Dodaj firmu

Haljinice za bebe su neodoljive. Imate bebu i još je devojčica? Od nje u haljinici, verovatno ne postoji ništa slađe na ovom svetu i to dobro znaju svi koji vas vide u šetnji gradom. Da biste bili sasvim ponosni što imate ovakvo predivno stvorenje pored sebe, potrebno je da pažljivo odaberete najkvalitetnije, najmodernije i najatraktivnije haljinice za svoju devojčicu, kako bi ona blistala u punom sjaju.

Haljine za bebe

Uz pomoć haljinice za vašu bebu, ona će postati prava mala manekenka. Recimo da je već prohodala, i kada prošeta gradskom ulicom, držeći se za vašu ruku, to će biti kao velika modna pista. 

Haljina, a uz nju šeširić, pa to je zaista jedna prava mlada dama!

Naravno, jednostavniju haljinicu beba može nositi svakoga dana, a one posebne, samo u nekim važnim prilikama, kao što je pomenuta šetnja, ili recimo mnogo svečaniji povod – prvi rođendan! To je jedan od najznačajnijih događaja u životu, pa se treba valjano i prikladno obući. Haljinica za bebu je prava stvar za to.

Pored rođendana, tu je i krštenje, na kome će vaša curica izgledati kao prava princeza tek izašla sa stranica neke bajke ili iz modnog časopisa.

Posebno su zanimljive haljine koje su pink boje, napravljene od tafta, tila i postave od pamučnog materijala, koja je ispod cele haljinice. 

Dalje, možete birati bele haljinice od viskoze, tila i takođe pamučne postave. 

Roditelji se često odlučuju za haljinice u boji maline, koje su posebno elegantne i atraktivne. Preporučuju se za krštenje i proslavu prvog rođendana. Ovakve haljine su sa suknjicom od tila, a dostupne su i sve druge boje kao i veličine.

Haljinice za bebe – iskustva

Što zanimljivije – to slađe i lepše, opšte je prihvaćeno pravilo kada je izbor haljinica u pitanju, sa čime će se svakako složiti i vaša ćerka. Šta bi ona rekla na recimo, haljinicu uz pomoć koje će postati Zvončica? 

Ovo je zapravo kostim Zvončice, koji je sačinjen od tafta, tila i pamučne postave. Ono što ovu haljinicu čini drugačijom od drugih jeste što je ukrašena cvetovima i zvončićima, tako da će vaša devojčica zvoniti kada u njoj bude skakutala. Na to niko neće ostati ravnodušan, obasipaće vas hvalama i komentarima.

Pored haljinica, vašoj devojčici možete kupiti i odgovarajuće cipelice ili baletanke, koje su prikladne uz pomenuti kostim Zvončice. 

Pošto znamo koliko devojčice od malih nogu žele da budu kao mame, kao velike, omogućite im ispunjenje te njihove velike i važne želje, odabirom svečane haljine za posebne prilike ili neke jednostavnije varijante, da bi se vaša curica svakoga dana osećala posebnom.

Haljinice za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 4500 do 5500 dinara, u zavisnosti od modela i veličine.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Idi na vrh strane