Dodaj firmu

Portikle Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Portikle Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema JELATEX

Bebi oprema JELATEX vrhunskim kvalitetom materijala pruža maksimalnu udobnost Vašem novorođenčetu. Pored robe domaćih proizvođača, deo naše ponude uvozi se iz Turske. Takođe, nudimo garderobu za stariju decu, kao i igračke za sve uzraste.
Pročitaj više

Mileševska 32
Vračar, Beograd

Butik za decu Mini

Butik za decu Mini u svojoj ponudi ima: ogradice, pelene, ćebad, peškire, vreće za spavanje, portikle, odeću, bodiće, zeke, pidžame i jos mnogo toga
Pročitaj više

Cvijićeva 28b
Palilula, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Slobodno možemo reći, da beba nije beba ako nije musava! A sa njom, često i mama! Da bi se stvorio bar neki red pri hranjenju najmlađeg člana porodice, u pomoć priskaču portikle za bebe.

One će omogućiti lakše hranjenje, a što interesantnija portikla, sa veselim bojama i lepim dezenima, to će apetit vaše bebe biti veći, a to je svakako ono što želite.

Portikle za bebe

Beba zaista ne može jesti bez ovog “pomoćnog sredstva“ za hranjenje, nazovimo ga tako. Vrlo brzo bi odeća bila isprljana i mokra, pa biste morali bebu da presvlačite nakon svakog obroka. Iskuvavanje veša bilo bi više puta dnevno i tome ne bi bilo kraja.

Portikle su veoma jednostavno rešenje da do toga ne dođe, i pri tome će vam uštedeti značajnu sumu novca koju biste dali na održavanje higijene odeće, da ne pričamo o uštedi vašeg vremena i vaših živaca.

Veliki izbor portikli za bebe možete pronaći na web prezentacijama prodavnica bebi opreme, gde su date slike sa detaljnim opisom proizvoda. Možete videti od čega je portikla napravljena, dakle koji materijal je u pitanju, zatim uporediti cene artikala te kada se odlučite za kupovinu u par koraka možete proizvode dodati u korpu.

Portikle za bebe ubrzo će biti na vašoj adresi, a uskoro i u upotrebi na sveopšte zadovoljstvo. 

Uvek možete prošetati do najbliže ili najomiljenije prodavnice opreme za bebe i tu pogledati širok izbor te se odlučiti za željenu portiklu.

Unikatne portikle za bebe

Pored klasičnih portikli, postoje firme koje se bave prodajom unikatnih modela, to jest moguće je da na portikli bude ispisano ime vašeg deteta, možete odabrati sliku lava, slona, žirafe, Miki Mausa ili svega drugog što vaša beba voli i u čemu će uživati dok klopa.

Roditelji vole da prilagode boje temperamentu svog deteta, jer oni znaju da i te sitnice utiču na opšte bebino raspoloženje kada je apetit u pitanju.

Od čega su izrađene portikle za bebe?

Naravno, prva asocijacija nam je da ovakvi delovi bebi opreme moraju biti napravljeni tako da se lako i jednostavno održavaju, jer će stalno biti uflekani. Podrazumeva se da morate imati više portikli, jer su one uvek neophodne.

Iz tog razloga, materijal koji se koristi za izradu je mekani PVC materijal, a možete ih naći u omiljenim dečijim bojama plava, roze ili zelena.

One su dovoljno velikih dimenzija da u potpunosti sprečavaju prosipanje hrane po odeći a pri tome neće smetati vašoj bebi i ona će je rado nositi oko vrata.

Portikle možete prati i u mašini za veš, a u pakovanjima ćete pronaći jedan, tri ili pet komada. Postoje portikle na kopčanje, koje imaju nepropusnu najlonsku foliju sa donje strane, što je posebno praktično i važno. 

Portikle – cena:

Cena se kreće u rasponu od  245 din. do 580 dinara za tri velike portikle od PVC materijala, sa džepom koji sprečava prosipanje hrane po odeći bebe. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane