Dodaj firmu

Gnezda za bebe Vesta Casa ručna izrada

Ručno rađeni unikatni proizvodi od prirodnih materijala. Baby program, posteljine, kecelje, aksesoari. Dostava u Beogradu i u celoj zemlji.
Pročitaj više

Gandijeva 76a, 11070
Novi Beograd, Beograd

Gnezda za bebe Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Gnezda za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Btex4baby gnezda za bebe

Btex4Baby je hand made radionica iz Beograda, za izradu bebi gnezda, krevetića od najfinijeg pamuka, sa 100% antilalergijskim punjenjem u dezenu po vašem izboru.
Pročitaj više


Beograd

Da li ste čuli nekada za gnezda za bebe? Ukoliko niste, onda je ovaj tekst pravi za vas, u smislu da se informišete o čemu se radi, zbog čega je to koristan proizvod za vaše dete, koja je cena i slično. Nastavite da nas pratite.

Gnezdo za bebu

Gnezdo za bebu je zapravo namenjeno novorođenoj deci, i to dok ne navrše četiri i po meseca života. Imajmo u vidu da je beba bila u maminom stomaku tokom dugih devet meseci i da se sada mora prilagoditi životu u spoljašnjem okruženju.

Želimo da kažemo da je tokom tog perioda, beba navikla da se nalazi u malom, ušuškanom, sigurnom prostoru, da sluša majčine otkucaje srca. Razna istraživanja koja su rađena na ovu temu, potvrdila su da se bebice mnogo bolje osećaju kada su ponovo, nakon rođenja, stavljene u mali, ugnježden prostor.

One zapravo vole takav skučen smeštaj, ograničen, pa zahvaljujući svemu tome budu mirnije, spavaju spokojnije i lepše se osećaju.

Jastuk gnezdo za bebe

Sa bebom ćete se dosta lakše snaći ako koristite jastuk gnezdo. Još jedan razlog koji govori tome u prilog jeste da beba navikne na dobro poznati miris, koji je umiruje, za kraće vreme ćete je uspavati, a kretanje sa bebom je lakše.

Gnezdo jastuk za bebe


Ovaj jastuk beba vrlo brzo nauči da prepoznaje kao svoj kutak, kao mesto koje pripada samo njoj. Ono što je velika prednost jeste da je ovaj jastuk gnezdo prenosiv, tako da mamama i tatama neće biti teško da ga prenose iz sobe u drugu sobu, ili iz jednog stana u drugi, pa čak i onda kada možda odu u hotel, za vreme odmora.

U dosta dečijih kolica, komotno može da se smesti jastuk gnezdo za bebe. Ono što je posebno interesantno, to je da je beba uvek na svom mestu, a da to ne mora da bude ista prostorija. Dakle, stavite bebicu u njen jastuk, i možete je poneti bilo gde, njoj će biti sigurno i lepo.

Ponekad bebe najviše žele da spavaju sa mamom i tatom u krevetu, pa tu jastuk gnezdo preuzima važnu ulogu u smislu bezbednosti. Beba je najsigurnija kada spava izolovana, i kada oko nje nema nekih drugih stvari. Ipak, u praksi se to retko događa, kao u spomenutom primeru gde bebica leži u blizini roditelja. Stoga ju je potrebno zaštititi, da joj prostor bude ograđen, bezbedan i to se najlakše postiže gnezdom za bebe.

Korisno je da znate da nije dobro improvizovati i praviti takav prostor tako što koristite jastuke, prekrivače i slično, jer bi to moglo da predstavlja opasnost koju svakako ne želite.

Na kraju, zaključićemo da je gnezdo za bebe savršeno za one bebe koje najviše vole da spavaju sa mamama i tatama, a da pri tome imaju svoj kutak, u kome su osigurane.

Gnezda za bebe cena

Cena gnezda za bebe se kreće oko 5000 dinara u proseku, ali je najbolje da se informišete putem web prezentacija firmi koje su oglašene na našem portalu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane