Dodaj firmu

Bebi alarmi Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Bebi alarmi Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Svi znamo cemu sluze bebi alarmi. Često se dešava da beba mora ostati sama u svojoj sobi, dok je tata na poslu, a mama radi u kuhinji. Bebica blaženo spava, ali se nikada ne zna kada će se probuditi i početi da plače. Ako je kuća u kojoj živite velika, pa i ukoliko živite u dvosobnom stanu, može se desiti da plač bebe ne čujete, jednostavno iz razloga što gledate TV dok spremate ručak, slušate radio ili telefonirate.

Iz tog razloga su bebi alarmi vrlo zgodne spravice, jer ćete u pravom trenutku čuti kada se vaše najdraže stvorenje na svetu probudilo, pa ćete pravovremeno moći da reagujete, uzmete je u naručje, podojite, nahranite, presvučete...

Alarmi za bebe

Verovatno se pitati, pri odabiru alarma za bebe, na šta bi sve trebalo obratiti pažnju? Pre svega, potrebno je da bebi alarm ima čist signal i veliki domet. 

Danas se u ponudi mogu pronaći moderni bebi alarmi kompaktnih dimenzija. 

Pođimo od estetike, pa za devojčice možete birati roze bebi alarm a za dečake bebi plavi. Ono što je mnogo važnije od boje, jesu tehničke karakteristike. 

Kada govorimo o velikom dometu, mislimo na domet od 300 metara, bez prepreka. Ovakvi monitori rade na 2, 4 GHz, dok je režim rada FHSS.

Modeli poseduju funkciju glasovnog aktiviranja prijemnika. Sa druge strane, bebi alarmi imaju prenosivu jedinicu, to je zapravo deo alarma koji je sa vama, i uz pomoć koga ćete čuti kada se vaša beba probudila.

Sam mikrofon, koji se dakle nalazi pokraj bebe, izuzetno je visoke osetljivosti, pa ćete i najmanje šumove biti u stanju da čujete, iako se nalazite recimo, sprat ispod sobe u kojoj spava beba.

Bebi alarmi – iskustva

Važno je znati, da ne morate odmah skočiti do vaše bebe, odnosno, pošto postoji mogućnost dvosmerne komunikacije, vi je možete najpre umiriti svojim glasom. Kada bude čula mamino nežno tepanje, beba će se sigurno primiriti i pre nego što stignete do nje.

Naravno, bebi alarm radi na baterije, i to punjive, tri komada, AAA/1,  5V za prijemnik, kao i tri komada AAA/1, 5V za predajnik. Nekada su baterije deo kompleta pri kupovini, a nekada morate da ih kupite nakon toga. 

Sa druge strane, moguće je i napajanje uređaja uz pomoć adaptera. Oni su uvek deo kompleta, pa će vam biti isporučena dva komada.

Bebi monitori

Roditelji se mogu sasvim opustiti i kada beba nije pokraj njih. Tehnologija koja se koristi garantuje vezu bez smetnji i potpunu privatnost. Jedinstven način rada automatski smanjuje snagu prenosa i povećava trajanje baterije. To će reći da, što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.

Senzor temperature sa prilagođenim upozorenjem omogućava praćenje klime u bebinoj sobi. Takođe, postoji noćno svetlo kao i razne umirujuće melodije na jedinici za bebu, koji se mogu aktivirati sa obe jedinice.

Uz pomoć bebi alarma kao i monitora, vaša beba je na sigurnom, i kada vi niste fizički prisutni pored nje, ali ste u istoj kući. Znaćete da li mirno spava, nežno guguče, smeje se ili plače. U svakom slučaju, uvek možete pravovremeno da reagujete.

Bebi alarmi – cena:

Bebi alarmi se mogu pronaći po cenama od 4699 din. sve do 27819 dinara za bebi alarm sa monitorom. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane