Dodaj firmu

Vreće za spavanje Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Vreće za spavanje Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Liberina vreće za spavanje

Liberina vreće za spavanje su inovativno rešenje za spokojan i miran dečiji san. Dostupne su na teritoriji Beograda ali i putem dostave na teritoriji cele zemlje
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Butik za decu Mini

Butik za decu Mini u svojoj ponudi ima: ogradice, pelene, ćebad, peškire, vreće za spavanje, portikle, odeću, bodiće, zeke, pidžame i jos mnogo toga
Pročitaj više

Cvijićeva 28b
Palilula, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Verovatno ste vidjali vreće za spavanje? Veći deo svog vremena bebe provode spavajući. Optimalna temperatura u bebinoj sobi je 22 stepena, međutim, često se dešava da naši mališani imaju nemiran san, otkrivaju se, pa vi često morate da se budite i da ih pokrivate.

Pored toga što takva noć neće doneti dobar san ni vama ni bebi, može se desiti da se dete prehladi. Tu počinje griža savesti sa pitanjem: „Kakva sam ja to mama?“, a sa druge strane ste nervozni i nenaspavani pa niste u punoj formi  i sa dovoljno energije za posao i sve obaveze koje vas očekuju.

Rešenje je jednostavno, kupite za svoju bebu vreću za spavanje.

Vreće za spavanje za bebe

U ovakvoj vreći za spavanje, što je najvažnije – otkrivanja nema. Miran san je zagarantovan jer hladnoća ne može dopreti do bebinog tela. U njoj će se osećati sigurno i ušuškano, bolje nego u vašem zagrljaju. 

Ovakve vreće za spavanje omogućavaju održavanje stalne temperature, izrađene su od pamuka, dok leđna strana može biti 100% od frotira. 

Na web prezentacijama prodavnica bebi opreme možete pronaći širok izbor vreća za spavanje za bebe, dovoljno je pogledati njihovu katalošku ponudu. Proizvodi su vidljivi iz više uglova, možete pročitati o karakteristikama, uporediti cene. Naručivanje se obavlja u par klikova, i željena vreća za spavanje za vašu bebu biće uskoro na vašoj adresi.

Uvek se možete odlučiti da posetite fizičko sedište prodavnice bebi opreme i da na licu mesta odaberete ovaj deo posteljine za svog najmlađeg člana.

Bebi vreće za spavanje – iskustva

Možda vaša beba više želi vreću za spavanje koja ima nogavice? Neka deca jednostavno radije prihvataju ovakve modele od klasičnih vreća, jer ih one pomalo sputavaju. U bebi vreći za spavanje sa nogavicama, osećaće se kao u astronomskom odelu, hladnoća vašoj bebi neće moći ni da priđe, a miran san je osiguran i vama i bebi. 

Ovo je veoma jednostavno i praktično rešenje, vreće su dovoljno velike i komotne, da se vaše dete ni na koji način ne oseća nekomforno. 

Ovakve vreće mogu biti izrađene od pamučnog platna sa ispunom od koflina. Baš su tako napravljene da u njima bebe spavaju kao bebe, odnosno udobne su, prijatne i tople. Dakle, sve što je neophodno za sladak san.

Mamama će biti važno da pročitaju da se vreće za spavanje sa nogavicama lako održavaju, odnosno mogu se iskuvati na 90 stepeni. 

Vaša beba će vrlo zavoleti vreću za spavanje sa nogavicama, jer je ona kao malo toplo odelce, u kome može i da ustane, dok se drži za ogradu kreveca.

Za miran san svih ukućana, i najvažnijeg – vaše bebe, vreće za spavanje su pravo rešenje – nema plakanja, ustajanja, otkrivanja i pokrivanja, dakle, slatki snovi za celu porodicu!

Vreće za spavanje – cena:

Potrebno je izdvojiti od 930 din. do 2040 dinara za vreće za spavanje za devojčice i dečake.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane