Kontakt podaci za vašu firmu

Beba Brestill

  • 3
5.0 | 3 ocena
Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)...
Pročitaj više
Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd

Bebi oprema Dexy Co

  • 1
5.0 | 5 ocena
Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata....
Pročitaj više
Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Matija Lukic
Veoma kvalitetne kupke i kozmetike preparate mozete pronaci u Topex. Sva kozmetika za bebe je veoma kvalitetna a i sa cenama su zaista i vise nego povoljni. Dajem tople preporuke za kupovinu opreme za bebe u Topex.
Lea Stankovic
Kozmetika za bebe ne bi trebalo da bude nesto sa cime ce roditelji da previse prave kombinacije u Beogradu. Najvazniej od svega je po meni to da kozmetika za bebe bude to sto je napravljeno na prvom mestu od potpuno prirodnih preparata. Ti preparati moraju da imaju neku svoju posebnu cenu.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, nikada ona nije bila nesto previse jeftina.
Simona Vucinic
Svaka kozmetika za bebe treba da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Sto se kozmetike za bebe tice, sigurno se pre ili kasnije trebate odluciti za kvlaitet. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne kao sto se mozda cini.
Marta Dencevic
Po meni je ona sigurno nesto sto mnogo i debelo treba da se plati.
Mihajlo Nastasovic
Naravno da je sto se nje tice kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo i vise nego poseban kozmetika. Ukoliko se za nju odlcuite, sigurno je pre ili kasnije necete pokajati.
Todor Markovic
ne bih se ja previse igrao sa kozmetikom za bebe.
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, po pitanju ove kozmetike je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari izvan toga i nisu bas vazne.
Janko Zivanovic
Naravno da skoro svako dete trebada bude odnegovano. Samo treba da vodite racuna o tome kakve preparate tacno koristite.
Jana Stankovic
Samo treba strogo da vodite racuna gde kupujete kozmetiku za bebe posto se decijom kozom zaista u danasnje vreme nije bas tako lako igrati.
Petar Jankovic
Licno mislim da je po pitanju kozmetike za bebe samo potrebno da posetite neko strucno i provereno mesto koje je poznato po kvalitetnoj bebi opremi.
Biljana Brankovic
Kozmetika za beeb je naravno uvek osetljivo pitanje. prema tome, najbolje je da se onda oko tog pitanja posavetujete sa prodavcima u radnji Erga.
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna kozmetika za bebe, na prvom mestu treba da vodite racuna da ona nema neku veliku stetu po bebino zdravlja i zbog toga je po meni uvek dobro da se prvo posavetujete sa lekarom.
Marko Petrovic
Medjutim, i pored svega toga svakako da treba voditi racuna da ti kozmeticki preparati za bebe ne budu problematicni u smislu da iritiraju bebecu kozu.
Dusan Markovic
Kada pricamo o kozmetici za bebe veoma je vazno istaci da je potrebno da svaka beba bude na pravilan i kvalitetan nacin negovana. Cene po kojima se moze pronaci kvalitetna kozmetika za bebe su i vise nego povoljne i razlicite u Beogradu.
Jovana Milinkovic
I ja sam cula da u topex imaju odlicne proizvode. Bitno mi je da je ta kozmetika prijatna za bebu i da joj ne iritira kozu. zbog toga strogo obracam paznju na hemijski sastav i kvalitet.
Simona Vucinic
Veoma kvalitetne kupke i kozmetike preparate mozete pronaci u Topex. Sva kozmetika za bebe je veoma kvalitetna a i sa cenama su zaista i vise nego povoljni. Dajem tople preporuke za kupovinu opreme za bebe u Topex.