Dodaj firmu

Benkice za bebe Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Benkice za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema JELATEX

Bebi oprema JELATEX vrhunskim kvalitetom materijala pruža maksimalnu udobnost Vašem novorođenčetu. Pored robe domaćih proizvođača, deo naše ponude uvozi se iz Turske. Takođe, nudimo garderobu za stariju decu, kao i igračke za sve uzraste.
Pročitaj više

Mileševska 32
Vračar, Beograd

Dečiji butik David-Dado

Obucite Vaše dete po poslednjoj modi, posetite dečiji butik David-Dado. U našoj ponudi očekuje Vas pažljivo odabrana i pristupačna garderoba domaćih proizvođača za bebe i decu uzrasta do 14 godina. Takođe, vršimo katalošku prodaju opreme: kolica, krevetci, auto sedišta..
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 200
Zvezdara, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Beba Kids

Beba Kids - sve što je potrebno za Vaše dete! Beba Kids, multibrend radnja sa najkvalitetnijom dečijom garderobom, obućom i igračkama.
Pročitaj više

Ignjata Joba 57
Voždovac, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Reč benkica zvuči tako bebeće, pa nije ni čudo što svaka beba ima benkice za bebe. Obično mame i tate i pre nego što dočekaju najradosniji trenutak u životu prave spiskove, u glavi ili na papiru šta će im sve biti potrebno i koliko će to koštati.

Potrebno je znati da se ne bi trebalo preterivati sa kupovinom, jer beba brzo raste, ali ipak od svih odevnih predmeta potrebno je da ima po nekoliko stvari, jer sve će naći svoje mesto u upotrebi.

Benkica je jedna od stavki na spisku, pa ćemo ukratko objasniti šta su to benkice i zašto su toliko neophodne vašoj bebici.

Bebi benkice

Sasvim mala beba, koje se tek rodila, nema razvijene mišiće vrata, leđa niti ojačalu kičmu. Iz tog razloga, za novorođenu bebu i sasvim malo odojče, koje još nije u stanju da samostalno drži glavu, najbolje je odabrati benkicu na preklop.

Ovakva benkica na preklop vezuje se sa strane. Benkice za bebe su obavezno izrađene od 100 odsto pamuka, jer je bebina koža nežna i osetljiva, podložna raznim alergijama. Sa druge strane, mama mora voditi računa o održavanju čistoće benkice, pa materijal treba da bude zahvalan za to.

Benkica zimi bi trebalo da bude punija, da bi vašoj bebi bilo toplo, a leti da bude tanka. Jedno od starih pravila glasi, da decu ne bi trebalo previše utopljavati, i da se orijentišete prema sebi. Dakle, ako je vama vruće i vašoj bebi će biti vruće, a niko ne voli da se znoji i „kuva“ u debeloj benkici ili nekom drugom komadu odeće koji nije primeren spoljnoj temperaturi.

Kako se koriste benkice?

Kada vaša beba malo poraste, a što će se dogoditi veoma brzo, možete da koristite benkice koje se navlače preko glave. One mogu imati duge ili kratke rukave, međutim, kada je velika vrućina u pitanju, vašoj bebi će biti dovoljan i samo bodi ili majica bez rukava.

Koliko benkica je potrebno u prvih mesec dana?

Već smo naveli da deca rastu „kao iz vode“, stoga je dovoljno da za prvih mesec dana života vašeg najmlađeg člana kupite pet bodi benkica. Veličina bi trebalo da bude 56 i isto toliko komada veličine 62. 

Kao što smo napomenuli, najzgodnije su benkice koje se zakopčavaju na preklop.

Naručivanje benkica putem web shopa

U današnje vreme, kada roditelji imaju puno obaveza, jer se živi brzim tempom, mnogi pribegavaju online naručivanju odeće za svoju bebu. Prodavnice bebi opreme poseduju atraktivno osmišljene prezentacije, gde ćete pored benkica pronaći i svu drugu potrebnu garderobu i opremu za vašu bebu.

Date su slike benkica, njihove boje, veličine, cene, pa se naručivanje može obaviti u par klikova i poručene benkice će vrlo brzo biti na vašem kućnom pragu, a uskoro i na vašoj bebici.

Do sedišta prodavnice se možete prošetati i lično, sa svojom bebom, pa na licu mesta obaviti kupovinu, možda će baš vaš najmlađi član uperiti prst u benkicu koja mu najviše zapadne za oko!

Benkice za bebe – cena:

Cena benkica za bebe je u proseku oko 150 dinara, pamučni modeli. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane