Kontakt podaci za vašu firmu

Beba Brestill

  • 3
  • %
5.0 | 3 ocena
Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)...
Pročitaj više
Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd

Beba Kids

  • 1
  • %
5.0 | 5 ocena
Beba Kids - sve što je potrebno za Vaše dete! Beba Kids, multibrend radnja sa najkvalitetnijom dečijom garderobom, obućom i igračkama. ...
Pročitaj više
Ignjata Joba 57
Beograd

Bebi oprema Dexy Co

  • 1
  • %
5.0 | 5 ocena
Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata....
Pročitaj više
Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd

Dečiji butik David-Dado

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Obucite Vaše dete po poslednjoj modi, posetite dečiji butik David-Dado. U našoj ponudi očekuje Vas pažljivo odabrana i pristupačna garderoba domaćih proizvođača za bebe i decu uzrasta do 14 godina. Takođe, vršimo katalošku prodaju opreme: ...
Pročitaj više
Bulevar kralja Aleksandra 200
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Bebi oprema JELATEX

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Bebi oprema JELATEX vrhunskim kvalitetom materijala pruža maksimalnu udobnost Vašem novorođenčetu. Pored robe domaćih proizvođača, deo naše ponude uvozi se iz Turske. Takođe, nudimo garderobu za stariju decu, kao i igračke za sve uzraste....
Pročitaj više
Mileševska 32
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Milica Markovic
Povoljne benkice za bebe smo uzimali u Andrej. Mada, u to vreme su bili novogodisnji popusti tako da ne znam kakve su cene preko ostatka godine. Mozda jos neko moze nesto vie da kaze o cenama i kvalitetu benkica u Beogradu?
Jovana Milinkovic
Danas bi ukoliko mene licno pitate, bilo potpuno normalno da imate jedne potpuno normalne benkice za bebe. Sve druge stvari su daleko od idealnog sto se mene licno tice.
Stojance Ristovski
One su zaista jedan veoma lep detalj u nasim zivotima.
Lea Stankovic
Moraju one da se debelo plate. Sve drugo je daleko manje vazno.
Milen Jovanovic
Po pravilu su one nesot sto pre ili kasnije sigurno valja. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.
Simona Vucinic
Sto se benkica tice, zaisat je potrebno da ne bacatge uzalud pare. Sve drugo je mnogo manje vazno.
Filip Milutinovic
Nisu sve iste. To je nazalost jedna surova realnost.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju su benkice za bebe ipak nesto posebno sto je uvek moralo debelo da se plati. Ipak je bitno i da pronadjete neki dobar kvlaitet.
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice benkica za bebe, odmah treba da znate da je veoma bitno da se opredelite samo za kvalitet. Sve drugo je onda mnogo manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju benkica je najbolje da se sami licno uverite u kvalitet. Sve drugo nakon toga je manje vazno.
Todor Markovic
Ukoliko su vam potrebne benkice za bebe, najbolje je da se odmah oko toga posavetujete.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i da se vise zaista nista dalje oko toga ne brinete. To je po mom misljenju za vas ipak najbolje resenje.
Janko Zivanovic
Po pravilu, benkice za bebe i nije toliko tesko pronaci. Ima dosta prodavnica bebi opreme u danasnje vreme u Beogradu.
Biljana Brankovic
Po pitanju benkica za bebe, najbolje I ubedljivo najbolej resenje je da posetite radnju koja se zove Beba Brestill. To je u svakom slucaju mesto u koje onda mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Nisu ni seve benkice bas tako cenovno pristupacne. Odnosno, neke bas moraju i kvalitento da se plate i u to zaista nemate nesto previse razloga da sumnjate.
Ivan Stojanovic
Svakao da su kvalitetne benkice za bebe sasatvni deo obroka, kako se dte ne bi previse ispraljalo, ukoliko je to moguce. Takodje, cenu su razlcite i krecu se vec od nekih 150 dinara pa na vise.
Marko Petrovic
Neka prosecna cena po kojoj se mogu kupiti benkice za bebe se krece u proseku oko nekih 150 dinara pa na vise. U svakom slucaju je potrebno da obezbedite vise takvih benkica.
Jana Stankovic
Cene i kvalitet su razliciti. Sve zavisi kakav kvalitet trazite. Ukoliko ne zalite novac onda je najbolje da posetite radnje o sto su Dexy Co ili Modena Duo. U svakom slucaju to su neke radnje koje su poznate po izboru razlicitih benkica (mislim na boju i velicine).
Dusan Markovic
Povoljne benkice za bebe smo uzimali u Andrej. Mada, u to vreme su bili novogodisnji popusti tako da ne znam kakve su cene preko ostatka godine. Mozda jos neko moze nesto vie da kaze o cenama i kvalitetu benkica u Beogradu?