Dodaj firmu

Komode za bebe Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Komode za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Možda vas nikada nije zanimalo čemu služe komode za bebe, ali sada pošto je bebica na putu, potrebno je da se i o tome informišete. Dakle, komode za bebe služe ponajviše za presvlačenje beba i praktično su neizostavan komad nameštaja u bebinoj sobi. 

U ponudi prodavnica koje se bave trgovinom bebi opreme možete pronaći najrazličitije modele, a kupovinu možete izvršiti i iz svoje fotelje, birajući i naručujući online. Web prezentacije su tako lepo osmišljene, da o svakoj komodi možete pronaći odgovarajuće karakteristike, kao što su njene dimenzije, materijal od koga je napravljena, boja... Kataloška ponuda je upotpunjena slikama iz više uglova.

Sa druge strane, uvek možete prošetati do fizičkog sedišta prodavnice, ako tako više volite, i na licu mesta odlučiti o najboljem modelu komode za vašu bebu.

Kako odabrati komodu za bebu?

Kao što smo naveli, ponuda je zaista bogata, pa se možete odlučiti za komodu koja ima, na primer, tri fioke i dvoje vrata. Dimenzije mogu biti 760 x 480 x 950 milimetara. 

Kada govorimo o materijalu izrade, komode za bebe mogu biti od medijapana i oplemenjene iverice. Komode obično poseduju kadicu i podlogu za povijanje, koje su vrlo praktične.

Ipak, zahtevi kupaca su različiti, pa ukoliko poručujete ovaj deo nameštaja za bebinu sobu, možete to učiniti i bez kadice, ili bez podloge ili vam možda nije potrebno ni jedno ni drugo. 

Naravno, u ovoj drugoj varijanti platićete manju sumu novca. 

Postoje različite boje, kao i dezeni, da bi se komoda za bebe što lepše uklopila u kompletan enterijer sobe vašeg najmlađeg člana. Tako ćete pronaći komode u beloj boji, ili u kombinaciji sa roze detaljima za devojčice, ili plavim za dečake. 

Tu je i mogućnost izbora boje drveta, ali i kombinacije zeleno-plavo-žuto, što deluje naročito veselo za bebinu sobu.

Površinska obrada ovakvih bebi komoda je od poliuretan laka visokog sjaja.

Pošto roditelji za svoju decu žele samo najbolje, mi ćemo istaći bitnu činjenicu a to je da su svi modeli komoda za bebe atestirani i da odgovaraju potrebnim i zahtevanim standardima.

Svaki deo dečije sobe služi da donese radost i vama i vašoj bebi, pa se stoga potrudite da izaberete samo najbolje, u smislu kvaliteta izrade ali i praktičnosti prilikom svakodnevne upotrebe.

Komoda za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 16 272 dinara do 18852 dinara za komodu za bebe sa kadicom i pultom za previjanje, koja uz to sadrži i dve fioke i dvoja vrata. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane