Dodaj firmu

Dušeci za bebe Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Dušeci za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi dušeci Luka Line

Obezbedite zdrav i pravilan razvoj Vašeg deteta, izaberite najkvalitetnije Luka Line bebi dušeke. Izrađeni od najkvalitetnije SKY CELL pene ili u kombinaciji pene sa Bonnell oprugama, naši dušeci pružaju adekvatnu potporu i pravilan razvoj najmlađim članovima porodice
Pročitaj više

Smederevski put 22dj
Zvezdara, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Zasto su dušeci za bebe tako posebni? Za vašeg najmlađeg člana porodice, koji sanja najslađe i najlepše snove, svakako želite dušek na kome će se osećati kao da lebdi na oblaku. Stoga je potrebno veoma pažljivo pristupiti odabiru dušeka, koji će zadovoljiti sve vaše zahteve po pitanju komfora i udobnosti.

Kako odabrati dušek za bebu?

Hajde na početku ovog dela teksta da razjasnimo šta je to u stvari dušek i čemu on služi, a da to nisu klasična objašnjenja koja svi znamo. Dakle, osnovna funkcija dušeka jeste da predstavlja potporu koja podržava delove tela koji su nam teški. Tu mislimo na ramena i kukove. 

U tom svom delu, dušek se najviše oblikuje prema onome ko spava na njemu, da bi pri tome ruke, noge, kao i leđa ostali ravni. Malo ljudi zna, ali dok ležimo, kičma bi trebalo da bude isto oblikovana kao i kada stojimo. Na nekvalitetnim dušecima to nije slučaj, pa se kičma krivi u obliku latiničnog slova S, a to svakako ne želite za vašu bebu, već najkvalitetniji dušek, sa najboljim karakteristikama.

Neki od najpopularnijih dušeka za bebe su oni koji prate opredeljenja najpoznatijih svetskih proizvođača u smislu kvaliteta, a pri tome se u izradi koristi ispuna od visokokvalitetnih vrsta pena. 

Vrste dušeka

Dušeci mogu biti:

- sa žičanim jezgrom

- bez žičanog jezgra

- dušeci sa lateks jezgrom

- dušeci za kolevke

- dušeci za prenosive krevece.

Kakav dušek za bebu treba da bude?

Naravno, vi želite najbolje, ali možda ne znate šta to najbolje, u stvari, podrazumeva? Dakle, vrlo je bitno od čega je izrađena presvlaka dušeka. Ona pre svega mora biti prijatna na dodir i jako važno – antialergijska. 

Dušek nije stvar koja se kupuje svaki dan, i potrebno je da on vašem detetu služi dugo, a da pri tome ostane kao nov, odnosno, da vremenom ne poprimi određene deformitete i oštećenja. U toj dugovečnosti se ogleda i sam kvalitet dušeka za bebe.

Kada stavite svoju bebu na dušek, on joj mora biti prijatan i udoban za spavanje. 

Dušeci za bebe – iskustva

Pomislite li nekada, koliko je loših dušeka krivo za nepravilni razvoj kičme deteta? Kupovina dušeka nikako nije mesto gde bi trebalo štedeti novac. Naprotiv. Potrebno je imati u vidu da u ovom uzrastu dece dolazi do formiranja muskulature, pravilnog držanja tela, kao i ukupnog psiho-fizičkog razvoja i rasta. 

Izbor dušeka je direktno odgovoran za zdravlje vašeg deteta, pa njegovom izboru bi trebalo posvetiti naročitu pažnju. 

Dušeci za bebe su izrađeni po određenim standardima kao i potrebnim normama za dečije krevetiće. 

Za spokojan san vašeg deteta a i vas, birajte najbolje i najkvalitetnije dušeke za bebe!

Dušeci za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 1489 dinara za dušek za kolevku, preko 2699 din. za ortopedski dušek, sve do 4990 dinara za prenosivi dušek za prenosive krevece, koji se savija u sopstvenu torbu, radi lakšeg nošenja. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane