Dodaj firmu

Thomas Company leksan

Distribucija termoplastičnih materijala leksana, PC U lajsni, punih polikarbonata. Dostava i sečenje na meru u Beogradu
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 131
Zvezdara, Beograd

Verovatno ste mnogo puta čuli za leksan, ili leksan ploče, ali niste sasvim sigurni šta je u pitanju, kakav je to materijal. U našem tekstu možete pročitati razne korisne i zanimljive informacije o leksanu, kao i gde je isti moguće nabaviti, po kojim cenama i slično.

Šta je leksan?

Leksan su zapravo polikarbonatne ploče. Njihove osnovne karakteristike su odlična mehanička svojstva i doprinos uštedi energije. Smatra se idealnim materijalom kada je u pitanju zastakljivanje, ili zamena površine koja je već bila ranije zastakljena.

Međutim, polje primene leksana je veoma široko – to mogu biti zimske bašte, svetlarnici, plastenici, lučne nadstrešnice... Takođe, leksan ćemo videti i u velikim tržnim centrima, na bazenima, sportskim stadionima...

Leksan ploče

Postoje razne vrste leksan ploča i to od dva, tri, četiri, pet i šest zidova koje imaju različite termoizalacione vrednosti. U ponudi su i ploče koje poseduju stabilizatore zračenja sunca. Takođe, za svoj objekat možete da izaberete leksan ploče koje imaju termoizolaciona svojstva i pružaju efekat senke.

Leksan prodaja

Ono što odlikuje leksan ploče to je i visoka otpornost na udar. To bi praktično značilo da na niskim temperaturama nisu lomljive sve do minus četrdeset stepeni; sa druge strane, ne omekšavaju ni na vrlo visokim temperaturama sve do sto dvadeset stepeni Celzijusovih.

Leksan ploče poseduju i ateste, što znači da su njihove karakteristike testirane, tj. laboratorijski ispitane, a sve u skladu sa normama u građevinarstvu.

Svakako vas zanima providnost, tj. transparentnost ovih ploča. Naravno, to pre svega zavisi od debljine ploče, i u proseku se kreće od dvadeset osam do osamdeset i dva posto. Na primer, kod opal ploča, ovaj stepen je od dvadeset četiri do pedeset osam odsto.

Leksan ploče možete da pronađete i online putem, pošto firme koje se bave njihovom prodajom imaju lepo osmišljene web prezentacije. Na njima su ploče predstavljene putem slika i kroz detaljne tekstualne opise. Za sve dodatne informacije, ljubazno i stručno osoblje vam stoji na raspolaganju.

Takođe, možete da posetite i fizička sedišta trgovina koje su oglašene na ovoj stranici.

Leksan – cena:

Cena leksan ploča se izražava kroz kvadratni metar. Na cenu utiče dosta faktora, kao što debljina ploče, transparentnost i slično.

Leksan ploče – cena:

Možemo reći da se cene u proseku kreću od 750 din. do 3900 dinara po metru kvadratnom.

Leksan cena m2:

Evo nekih primera cena: leksan 16 milimetara, struktura bronza, cena je u proseku oko 2500 dinara po kvadratnom metru.

Za leksan, šest milimetara, opal, cena je u proseku 900 dinara po kvadratu.

Ploče od leksana moguće je pronaći u različitim bojama.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane