Dodaj firmu

Igračke za bebe Bebica i Mama oprema za mamu i bebu

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Igračke za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Yas toys robna kuća igračaka

Otkrijte mesto najbolje zabave, posetite robnu kuću igračaka Yas toys na Bežanijskoj kosi. U našem carstvu igračaka koje se prostire na 300 kvadrata očekuju Vas različite igračke vodećih svetskih proizvođača namenjene deci uzrasta do 13 godina.
Pročitaj više

Partizanske avijacije 25 (kod crkve, ispod LILY-a)
Novi Beograd, Beograd

Dečije igračke Dexy Co

Kao jedan od najvećih uvoznika i distributera najpopularnijih igračaka za decu „Dexy Co“ je stvorio prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Igračake za bebe nikada dosta! Koliko god da je velik asortiman najrazličitijih figurica za zabavu, uvek ih je malo i uvek ih je potrebno još!

Naravno, nije svejedno kakve igračke birate za svoju bebu, pa ćemo pokušati da vam dočaramo koje su to najbolje, najkreativnije i koje podstiču maštu ili motoričke sposobnosti.

Kako izabrati igračke za bebe?

Spomenimo najpre vrteške za krevetac, jer se one ubrajaju u prve igračke. Ptičice, pčelice, Crvenkape, ogledalca... sve je tu da dečiji svet bude zanimljiv i lep. Posebno je interesantno muzičko nebo za krevetac ili muzička vrteška u obliku raznih ptičica.

Beba je često u kolicima, pa iako je spoljni svet jako zanimljiv, njoj su ipak potrebne njene igračke, da budu na dohvat ruke. Tu možemo pronaći različite viseće igračke, figurice u obliku slončića, lava, ribica, medvedića, zečića...

Svetleće igračke takođe će biti posebno zanimljive vašoj bebi, jer jako privlače pažnju. To su obično male životinjice koje svetlucaju.

Kada pomislimo na malo dete, odmah nam je prva asocijacija i slika pred očima bebica koja ima čuperak na glavi a u ruci zvečku. Zvečke istovremeno mogu biti i glodalice, a poslužiće vašoj bebi kada počnu da joj niču prvi zubići i kada je budu svrbele desni. Da ne bi plakala i bila nervozna, glodalica je pravo rešenje. 

Sa druge strane, zvuk zvečke će celu dečiju sobu ispuniti radošću kakvu samo bebe mogu da stvore.

Muzičke igračke, u obliku mobilnih telefona, posebno su zanimljive, kada primetite da je vaše dete počelo da vas imitira kako razgovarate sa nekim. Tu su još i muzička jaja, muzički valjkovi, mesec, zeka, bubanj, klavijatura, muzička zvezda, pas ili tri praseta...

Aktivne igračke

Ovakve igračke su namenjene razvoju koordinacije pokreta kod bebe. Aktivne igračke ohrabruju bebe da prave prve pokrete i nude mnogo zabave, pa tako postoje plastične žabice sa glodalicom, kornjačice sa muzikom, zatim igračke napravljene od različitih materijala koje pomažu razvoj taktilnih veština. Nizovi sa igračkama i lopte, takođe će biti veoma interesantni bebama.

Obično ih mogu koristiti bebe uzrasta od tri meseca pa naviše.

Prve igračke

Postoje razne igračke za uzrast od dvanaest meseci i više, koje podstiču igru oponašanja, kao što smo naveli u prethodnim primerima, igračke u obliku telefona, recimo. Na ovaj način deca formiraju osnovna umeća kao što su vizuelno-motorna koordinacija.

Važno je znati da su igračke sačinjene od netoksičnih materijala i veoma su postojane.

Igračke za bebe - iskustva

Izbor je zaista veoma širok, a vi svoju porudžbinu možete završiti i online putem, tako što ćete posetiti lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom dečijih igračaka. Igračke su podeljene po kategorijama, u par koraka se završava proces kupovine.

Pre toga, možete pročitati opis i karakteristike, videti cenu. 

U drugom slučaju, možete prošetati do prodavnica, i izabrati na licu mesta igračke koje će vašoj bebi svakodnevno stavljati mnogo osmeha na lice, a samim tim i vama.

Igračke za bebe - prodaja

Možda vam bebe deluju luckasto i smešno, ali je istina da su one veoma inteligentne, i da znaju puno toga, osim da pričaju, pa ne mogu da nam kažu šta misle i primećuju.

Šalimo se malo, ali je to zbilja, i zbog toga bi izboru igračaka za bebe trebalo pristupiti sa najvećom pažnjom i to ne samo u smislu da se igračka bebi dopadne i da je animira, već i da ona bude sasvim bezopasna za zabavljanje.

Pošto imate malu bebu, vi ste onda zauzet roditelj, koji verovatno nema mnogo vremena na raspolaganju. Sigurno vam, u tom smislu, ne odgovara ideja da obilazite čitav grad u potrazi za savršenim igračkama za svoju bebu, već vam je daleko lakša opcija da pregledate sve na jednom mestu, dakle, kompletnu ponudu koja se nalazi na tržištu - putem interneta, naravno.

Većina trgovina koje se bave prodajom igračaka za decu i bebe, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, takozvane web shopove, gde su artikli predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise. Fotografija nam prikazuje kako igračka vizuelno izgleda, a opis nam govori o materijalu izrade, vidimo za koji uzrast je igračka namenjena i slično.

Kada se odlučite na kupovinu, jednostavno ćete artikal (ili više njih) da dodate u korpu, i da potvrdite poručivanje ostavljanjem adrese za isporuku. Potom vršite plaćanje putem ebankinga, ili u najbližoj banci ili pošti, a rok za isporuku je, u većini slučajeva, od dva do tri radna dana, i obavlja se uz pomoć brze pošte a na naznačenu adresu. Naravno, bitno je da se u trenutku poručivanja roba nalazi na lageru.

U drugom slučaju, ako imate vremena, možete da lično obiđete fizička sedišta prodavnica dečijih igračaka i da se sa ljubaznim osobljem posavetujete oko toga šta bi za bebu bilo najprikladnije, šta se najčešće kupuje, šta je moderno i slično.

Igračke za bebe - vrste

Postoje različite vrste igračaka za bebe, kao što su:

  • interaktivne igračke
  • hodalice i igračke za guranje
  • podloge i gimnastika
  • mekane i plišane igračke
  • glodalice i zvečke
  • igračke za kupanje
  • muzičke igračke za bebe
  • igračke za kolica i krevetac
  • kocke, igračke za slaganje i umetanje...

Kao što vidite, izbor igračaka za bebe je veoma bogat, i na vama je da možda kupite od svake vrste barem po par igračkica, kako bi vašoj bebi u svakom trenutku bilo zabavno i zanimljivo.

Igračke za bebe - cena:

U zavisnosti od vrste igračaka, cene se kreću od 150 din. do 2590 dinara za bubanj sa lopticama, ili bebi radio, te razne plišane igračke i muzičke voćkice za hranilice.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme sa ove stranice.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane