ARTerracotta fasadni keramički sistemi

5.0 | 5 ocena
Ulica: Vojvode Micka Krstića 1j, lok 1
Grad: Beograd
Opština: Palilula
ARTerracotta fasadni keramički sistemi
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.arterracotta.rs

O nama

ARTERRACOTTA FASADNI KERAMIČKI SISTEMI

Osnovna delatnost firme ARTerracotta je uvoz i distribucija keramičkih fasadnih sistema jednog od najvećih i najstarijih proizvođača na svetu, nemačke kompanije “Roben”. Iako je naša firma relativno mlada, zahvaljujući predanom radu, stručnosti i profesionalnosti zaposlenih, za vrlo kratko vreme je stekla značajnu poziciju na srpskom tržištu građevine i arhitekture.

Opeka je jedan od najstarijih i najpouzdanijih građevinskih materijala koji se koristi još od vremena Mesopotamije. To ne treba da čudi s obzirom da cigla ima izvrsne karakteristike i da njen minimalni životni vek iznosi 100 godina. Iz svega navedenog, lako se može zaključiti zašto originalna cigla ima neospornu prednost nad drugim građevinskim materijalima.

Kao ekskluzivni zastupnik i distributer najvećeg privatnog proizvođača “Roben” iz Nemačke, ARTerracotta Beograd može da ponudi visokokvalitetne fasadne keramičke sisteme:

- Fasadna opeka – u asortimanu proizvođača “Roben” nalazi se raznovrstan asortiman cigle, među kojima se posebno izdvaja klinker i ekstrudirana cigla.

- Dekorativne listele (flisne) – podariće Vašoj fasadi jedinstven izgled i šarm, u poređenju sa običnim malterom. Originalne “Roben” klinker listele/flisne izrađuju se od opeke, tako da obezbeđuju odličnu toplotnu izolaciju, ali i štite od pojave plesni. Ovaj sistem je trajno i estetski izuzetno rešenje za završni sloj na fasadi, a može se kombinovati sa profilisanim ili običnim stiroporom, ili sa mineralnom vunom kao termoizolacionim slojem.

- Krovni crep – izrađen od čistih keramičkih materijala, garantovano bez cementa ili vezivnih sredstava, predstavlja savršeno rešenje za Vaš dom ili poslovni objekat. Keramički krovni crep iz naše ponude je dostupan u mat ili glaziranim varijantama različitih boja i modernih oblika.

- Podna granitna keramika – proizvodi se suvim presovanjem od prirodne gline i peče na približno 1230 °C. Na taj način dobija se proizvod izvanredne izdržljivosti i izuzetno visoke sile savijanja i čvrstoće, što ga čini otpornim na abraziju, agresivne hemijske supstance, kao i fizički pritisak. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor keramičkih ploča koje su maksimalno sigurne i preporučuju se u područjima sa visokim rizikom od klizanja kao što su komercijalni i industrijski objekti. Takođe, može se koristiti i za oblaganje spoljnih površina.

- Keramičke ventilisane fasade – u našoj ponudi zastupljena su dva brenda koja proizvode ventilisane fasadne keramičke sisteme: Favemanc (http://www.favemanc.com) i Levantina – The Natural Stone Company (https://www.levantina.com).

ARTerracotta doo nudi zdrave, visokokvalitetne, ekonomične i energetski efikasne materijale koji će učiniti da fasada na Vašem stambenom ili poslovnom objektu bude u savršenom stanju, kako vizuelno, tako i u pogledu dugotrajnosti. Primena fasadnih keramičkih sistema preporučuje se u svim energetski efikasnim kućama, bilo da su u pitanju pasivni, aktivni, niskoenergetski ili solarni objekti.

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 10-18h
Nedelja neradna

ARTerracotta fasadni keramički sistemi, Vojvode Micka Krstića 1J, Dunavske Terase, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  AMB Group, Koste Cukića 10, Zemun, Beograd
  Ivas građevinski materijal, Put za Ovču 63, Borča, Beograd
  Enmon građevinski materijal, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Beograd
  Šafran Steel, Autoput 20, (TC Belmax), Zemun, Beograd
  VSG Sistem doo, 22. Oktobra 26, Zemun, Beograd
  Varda Sistem prodaja i prevoz gotovog betona, Ugrinovački put 82, Altina, Zemun, Beograd
  Migor Speacers, Vojvođanska 417c, Surčin, Beograd
  M & M 2014 građevinski materijal, Bulevar kralja Aleksanra 561a, Zvezdara, Beograd
  Podrinje Komerc armirački pogon, Bore Stankovića bb, Makiš, Čukarica, Beograd
  Nićiforović L&M betonska baza, Smederevski put 15, Leštane, Grocka, Beograd