Dodaj firmu

Stolice za hranjenje Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd

Stolice za hranjenje, ili hranilice, naći ćete u svakoj kući koja ima najmlađe članove porodice. One su veoma praktične, funkcionalne, lake za upotrebu ali i za održavanje. Dete će se sedeći u njoj osećati veoma prijatno, što će stimulativno uticati na apetit, jer je beba sve vreme fokusirana na hranu. 

Sa druge strane, vaša beba će se osećati važno, jer ravnopravno sedi za stolom sa svim ostalim ukućanima. Ipak, kada birate stolicu za hranjenje, dobro je da obratite pažnju na nekoliko stvari koje ćemo navesti u tekstu koji sledi.

Hranilice za bebe

Spomenućemo nekoliko najtraženijih modela, a to su: 

- stolica koja se pričvrsti za sto;

- stolica sa metalnom konstrukcijom;

- stolica sa plastičnom konstrukcijom;

- drvena stolica.

Kako odabrati stolicu za hranjenje?

Pre svega, veličina vašeg prostora određuje i veličinu stolice, dok skuplji modeli imaju više funkcija. Bitna je podesivost naslona, iz razloga što ćete moći da je koristite i pre nego što vaša beba počne da sedi. Sa druge strane, podesivost visine vam omogućava da hranilicu namestite na svaku visinu stola.

Kako vaše dete bude raslo, tako možete da podešavate deo za noge, da bi mu bilo udobnije, a sve zahvaljujući podesivosti visine oslonca za noge.

Veličina sedišta je važna u smislu da je potrebno da ovaj deo bude veći, kako bi vaš mališan mogao što duže da koristi svoju hranilicu.

Mnogi roditelji na prvo mesto stavljaju praktičnost, pa hranilica koja se lako sklapa i rasklapa, te one koje su lake za transport i staju u gepek, bivaju prvi izbor pri kupovini.

Kada govorimo o bezbednosti deteta prilikom obedovanja u stolici, mislimo na zaštitne pojaseve. Oni štite bebu da ne bi ispala, pa se savetuje da bez obzira koliko će dete boraviti u stolici, uvek stavite pojas.

Najsigurniji su pojasevi koji se vezuju u pet tačaka, dok kod onih koji se vezuju samo u dve, odnosno oko struka bebe, postoji mana što dete može da se izvuče iz pojasa.

Navlake sa stolica mogu da se skidaju i operu, što je mamama veoma važno za održavanje higijene, jer se prilikom hranjenja stalno događa da se stolica isprlja. Takođe, delovi stolice mogu biti napravljeni od materijala koga nije potrebno skidati, već se jednostavno samo prebriše.

Da bi se vaša beba osećala „kraljevski“, mora da ima i poslužavnik, gde će joj se servirati hrana. On može u potpunosti da se skine sa hranilice, a postoje modeli koji imaju i tacnu, pa ukoliko je potrebno da promenite obrok, ne morate da skidate poslužavnik, već samo jedan njegov deo.

Hranilice mogu biti i na točkovima, što je posebno praktično, jer možete birati na kom mestu ćete hraniti svoju bebu. Točkovi moraju da poseduju kočnice, koje će fiksirati točak kada želite da zaustavite hranilicu.

Određene stolice za hrajenje imaju igračke na poslužavniku koje mogu da sviraju ili ih deca pritiskaju. 

Ponekada su deca problematična kada je ishrana u pitanju, ali smo sigurni da uz pomoć adekvatne stolice za hranjenje, te zanimljivih igračaka na njoj, apetit vaše bebe će se samo povećati, na vaše sveopšte zadovoljstvo. 

Stolice za hranjenje – cena:

Možete ih pronaći u prodavnicama bebi opreme po cenama  od 4690 dinara do 17590 dinara, u zavisnosti od modela i funkcija koje poseduju.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane