Dodaj firmu

Ogradice za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Butik za decu Mini

Butik za decu Mini u svojoj ponudi ima: ogradice, pelene, ćebad, peškire, vreće za spavanje, portikle, odeću, bodiće, zeke, pidžame i jos mnogo toga
Pročitaj više

Cvijićeva 28b
Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Jasno nam je cemu sluze ogradice za bebe. Kada bi mogla, beba bi puzala svuda po kući, jer toliko je zanimljiv i interesantan svet koga bi tek trebalo istražiti. Naravno, ovo malo biće ne zna da čak i u kući, vrebaju razne opasnosti. Dovoljni su razni oštri uglovi, štekeri koji nisu prekriveni i neželjena situacija se desi očas posla.

Da bi vaše dete imalo svoj prostor, u kome će se igrati i osećati sigurno, a da biste pri tome i vi bili mirni i obavljali svoje poslove u kući, ogradica za bebe je pravo rešenje.

Kako odabrati ogradice za bebe?

U tom svom carstvu, beba će se osećati radosno i razigrano, jer su joj na dohvat ruke sve moguće igračke koje ona najviše voli. Ogradice su providne, pa ona može posmatrati šta se dešava u kući, i gledati mamu dok radi u kuhinji, na primer. Kontakt očima između mame i bebe, uvek na malo stvorenje deluje umirujuće i čini da se oseća sigurno.

U ponudi firmi koje se bave prodajom bebi opreme, i kada odete lično u njihove lokale, a i kada pogledate katalog na web prezentacijama, pronaći ćete najrazličitije modele ogradica. 

Ovakvi prostori služe za igru preko dana, ali i za odmor, kada se beba napokon umori od igrarija. Ogradice su proizvedene od plastičnih, netoksičnih materijala, imaju na sebi četiri ručice. Sklapaju se spuštanjem na dole, za održavanje su jednostavne i lake, što je posebno bitna stavka, jer će beba, redovno prljati ogradicu raznim slatkišima, bojama i slično.

Podloga je polu tvrda sa sunđerastom presvlakom, što sve omogućava bezbrižno igranje i skakutanje u njoj, bez opterećenja kukova i bez mogućnosti povreda prilikom pada. 

Ogradice su namenjene uzrastu od šest do dvadeset četiri meseca, ili drugim rečima kazano, do maksimalne težine od 14 kilograma.

Težine su oko 9 – 13 kg, a dimenzija mogu biti na primer, 79 x 112 x 80 cm. Gornja ivica ogradice je tapacirana.

Ogradice za krevetac

To su lagane ogradice, u kojima će se vaše dete svakodnevno igrati i uživati. One su presvučene sunđerom i mekanim materijalima, kako bi se maksimalno izbegla mogućnost da se dete povredi prilikom boravka u ogradici. 

Ogradice za krevetac imaju providne stranice, što sve omogućava lak nadzor roditelja, a dodatne ručke pomažu detetu dok pokušava da se uzdigne na noge.  

Uz kupovinu ogradice, dobićete i torbu koja služi za lako prenošenje. 

Ogradice za bebe – iskustva

Uvek se možete odlučiti za ogradice koje imaju laku konstrukciju i koje se mogu sklopiti ili rasklopiti sve u jednom potezu. Kada budete ogradicu sklopili, ona vam neće smetati, jer zauzima jako malo prostora. 

Mogu biti tako dizajnirane da ih mogu koristiti sasvim male bebe, pa sve do dece od tri godine. 

Kada ubacite sve omiljene igračke, bebica će uživati u svom prostoru za igru; pri svemu tome, zahvaljujući providnoj mrežici dete može da gleda i crtaće na TV-u, na primer. Sa druge strane, vi konstantno možete da pratite šta se u ogradici dešava i na taj način provodite kvalitetno vreme sa svojim najmlađim članom porodice. 

Ogradice za bebe – cena:

Cene se kreću u rasponu od 6650 dinara, do 12980 dinara za ogradice koje imaju rukohvat koji je tapaciran i otporan na ugriz, te mrežu takvu da se prstići deteta ne mogu zaplesti u nju, obložene stranice radi dodatne sigurnosti.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane