Dodaj firmu

Odelca za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema JELATEX

Bebi oprema JELATEX vrhunskim kvalitetom materijala pruža maksimalnu udobnost Vašem novorođenčetu. Pored robe domaćih proizvođača, deo naše ponude uvozi se iz Turske. Takođe, nudimo garderobu za stariju decu, kao i igračke za sve uzraste.
Pročitaj više

Mileševska 32
Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Beba Kids

Beba Kids - sve što je potrebno za Vaše dete! Beba Kids, multibrend radnja sa najkvalitetnijom dečijom garderobom, obućom i igračkama.
Pročitaj više

Ignjata Joba 57
Voždovac, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Kupovina odelca za bebe, naročito ako vam je to prva beba u porodici, može biti veoma zanimljivo iskustvo i mame u njemu prosto uživaju. Roditelji prosto obožavaju da doteruju svoju decu i učine ih malim manekenima. Često ćemo videti bebe i mame i tate veoma slično odevene, jer roditelji prenose svoje želje kao i stil odevanja na mališane.

Odela za bebe

Ipak, postoje neke smernice o kojima bi trebalo povesti računa kada kupujete odelce za svoju bebu. Nije uvek ključna poenta u estetici, morate voditi računa o izboru materijala, veličini i još o mnogo drugih stvari.

Najpre, napomenućemo da se odelca za bebe veoma brzo prerastaju, iz prostog razloga jer vaša beba napreduje i menja se. Da ne biste došli u situaciju da dete obuče samo par puta neki preslatki kompletić koji ste kupili, preporuka je da kupite odelo za bebu koje je bar dva do tri broja veće. 

Na primer, kupovina odeće za bebe uzrasta od šest do devet meseci, kada je vaša beba stara samo tri meseca, veoma je mudra odluka koju preporučuju iskusne mame. 

Što se tiče boje odeće za bebe, nekako uvek pomislimo na roze za devojčice i plavo za dečake. Naravno, postoje i neutralne boje, poput zelene i narandžaste, koje svima dobro pristaju. Deca lepo izgledaju i u bledožutoj, boji lavande, pomenutoj svetlozelenoj i svetlonarandžastoj... Budite maštoviti!

Kako odabrati odelca za bebu?

Potrebno je da vaša beba ima svoju garderobu za dan kao i za noć. Važno je da odeća koja se nosi po danu bude laganija, a ona koja se oblači noču, da bude toplija. Imaćete problema da uspavate bebu ako ona nije adekvatno odevena, ako joj je hladno ili vruće. 

Kada govorimo o materijalima, najmudrije je izabrati mekane materijale, jer bebi mora biti udobno. Veliki procenat pamuka u materijalu garantuje da će koža vaše bebe moći neometano da diše. 

Na primer, odelca ne smeju grebati vašu bebu, kao na primer što oštre ivice na haljinama za devojčice mogu da izazovu iritacije kože. 

Održavanje odelca za bebe

Uvek imajmo na umu da je koža bebe daleko osetljivija nego koža odraslog čoveka. Kada kupite odelce, uvek je dobro da ga prethodno operete, jer pored dodatne higijene, vi ćete odelo za bebu učiniti mekšim i udobnijim.

Kada kupujete odeću za bebu, izbegavajte onu koja ima labavu dugmad. Iz prostog razloga što ga beba može otrgnuti i početi da žvaće, ili još gore, da udahne dugme, što sve može da izazove gušenje. 

Čarape zauzimaju posebno važno mesto kada je odeća za bebe u pitanju. Razlog je taj što deca dugo ostaju bosa, dok ne načine prve korake, pa su im čarapice sasvim dovoljne. Bebi uvek možete kupiti bebi obuću, ali ipak čarape su obavezne.

Odelca za bebe – iskustva

Pored toga što smo naveli da bebe veoma brzo prerastaju svoja odelca i da im treba kupovati nešto veće brojeve, nemojte se uvek povoditi za onim što vam se učini neodoljivim, već za onim što je provereno, sigurno i najbolje za vaše dete. 

Razna odelca možete pronaći i online, jednostavnom pretragom prodavnica bebi opreme, koje se nalaze i ispod našeg teksta. Na njihovim web prezentacijama, možete naći širok izbor odela za bebe, pogledati cene, karakteristike proizvoda, u par koraka naručiti i vaša beba već sutradan može prošetati u novoj garderobi.

Odelca za bebe – cena:

Bodi za bebe, od 345 din. do 455 dinara;

Bebi prsluci, od 1250 din. do 1410 dinara;

Bebi skafanderi, od 2135 dinara, prosečna cena;

Dvodelne pidžame, od 757 do 883 dinara;

Jakne za bebe, od 1999 dinara sve do 6490 dinara.

Cena za benkice je u proseku 150 dinara, dok za štramplice potrebno je izdvojiti od 345 din. do 455 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane