Dodaj firmu

Kozmetika za bebe Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Kozmetika za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Kavlitetna kozmetika za bebe je jako vazna. Ništa mekše i baršunastije od bebine kože! Dodir bebinih obraza ili ručice, to je dodir najnežniji na svetu. Upravo iz razloga što je dečija koža tako nežna i osetljiva, potrebno joj je posvetiti posebnu pažnju kada je nega u pitanju, a to se postiže upotrebom adekvatne kozmetike.

Kreme za bebe

Kada govorimo o kremama, najčešće mislimo na negu bebinog lica, jer je ono najosetljivije. U tu svrhu, postoje kreme specijalno oblikovane koju vaša bebica može koristiti od samog rođenja. 

Tako su spravljene, da možete svakodnevno da negujete lice vašeg najmlađeg člana. Najčešće poseduju od sastojaka vitamin E i F, kao i biljno ulje, koji momentalno prilikom nanošenja, hidriraju kožu bebe, i taj učinak je dugotrajan.

Posle upotrebe, koža će ostati svilenkasta, nežna i meka. Sastojci koji se koriste u kremama za bebe su prirodnog porekla, zahvaljujući kojima se osnažuje kožna barijera, i čuvaju se resursi ćelija kože. 

Ne morate brinuti zbog neželjenih reakcija, jer su kreme za bebe dermatološki ispitane i testirane a sve pod pedijatrijskim nadzorom.

Kupke za bebe

Da li postoji neka beba koja ne voli da se kupa? Čak i ako postoji, onda je samo pitanje dana kada će zavoleti, jer je kupanje sa gumenim patkicama nezaboravno iskustvo, koje se željno očekuje svakoga dana!

U zimskim mesecima, posebno je potrebno negovati kožu bebe da se ona ne bi isušila. Za bebe se preporučuje upotreba uljanih kupki i penušavih sredstava za pranje. Ona sadrže ulja i ne ispiraju se nakon kupanja, usled čega deo lipidnog, masnog sloja ostaje na koži.

Posle kupanja, kožu bebe bi trebalo tapkati lagano, mekanim i čistim peškirom. Svako nasilno trljanje potrebno je izbegavati, jer može dovesti do iritacije, i pojave crvenila. Najbolje je da banjanje traje do 10 minuta a temperatura vode da bude do 32 stepena. To bi bili idealni uslovi da se koža bebe ne bi presušila.

Šamponi za bebe

Neke bebe su ćelave, i stoga jako slatke, dok druge imaju bujnu kosicu odmah po rođenju. Pošto su bebe osetljive, kao što svi znamo, potrebno je da koriste blage šampone, specijalno namenjene za njih. Takvi šamponi koriste blaža sredstva za čišćenje i ne sadrže sulfate. 

Bebi šamponi su bez parabena, bez sapuna, takođe bez alkohola ili boja. Imaju pH vrednost koja odgovara koži, a razvijeni su u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima. Podnošljivost bebi šampona na koži je klinički i dermatološki potvrđena i ispitana. 

Često se dešava da šampon malo uđe tamo gde ne treba, a to je u oči, ali ne morate se brinuti, jer su bebi šamponi oftalmološki testirani. Umanjen je rizik od alergija, a sadrže i posebnu formulaciju koja štiti od suza.

Dakle, uz savremenu kozmetiku za bebe, možete uživati u svim čarima kupanja, zajedno sa najmlađim članom porodice, pa će svako veče to biti jedno lepo iskustvo više!

Kozmetika za bebe – cena:

Losion  za bebe, u proseku od 370 dinara, preko pudera za bebe, prosečna cena od 398 dinara; cena krema u proseku je oko 500 dinara za hidratantne i kreme protiv ojeda;

Kupke za bebe, potrebno je izdvojiti od 260 dinara do 681 dinar za kombinaciju šampom + kupka;

Šamponi za bebe, raspon cena od 179 din. do 303 dinara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane