Dodaj firmu

Trenerke za bebe, kako ih odabrati? Deca su u trenerkama posebno zanimljiva. Sportski stil je nešto što je ležerno, opušteno, a naročito prikladno ako imate snove da vaš najmlađi član jednoga dana postane pravi sportista.

Trenerke za bebe se mogu pronaći u raznim varijantama. Pre svega, napomenućemo da je bitno da budu izrađene od kvalitetnih materijala, kao što je pamuk sto posto, jer je on prilagođen dečijoj nežnoj i osetljivoj koži, podložnoj alergijama, u velikom broju slučajeva.

Sa druge strane, deca se često prljaju, prilikom igre ili hranjenja, pa je jako važno da njihovi delovi garderobe budu jednostavni za održavanje.

Bebi trenerke

Njih možete naći u mnogim oblicima: kao samo gornje delove, sa kapuljačom ili bez, te samo donje delove trenerke. 

Uvek je na trenerkama zanimljivo videti neku interesantnu sliku ili print, što vašoj bebi daje poseban šmek.

Majice za bebe

Majice i donji deo trenerke, to može jako lepo da se uklapa, naročito kada su topliji prolećni dani u toku. Bebe su posebno cool ako imaju majicu na kojoj je odštampano nešto zanimljivo, pa postoje firme koje se bave pružanjem takve usluge: print po želji na majicama, koji se prilikom pranja ne skida.

Pantalone za bebe

Ovde je već reč o dečaćićima, jer devojčice prelepo izgledaju u haljinicama za bebe. Devojčice će ove svoje zanosne delove garderobe, u kojima će izgledati kao princeze, nositi za svečene prilike, kao što je krštenje ili prvi rođendan, a dečaci će svoje pantalone obući takođe istim povodima. 

Pantalonice za bebe mogu biti sa tregerima, što je posebno zanimljivo, i od toplih materijala kada godišnja doba i vreme takvo oblačanje podrazumevaju. Uz pantalone, možete svom dečaku obući ispod i bodi, ili prikladnu majicu, možda gornji deo trenerke.

Košulje za bebe

Ovo je ponovo deo garderobe namenjen bebcima, to jest dečacima. Uz pantalone, košulje će se jako lepo uklopiti za neku svečanu priliku kao što su pomenuti prvi rođendan ili krštenje. 

Uz košulju, mnogi roditelji kao odličan fazon, znaju da dodaju i leptir mašnu, čime će vaš bebac biti pravi mali gospodin i sve oči na zabavi biće uprte u njega.

Naručivanje odeće za bebe

Ovakve porudžbine možete obaviti i iz fotelje, uz par klikova. Prodavnice koje imaju širok asortiman bebi opreme, imaju prikladno osmišljene web prezentacije, na kojima je izložena kataloška ponuda. 

Svi artikli su lepo prikazani i opisani, u smislu, od kog materijala su izrađeni, vidite slike iz par uglova, veličine, boje, dezene, i možete uporediti cene.

Posle obavljanja porudžbine u par koraka, željena trenerka, majica, košulja ili pantalone za vašu bebu stižu za jedan dan na vašu kućnu adresu.

Dakle, zaključićemo da je sve spremno da imate pravog malog manekena u kući ili na nekoj zabavi!

Trenerke za bebe – cena:

Trenerke za bebe, cena se u proseku kreće od 699 din. sve do 1999 dinara;

Košulje za bebe, možete pronaći po cenama od 1530 do 2160 dinara;

Pantalonice za bebe, prosečne cene od 434 dinara, sve do 1899 dinara za farmerke za bebe.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Idi na vrh strane