Dodaj firmu

Svako od nas želi da ima lep enterijer i eksterijer doma u kojem živi ili poslovnog prostora u kome radi, a dekorativna cigla znacajno doprinosi izgledu enterijera. U ovom tekstu saznajte više o dekorativnim ciglama, vrstama, cenama i svemu ostalom što bi moglo da vas zanima na tu temu.

Dekorativne cigle

Dekorativne cigle mogu da budu postavljene na unutrašnje zidove, i to je veoma zanimljivo. Ovaj stil u opremanju životnih i radnih prostora mogao bi se nazvati industrijskim i konstatovaćemo da je uveliko ušao u modu.

Sečene cigle

Ako kupujete stanove koji se nalaze u novogradnji, nismo sigurni da ćete zateći opeku kako ukrašava zidove. Baš iz tog razloga potrebno je da je postavite sami i da uživate u neprolaznoj lepoti cigle.

Sečene cigle cena

Cene se kreću od 12 – 20 evra po metru kvadratnom. Cene mogu da se kreću i do 40 evra po kvadratu, u određenim slučajevima.

Dekorativna veštačka cigla

Ovakva dekorativna veštačka cigla postavlja se na određen zid koji odaberete. Na primer, to može da bude zona u stanu ili kancelariji, koja je namenjena za odmor – ovo je predlog mnogih dizajnera enterijera koji se bave osmišljavanjem unutrašnjeg prostora nekog objekta.

Listele od cigle

Potrebno je da znamo i cenu postavke cigle. Naravno, ne možemo to sami, i zbog toga ova usluga košta oko 15 evra po kvadratnom metru.

Dekorativna cigla od gipsa

Dekorativna opeka ima svoju debljinu i ona može da bude oko dva centimetra, pa kada se postavlja, potrebno je da se na njenu zadnju stranu vrlo pažljivo nanese lepak.

Dekorativna cigla za fasadu

Fasade deluju veoma lepo kada ih ukrašavaju dekorativne cigle. Osvežite svoj dom tako što ćete uneti nešto novo što niko u vašem kraju nema.

Dekorativna cigla za zid

Kao što se vidi iz celog teksta, dekorativne cigle moguće je postavljati i na spoljašnje i na unutrašnje zidove. Razlika je u njihovim karakteristikama, a to onda prati i cena.

Dekorativni valjak cigla

Može da se dogodi da na zidu na koji se postavlja cigla postoje neke neravnine. U tom slučaju, lepak mora da bude gušći, ili da se nanese njegova veća količina kako bi se ove mane ispravile i ne bi na kraju bile primetne.

Dekorativna silakatna cigla

Cigle moraju da budu na jednokoj udaljenosti jedna od druge, da bi se dobio lep estetski utisak.

Dekorativna bela cigla

Dekorativna bela cigla spada u klasiku, i ona je neprolazna, tako da uvek ima ljudi koji će da se odluče za ovu varijantu.

Dekorativna cigla za ograde

Učinite ogradu svoje kuće posebnom, i neka svima zastane pogled kada prođu pored vaše kuće, tako što ćete postaviti dekorativnu ciglu namenjenu ogradama.

Dekorativna cigla za enterijer

Iz celog teksta vidimo da je za enterijer idealno staviti dekorativne cigle i to baš u delu prostora koji služi za opuštanje i odmor, mada možete da odaberete i neko drugo mesto u domu ili radnom prostoru, koje smatrate adekvatnim.

Dekorativna cigla cene

Cena dekorativnih cigli zavisi od više faktora. Mogu se pronaći nešto povoljnije varijante gde je cena cigle od 12 do 20 evra po kvadratu, a postoje i jako kvalitetne cigle koje koštaju oko 40 evra po kvadratnom metru. Od vas zavisi za šta ćete se odlučiti i koji budžet nameravate da izdvojite za ovu investiciju.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane