Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju SENDVIČ PANELE

Birač Sistem sendvič paneli

Maršala Tita 223, Dobanovci

Birač Sistem bavi se uvozom i distribucijom sendvič panela za različite vrste objekata i namena, na teritoriji Beograda ali i zemalja širom regiona
Pročitaj više

Metal S sendvič paneli

Surčinska 14a, Ledine

Metal S bavi se prodajom termoizolacionih panela, zidnih sendvič panela i krovnih sendvič panela. Dostava na teritoriji Beograda, ali i cele zemlje
Pročitaj više

Janjić Isotec sendvič paneli

Požarevački put bb, Mala Krsna

Janjić Isotec termoizolacione krovne i zidne panele možete poručiti za sve vrste objekata na teritoriji cele Srbije
Pročitaj više

Sendvič paneli Panel Centar Lims

Braće Mrnjavčević 29, Zbeg

Panel Centar Lims bavi se uvozom i prodajom krovnih i zidnih sendvič panela u Beogradu. Veliki izbor sendvič panela u boji drveta i antracita, ali i drugih boja u našoj ponudi
Pročitaj više

Sendvič paneli Jakovljević Stovarište

Ljiljane Krstić 15a

Stovarište Jakovljević nalazi se u Zemunu. Poseduje veliki asortiman građevinskog materijala, cementa, kreča, izolacije, cementa kao i ogreva.

Panel House Sendvič paneli

Bore Stankovica Makiš 15

Panel House je firma koja se bavi prodajom zidnih i krovnih sendvič panela, sečenje na meru, dostava i dodatna oprema za izgradnju svih stambenih i poslovnih objekata.

U ovom tekstu saznajte o tome šta su sendvič paneli, zbog čega se upotrebljavaju u građevinarstvu, šta su njihove prednosti, koje su cene i još mnogo korisnih i zanimljivih informacija.

Sendvič paneli vrste

Izolacija je jako važna, uvek bila, a posebno danas, kada se trudimo da štedimo energiju. Naime, ako imamo loše izolovan stan, kuću ili stambenu zgradu, tada dolazi do toga da se kroz zidove ili kroz krov, rasipa toplotna energija, tako da su stanovi zimi previše hladni a leti su pretopli, pa nemamo optimalne temperature za život.

Sve to dalje uzrokuje da uključujemo dodatno grejanje, kliima uređaje i još mnogo toga, što za posledicu ima da nam računi za struju budu veći, usled povećane potrošnje električne energije. Ugradnja sendvič panela može da bude dobra odluka kada je reč o izolaciji prostora u kome živite ili radite.

Zidni sendvič paneli

Postoje zidni i krovni sendvič paneli. Kao što vidimo iz prethodno napisanog teksta, uloga im je ista, a to je izolacija. Međutim, nismo spomenuli zvučnu izolaciju. Ona je jednako važna kao i toplotna, jer niko ne želi da živi u zgradi u koju lako prodire buka sa ulice ili čujete komšije koje se nalaze pored vas.

Krovni sendvič paneli

Ukoliko živite u kući, ili na poslednjem spratu neke stambene zgrade, tada svakako imate u razmatranju opciju da postavite sendvič panele na krov. Ovo takođe, kao krajnju svrhu, ima izolaciju, toplotnu i zvučnu.

Sendvič paneli za montažne objekte

Montažne objekte možemo da sretnemo bilo gde i to su obično radni kontejneri u kojima borave zaposleni dok se nalaze na nekoj lokaciji na kojoj trenutno rade. Sendvič paneli mogu da doprinesu poboljšanju uslova boravka u montažniim objektima.

Sendvič paneli dimenzije

Dimenzije sendvič panela su različite i mogu da budu na primer, od 25 do 200 mm, i po tome se gledaju klase ovog proizvoda.

Sendvič paneli prodaja

Ako tražite sendvič panele, na ovoj stranici našeg portala možete pronaći firme koje se bave njihovom prodajom. Imaju lepo organizovane veb sajtove, na kojima možete da saznate više informacija o samom proizvodu i sve detalje, koje nismo mogli da zastupimo u ovom tekstu kojeg čitate.

Sendvič paneli montaža

Kada kupite sendvič panele, potrebno je da stručno lice obavi montažu. Nemojte to pokušavati sami, jer se obično potkradu neke greške, pa se onda isti posao radi dva puta, zato što se moraju pozvati majstori da odrade korekcije. Time se gubi vreme, energija i novac, a to zaista niko ne želi.

Sendvič paneli cena

Cena sendvič panela zavisi od njihove debljine, i kao što pretpostavljate, oni najtanji su i najjeftiniji a oni najdeblji su i naskuplji. Dakle, raspon cena sendvič panela je od 1600 dinara po metru kvadratnom, pa sve do oko 3000 dinara po kvadratnom metru. Najbolje je da pozovete prodaju sendvič panela i da se raspitate za svoj konkretan slučaj, da kažete šta vam tačno treba i koliko, pa će vam biti saopštena tačna i precizna cena.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Idi na vrh strane