U ovom tekstu ćemo govoriti o tome sta su plafonske obloge koje se izrađuju od stirpora. Glavna prednost sastoji se u tome što je stiropor daleko jeftiniji od gipsanih elemenata, na primer, a pri svemu tome, estetski efekat je skoro isti i malo ko će primetiti da se zapravo radi o stiroporu.

plafonske obloge

 

Zbog svega toga, plafonske obloge od stirpora postaju sve zastupljenije u stambenim i poslovnim prostorima. U našem tekstu saznajte sve što bi moglo da vas zanima, ako planirate da ukrasite i osvežite svoj enterijer.

Kakve sve mogu biti plafonske obloge?

Plafonske obloge izrađene od stirpora su izuzetno lagane, a takođe, lako se farbaju u neku drugu boju od bele. Takođe, moguće je i da se prefarbaju.

Da bi sve to bilo lakše, u prodaji se nalaze u beloj boji, međutim, potrebno je da se boje akrilnim bojama i farbama, a sve iz razloga da bi se izbegla eventualna oštećenja.

U ponudi se nalaze razne plafonske obloge, to jest, zanimljivi oblici, tako da je vaša mašta granica kada je reč o aranžiranju. Dakle, zahvaljujući njima dobijate enterijer prama svojoj volji i želji, možete da se igrate i kombinujete.

Plafonske obloge – vrste

Kada se postave plafonske obloge, ostaje samo da uživate u osveženom ambijentu. Kupci vole što se zahvaljujući njima dobija efekat raskošnosti, kao i elegantnosti, a sve to zahvaljujući veoma lepim oblicima.

Najlepše u celoj priči jeste što se stvara savršen prostor za veoma malo potrošenog novca i za minimum uloženog truda.

plafonske obloge prodaja

Sve što je potrebno jeste da površina na koju se postavljaju plafonske obloge bude suva i čista, dakle da nema vlažnosti ili prašine. Na taj način će plafonske obloge izgledati zaista fenomenalno i besprekorno.

Plafonske obloge – materijali i oblici

Spomenimo i elastične ili streč plafone. Obloge koje se koriste za prekrivanje zidova, mogu da se upotrebljavaju i za plafone. Reč je o oblogama koje su zapravo pletene tkanine, odnosno, sačinjene su od poliester mreže, a obložene su poliuretanom.

Na plafoniima se koriste da bi se dobile sve vrste oblika a to su ovalni, talasasti, kružni, kvadratni, odnosno, onakav oblik kakav ste sami zamislili.

Plafonske obloge – prodaja

Kompletnu ponudu plafonskih obloga moguće je pogledati na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti. Istaknute su cene, kao i sve glavne karakteristike plafonskih obloga – materijal izrade, dimenzije, oblici i sve drugo što bi kupce moglo da zanima.

Plafonske obloge – ugradnja

Plafonske obloge se ugrađuju veoma lako i jednostavno. Kada je reč o održavanju, dovoljna će biti meka krpa i one se osveže, a boje su pri tome veoma postojane. Proizvod ima veoma dug životni vek i garancija koju ćete dobiti je obično oko deset godina.

Plafonske obloge – cena:

Cena stiropor plafonskih obloga se kreće u proseku oko 250 dinara za metar kvadratni.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontakirate oglašivače na ovoj stranici.  

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Plafonske obloge
Pitaj firme