Dodaj firmu

Ležaljke za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Ležaljke za bebe su omiljeni prostor svake bebe. Ko to ne voli da odmara popodne, pa još ako je moguće i u udobnoj ležaljci? Odgovor je – svi mi, ali naročito – bebe! Ovaj posle podnevni odmor može biti daleko interesantniji i zabavniji u šarenim, zanimljivim ležaljkama koje služe za igru i spavanje. A to je upravo ono što bebe najčešće rade!

Kako odabrati ležaljke za bebe?

Bebe vole da su u naručju mame ili tate, bake i deke. Ovakve ležaljke im pružaju baš takav osećaj, kao da su na najsigurnijem mestu na svetu. Upravo iz razloga što su ležaljke za bebe mekane, i kao stvorene su za bebice od rođenja do šest meseci.

Zapravo, pravi rok korišćenja ležaljki za bebe jeste dok ne nauče da sede. To se najčešće dešava između petog i sedmog meseca starosti. 

Verovatno se pitate kako da odaberete nakomforniju, najmekšu, najkvalitetniju ležaljku za svoju bebu? Prednost današnjih ležaljki je u tome što one služe i kao ljuljaške i kao nosiljke, pa ih to pretvara u proizvode 3 u 1. Ovo znači da će vam biti jako zgodne pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti sa vašim detetom, ležaljke su praktične i jednostavno neophodne kada imate najmlađeg člana domaćinstva u kući.

Šta još sadrže ležaljke za bebe? Pored gore pomenute multifunkcionalnosti, one sadrže i prečku sa igračkama, koja ujedno služi i kao ručka za nošenje.

Interesantno je da postoje modeli sa različitim dečijim melodijama i zanimljivim zvučnim efektima.

Ležaljke za bebe – iskustva

Ovi zanimljivi delovi bebi opreme zapravo su namenjeni bebama od rođenja pa do 9 kilograma težine. Lako se sklapaju u male dimenzije što ih čini veoma zgodnim za nošenje. 

Ležaljke za bebe mogu imati dva položaja, odnosno, fiksiran položaj i položaj za nežno ljuljanje. Dakle, sve je tu da vaša bebica može samo da uživa. 

Sigurnosni pojas štitiće bebu od mogućeg pada, dok sama ležaljka poseduje čvrstu i stabilnu konstrukciju, na koju se možete osloniti što se tiče bezbednosti.

Pošto vaša bebica neće uvek biti u istom položaju, dobra prednost je što se naslon za leđa može podesiti u više različitih položaja, pod različitim uglovima.

Ležaljku za bebu ćete lako prenositi zahvaljujući praktičnim kaiševima. Dimenzija mogu biti, na primer, 78 x 43 x 32/62 cm.

Težina ležaljke uvek zanima roditelje, naročito mame, i možemo reći da se ona kreće oko tri kilograma. 

Veoma bitan detalj kod ovog dela bebi opreme jeste jastuče za novorođenče. Ono se podešava u tri položaja visine. U okviru ležaljke može postojati luk sa igračkama koji se može ukloniti, ako tako želite. 

Ležaljka se lako održava, odnosno delovi od platna se peru u mlakoj vodi uz upotrebu neutralnog deterdženta, a metalni delovi održavaju se suvom krpom.

Na kraju, zaključićemo da su ležaljke za bebe veoma korisne kada je u pitanju razvoj vizuelizacije, čula dodira, te mašte i kreativnosti.

Ležaljke za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 4055 dinara, sve do 12990 dinara za ležaljku koja, pored ostalih pogodnosti, ima i električni rekorder koji može snimati glas roditelja u trajanju od 30 sekundi, što prema mišljenju psihologa, deluje veoma umirujuće na dete.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane