U ovom tekstu ćemo govoriti o tome sta su plafonske obloge koje se izrađuju od stirpora. Glavna prednost sastoji se u tome što je stiropor daleko jeftiniji od gipsanih elemenata, na primer, a pri svemu tome, estetski efekat je skoro isti i malo ko će primetiti da se zapravo radi o stiroporu.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju PLAFONSKE OBLOGE

Beograd

Irganox boje i lakovi
Ratka Pavlovića 8a
Grocka Pozovi

U farbari Igranox naćićete sve što je protrebno za sređivanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Imamo veliki izbor boja za unutrašnje zidove, fasade, metal, drvo, staklo, tonere, lepkove, boje u spreju, lakove, kao i sav potreban alat i prib...
Pročitaj više

Farbare Ocean color
Tošin bunar 148
Novi Beograd Pozovi

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo veliki ...
Pročitaj više

Farbara Lane Kolor
Bulevar revolucije 41, Kaluđerica
Grocka Pozovi

Farbara Lane Kolor pruža mogućnost višestrukog izbora najkvalitetnijih materijala za sve vrste završnih radova u građevinarstvu, kao i alata. Naš asortiman koji čine proizvodi vodećih domaćih i stranih proizvođača, redovno se obogaćuje novim ...
Pročitaj više

Hemoluks farbara
Pilota Mihaila Petrovića 53g

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zido...

Farbara Kole
Braće Jerković 233d
Voždovac

Prodaja boja, lakova i gradjevinskog materijala. Širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom....

Color Mania boje i lakovi
Kirovljeva 35, Kumodraška 83
Čukarica

Farbara Color Mania nalazi se na dve lokacije u gradu i nudi najveći izbor proizvoda za molerske i fasaderske radove. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne boje i lakovi, svih mogućih nijansi, a radimo i kompjutersko miksovanje boja. Tak...

Šabac

Boje, fasade i tapete Terracotta
Mačvanska 27 Pozovi

Bilo da su Vam potrebne boje, lakovi, fasade ili tapete, posetite farbaru Terracotta koja je jedna od vodećih u Šapcu. Naš bogat asortiman čine proizvodi poznatih brendova dostupni uz brojne popuste. Pružamo i usluge izvođenja radova od str...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

U ovom tekstu ćemo govoriti o tome sta su plafonske obloge koje se izrađuju od stirpora. Glavna prednost sastoji se u tome što je stiropor daleko jeftiniji od gipsanih elemenata, na primer, a pri svemu tome, estetski efekat je skoro isti i malo ko će primetiti da se zapravo radi o stiroporu.

Zbog svega toga, plafonske obloge od stirpora postaju sve zastupljenije u stambenim i poslovnim prostorima. U našem tekstu saznajte sve što bi moglo da vas zanima, ako planirate da ukrasite i osvežite svoj enterijer.

Kakve sve mogu biti plafonske obloge?

Plafonske obloge izrađene od stirpora su izuzetno lagane, a takođe, lako se farbaju u neku drugu boju od bele. Takođe, moguće je i da se prefarbaju.

Da bi sve to bilo lakše, u prodaji se nalaze u beloj boji, međutim, potrebno je da se boje akrilnim bojama i farbama, a sve iz razloga da bi se izbegla eventualna oštećenja.

U ponudi se nalaze razne plafonske obloge, to jest, zanimljivi oblici, tako da je vaša mašta granica kada je reč o aranžiranju. Dakle, zahvaljujući njima dobijate enterijer prama svojoj volji i želji, možete da se igrate i kombinujete.

Plafonske obloge – vrste

Kada se postave plafonske obloge, ostaje samo da uživate u osveženom ambijentu. Kupci vole što se zahvaljujući njima dobija efekat raskošnosti, kao i elegantnosti, a sve to zahvaljujući veoma lepim oblicima.

Najlepše u celoj priči jeste što se stvara savršen prostor za veoma malo potrošenog novca i za minimum uloženog truda.

Sve što je potrebno jeste da površina na koju se postavljaju plafonske obloge bude suva i čista, dakle da nema vlažnosti ili prašine. Na taj način će plafonske obloge izgledati zaista fenomenalno i besprekorno.

Plafonske obloge – materijali i oblici

Spomenimo i elastične ili streč plafone. Obloge koje se koriste za prekrivanje zidova, mogu da se upotrebljavaju i za plafone. Reč je o oblogama koje su zapravo pletene tkanine, odnosno, sačinjene su od poliester mreže, a obložene su poliuretanom.

Na plafoniima se koriste da bi se dobile sve vrste oblika a to su ovalni, talasasti, kružni, kvadratni, odnosno, onakav oblik kakav ste sami zamislili.

Plafonske obloge – prodaja

Kompletnu ponudu plafonskih obloga moguće je pogledati na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti. Istaknute su cene, kao i sve glavne karakteristike plafonskih obloga – materijal izrade, dimenzije, oblici i sve drugo što bi kupce moglo da zanima.

Plafonske obloge – ugradnja

Plafonske obloge se ugrađuju veoma lako i jednostavno. Kada je reč o održavanju, dovoljna će biti meka krpa i one se osveže, a boje su pri tome veoma postojane. Proizvod ima veoma dug životni vek i garancija koju ćete dobiti je obično oko deset godina.

Plafonske obloge – cena:

Cena stiropor plafonskih obloga se kreće u proseku oko 250 dinara za metar kvadratni.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontakirate oglašivače na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst