbor za Vas. Kamion koji posedujemo je nosivosti do 4 tone, a tovarnom prostoru se može pristupiti sa tri strane. Redovno je servisiran, tehnički ispravan i ispunjava sve uslove za brz i siguran prevoz robe i tereta.
Pročitaj više

Daničićeva 41
Kragujevac

Selidbe firmi i prevoz robe Radošević

Pouzdan, siguran i brz prevoz robe - povoljne cene.
Pročitaj više

Žarka Zrenjanina 32
Kragujevac

Novosti iz rubrike Selidbe

Vidi sve (5)

Selidbe naselje Aerodrom Kragujevac

Nije uopšte nimalo za čuđenje što mnogi često angažuju agencije za selidbe naselje Aerodrom Kragujevac, pošto veći deo gradske populacije upravo na području tog naselja i živi.

Selidbe naselje Aerodrom Kragujevac

Selidbe Jovanovac

S obzirom na to da je u pitanju naročito plodno zemljište, to su prilično česte i selidbe Jovanovac, jer mnogi shvataju koliko je dobro vratiti se i živeti na selu.

Selidbe Jovanovac

Selidbe Desimirovac

Bez obzira da li neko želi da se preseli u ovo selo ili da se iz njega odseli, neophodno je da selidbe Desimirovac budu dobro organizovane.

Selidbe Desimirovac

Selidbe Bresnica

Svako fizičko ili pravno lice koje želi iz ovog naselja da se odseli ili u njega doseli bi trebalo da zna da su mnoge agencije na teritoriji samog grada Kragujevca i cele zemlje specijalizovane, između ostalog i za selidbe Bresnica.

Selidbe Bresnica
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
30.12.2020 14:24

Da li imate magacin za sklafistenje stvar? Molim ako moze odggovor na 060 6448804. Hvala

Neregistrovan korisnik
15.01.2020 06:39

Iskreno sve pohvale, mi smo imali nedavno iznenadnu selidbu, vas smo kontaktirali preko prepruke, i zaista sve pohvale kolikk ste brzi i efikasni. Odnos prekorektan!
Ukratko, svojom profesionalnoscu ste nam olaksali za nas u tom trenutku nimalo lqk posao i osjecaj. Hvala jos jednom i topla preporuka!

Neregistrovan korisnik
15.01.2020 05:55

Nama su odradili jednom iznenadnu selidbu, i zaista, toliko su brzi i profesionalni da smo sjecam se bili prezadovoljni. Iskreno, tople preporuke!

Neregistrovan korisnik
15.01.2020 02:01

Profesionalna usluga!

Boban Tomić
24.08.2019 11:10

Sve preporuke, pouzdan kamionski prevoz stvari i rade celu Srbiju. Korektne cene, radili su mi selidbu, sve je prošlo u najbojem redu i u dogovorenom roku.

Radoslav Kojić
24.08.2019 10:54

Bilo da vam je potreban prevoz stvari i nameštaja, građevinskog materijala ili prevoz tereta osetljivog pri transportu, ovde možete pronaću pravu uslugu. Poštuju sve rokove, profesionalni vozači i povoljni su sa cenama, sve preporuke.

Draga Jerotić
23.07.2019 05:14

Sve najlepse mogu reci o ovoj agenciji za selidbe i transport. Preselili su me Stanova u Vinograde. U jednom danu je ceo posao bio odradjen, brzo profesionalno i posteno. KOme god trebaju selidbe u Kragujevcu prepoucila bih ovu agenciju.

Dušica Despotović
15.07.2019 02:16

Najpovoljnije selidbe u gradu! Jako sam zadovoljna uslugom za selidbu stana, Goran i njegova ekipa su mi maksimalno izašli u susret.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane