Dodaj firmu

Jastuk za trudnice Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Jastuk za trudnice Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Jastuk za trudnice u mnogome olaksava trudnocu. Ako čekate bebicu, sigurno i sami znate da je veoma teško naći odgovarajući položaj, i kada je sedenje i kada je ležanje u pitanju, a da se pri tome osećate udobno, ili narodskim rečnikom kazano da se „lepo namestite“. Vaš stomak raste svakoga dana, i u nekom trenutku će postati ogroman, pa će vam zaista biti neophodan jastuk, čiju nabavku savetujemo što pre.

Inače, jastuk za trudnice ne liči ni na jedan drugi koji ste videli. Trudnice obožavaju takav jastuk, iz prostog razloga jer utonu u njega, i imaju iluziju da spavaju na stomaku.

Zbog čega je neophodan jastuk za trudnice?

Jastuk nam je svima omiljen, naročito pred kraj dana, kada sledi odmor, a kako ne bi bio još draži trudnicama, kojima je sve bar duplo napornije nego nama ostalima. Damama u blagoslovenom stanju neophodan je kvalitetan san koji će im „napuniti baterije“, pružiti odmor i opuštanje, da bi i tokom sutrašnjeg dana mogle da funkcionišu, da se druže, i da se raduju najsrećnijem trenutku u životu koji ih očekuje.

Kada vaša trudnoća bude poodmakla, pojaviće se naročiti problemi sa spavanjem. Pošto im je tako teško da nađu položaj, trudnice neretko provode noć loše spavajući, pa se ujutru bude nenaspavane, bez energije, a pri tome i sa bolovima u leđima. 

Iz svih tih razloga vam je potreban jastuk za trudnice, uz pomoć koga će ove tegobe nestati, a vi ćete se probudi orne i čile, pune energije!

Karakteristike jastuka za trudnice

Pođimo najpre od oblika jastuka koji je sačinjen tako da pruža udobnost i podršku stomaku i kičmi tokom sna. Sama dužina jastuka je dovoljna da se žena udobno smesti u sredini, da ima podršku na leđima i stomaku, a da pri svemu tome i glava bude na jastuku.

Sam jastuk je sačinjen od antialergijske silikonske pene koja se veoma lako prilagođava obliku vašeg tela, što bi dalje značilo da možete da se okrećete u toku sna, a da ne morate da menjate poziciju jastuka.

Ukoliko imate bol u donjem delu leđa, ovaj jastuk možete staviti između butina, čime ćete taj neprijatan osećaj znatno ublažiti. 

Prednosti jastuka za trudnice

U odnosu na obične jastuke, specijalni jastuci za trudnice imaju dosta prednosti. Većinu njih ste već mogli da pročitate iz prethodnog dela teksta, a mi ćemo još dodati da se takav jastuk ne sabija, ne zagreva, pa ćete biti prijatno ušuškani i uljuljkani. 

Pri svemu tome, nećete osećati bolove u leđima, ili će oni biti prilično umanjeni, a vaše umorne noge će biti lake i odmorne. 

Oblici jastuka za trudnice

Ako planirate da kupite ovakav jastuk, jer vas je naša priča zaintrigirala, reći ćemo vam da ćete jastuke za trudnice pronaći u dva oblika, odnosno u obliku latiničnih slova U i I. Možete ih koristiti pored potpore pri spavanju i kao pomoćno sredstvo pri dojenju bebe, kada ona stigne, isto tako će vam biti lakše da podojite blizance, jer ćete ih moći dojiti istovremeno ako ih stavite na ovakav jastuk, a kada vaša beba poraste, može joj biti oslonac pri spavanju, ili jednostavno, jastuk može postati omiljena igračka. 

Na jastuku za trudnice spavaćete kao na mekom oblaku, lišeni svih neprijatnosti zbog neudobnog položaja na običnim jastucima, a sigurno se slažete sa nama, da vi, kao buduća mama, takav „luskuz“ sigurno zaslužujete!

Jastuci za trudnice – cena:

Cene se kreću od 1500 do 3000 dinara, u zavisnosti od oblika jastuka.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane