Dodaj firmu

Pozicioner za bebe Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Pozicioner za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Dugo ste očekivali bebu, i ona je konačno došla na svet. Sada ste suočeni sa malim milionom pitanja, potpitanja, dilema, sumnji... Jedno od pitanja je čemu služi pozicioner za bebe i zašto je dobro imati ga?

U nastavku teksta ćemo pokušati da vam približimo ulogu pozicionera u životu vašeg tek rođenog člana porodice.

Čemu služi pozicioner za bebe?

Kao što svi znamo, kada se beba rodi, obavezno je da spava na boku, jednom ili drugom, a nikako na leđima. Možda se pitate zašto je to tako? Spavanje na boku omogućava lakše izbacivanje sadržaja iz usta. 

Svi znamo da bebe kada se naklopaju, znaju da bljucnu i to u snu. Kada bi beba spavala na leđima, taj sadržaj ne bi mogla da izbaci napolje. Iz tog razloga, mala beba mora spavati na boku.

Takođe pedijatri preporučuju spavanje na boku kao najsigurnije u prevenciji SIDS-a (sindrom iznenadne dojenačke smrti). Da biste izbegli bilo kakve neželjene situacije, nabavite pozicioner za bebe.

Kako se koristi pozicioner za bebe?

Najpre, reći ćemo da fiksni pozicioner za bebe omogućava potpunu bezbednost spavanja deteta u oba položaja na boku, bez opasnosti da će se beba prevrnuti na stomak. 

I u toku samog porođaja, prilikom bebinog prolaska kroz porođajni kanal, ona može da se naguta dosta plodove vode, pa iz tog razloga u prvo vreme može mnogo da bljucka ili povraća. Zbog toga, ako beba spava na boku, sasvim je sigurna.

Fiksni pozicioner je veoma jednostavan i lak prilikom korišćenja. On je zapravo namenjen za sigurno spavanje beba. Sa njime ćete imati nekoliko prednosti, a to je i da pozicioner greje bebin stomak, dok beba na boku bezbedno spava. 

Sa druge strane, pozicioner je sačinjen od pamučnog sastava materijala, sasvim je neškodljiv za bebinu osetljivu kožu, pa se vaša bebica neće ojesti niti će joj koža biti iziritirana. 

Pozicioner za bebe – iskustva

Ispred bebe, postoji dodatak u vidu džepa na manjem delu, što omogućava korišćenje bebi termofora, koji smiruje grčeve u bebinom stomaku i umanjuje tegobe. Čičak traka će vam pomoći u fiksiranju pozicionera, i prilagoditi ga uzrastu vaše bebe.

Možda ste se do sada mučili time što ste postavljali urolane peškire pod bebu i stalno brinuli da li će se ona okrenuti na leđa ili na stomak. Naravno, deca ponekad spavaju nemirno, i da li će se okrenuti ovako ili onako, vi to ne možete znati. Jedini način da budete sigurni i spokojni, jeste kupovina pozicionera za bebu, čime ćete joj pružiti miran i bezbedan san. 

Sam pozicioner za bebe se lako održava kada je higijena u pitanju, a njegova univerzalnost je posebno praktična jer je prilagodljiv za sve veličine i težine beba.

Za miran san cele porodice, a posebno vaše bebe, pozicioner je pravo rešenje, bez grčeva u stomaku i bez neželjenih prevrtanja i plača. 

Pozicioner za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 1140 do 2066 dinara za miran i siguran san vaše bebe.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane