Kontakt podaci za vašu firmu

Bebi dušeci Luka Line

  • 3
5.0 | 5 ocena
Obezbedite zdrav i pravilan razvoj Vašeg deteta, izaberite najkvalitetnije Luka Line bebi dušeke. Izrađeni od najkvalitetnije SKY CELL pene ili u kombinaciji pene sa Bonnell oprugama, naši dušeci pružaju adekvatnu potporu i pravilan razvoj...
Pročitaj više
Smederevski put 22dj
Beograd

Beba Brestill

  • 3
5.0 | 3 ocena
Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)...
Pročitaj više
Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd

Meda Shop

  • 3
4.8 | 5 ocena
Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka....
Pročitaj više
Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Beograd

Bebi oprema Dexy Co

  • 1
5.0 | 5 ocena
Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata....
Pročitaj više
Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Milana Aleksic
Misljenja sam da je kvalitetan dusek za bebe jako bitna stvar. Pre svega, nije to sad u pitanju pomodarstvo mladih roditelja vec to posmatratam cisto objektivno. Kvalitetan dusek je jako bitna stvar za normalan kostani razvojoj kod pasa.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ovi duseci i nisu bas nesto posebno kvalitetni. Sve druge stvari su onda koliko se meni samo cini jedno prosto gubljenje vremena. Mada, od oprema za bebe, definitivno postoji mnoga oprema. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Po pravilu, nisu oni ni malo nesto sto je toliko lako pristupacno i jeftino.
Filip Milutinovic
Nisu ovi duseci nesto sto posebno treba da se plati. Mada, postoje naravno i oni koji nisu bas previse jeftini.
Marta Dencevic
Po meni nikada ovi duseci ne mogu da budu toliko dobri koliko bi zapravo trebali da budu.
Mihajlo Nastasovic
Sto se njih licno tice, mislim da je kvalitet uvek i vise nego vazan.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene i njih licno tice, duseci za bebe su zaista nesto posebno. Sve drugo je daleko manje vazno.
Todor Markovic
pre svega je osnovna stvar u tome da skoro svi duseci za bebe bas moraju debelo da se plate.
Nikolina Pantelic
Koliko se samo meni cini, ovde je zaisat potrebno da se onako ozbiljno odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje bitno.
Janko Zivanovic
Sto se tice duseka za bebe, samo treba da se odlucite za kvalitet. Mada, problem je u tome sto cene nisu ni malo pristupacne.
Jana Stankovic
Po pitanju duseka za bebe, ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i ako to budete na prvom mestu uradili, onda vam sigurno necete biti zao da to kvalitetno i platite.
Petar Jankovic
Mislim da je ubedljivo najbolje resenje da po pitanju kvalitetnih duseka za bebe, samo treba da posetite neko provereno mesto kao sto ih sva sreca ima dosta u Beogradu.
Biljana Brankovic
nema sta da sumnjate. kvalitetni duseci za beeb moraju I kvalitetno da se plate. Zato je najbolje resenje da posetite Erga.
Ivan Stojanovic
Uglavnom prodavci mogu i sami da preporuce neki kvalitetan dusek. Tako je mozda cak i izvodljivo na nadjete neki polovan okvir a da na kraju samo kupite nov dusek i tako na krajud a dobijete i ''nov'' krevetac.
Marko Petrovic
Po mom misljenu svaki roditelj treba da vodi racuna o izboru pravilnog duseka za svoju bebu. To je dusek koji svakako moze na pravilan nacin uticati na rast i razvoj deteta.
Dusan Markovic
Misljenja sam da je kvalitetan dusek za bebe jako bitna stvar. Pre svega, nije to sad u pitanju pomodarstvo mladih roditelja vec to posmatratam cisto objektivno. Kvalitetan dusek je jako bitna stvar za normalan kostani razvojoj kod pasa.
Mihajlo Nastasovic
Todore, supruga i ja uglavnom sve kupujemo u Dexi Co. Konkretno dusek od lateksa smo tamo uzeli. zaovoljni smo cenom i kvalitetom. Ne znam da li je roba kineska ali zato znam da je odobrog kvaliteta. Uglavnom sve sto smo na pocetku (pre dve godine) kupili, imamo i danas.
Jovana Milinkovic
Za svoju bebu sam kupila dusek od zicanog jezgra. Bas sam zadovoljna. Dusek sam kupila u radnji Miljkovic po veoma povoljnoj ceni. Slobodno mozete da posetite ovu radnju. Imaju veliki izbor razlicitih proizvoda opreme za bebe koje se mogu kupiti po veoma povoljnim cenama.
Todor Markovic
Da li pored Miljkovic neko ima jos pozitivno iskustvo sa ovom vrstom bebi opreme? Po meni u danasnje vreme ima veliki borj radnji ali malo kvalitetne robe. Uglavnom je sve kinesko.