Dodaj firmu

Kako odabrati najbolje kadice za bebe? Ko najviše na svetu voli da se kupa? Bebe! Ko obožava da guguče i peva dok je u kadici? Bebe! Ko ima žutu gumenu patkicu koja se kupa zajedno sa njima? Bebe!

Iz svih ovih razloga, veoma je važno da imate kvalitetnu kadicu za vašeg najmlađeg člana porodice, koja će svakodnevno kupanje pretvoriti u pravo uživanje, ne samo za bebicu, nego i za mamu i tatu.

Zašto kupiti kadicu za bebu?

Možda smo se mi kao mali, kupali u plastičnom koritu, ali vremena su se promenila. Današnje moderne bebe traže drugačiji tretman, na kraju one ne guguču tako što kažu gu-gu, one kažu google.

Šalu na stranu, neki roditelji će za kupanje bebe koristiti kadu za odrasle. Već pošto ste ovo pročitali, shvatili ste da to nije dobra ideja. Kao prvo, savijajući se nad kadom, vi ćete biti u sasvim nepravilnom položaju, čime opterećujete kičmu, a vaša beba će se uplašiti od tako ogromnog prostora. 

Sa druge strane, kadice za bebe su praktične i zgodne, jer ih možete postaviti gde god želite, na pod, ili na neku podlogu koja je u visini vašeg struka. Možda vaše kupatilo nije dovoljno zagrejano kako bi trebalo biti za bebu, pa kadicu možete da prenesete u neku topliju prostoriju.

Kako odabrati kadice za bebe?

Verujemo da smo vas zainteresovali, a sada ćemo vam pomoći u izboru najbolje kadice za vaše najdraže stvorenje. Najpre, trebalo bi da odlučite u kom položaju ćete kupati bebu, da li će to biti stojeći, klečeći ili sedeći položaj. 

Zatim, bitna je prostorija u kojoj ćete obavljati ovaj svakodnevni zadatak oko nege bebe. Neke kadice za bebe mogu da se pričvrste za ivice obične kade, dok su neke, koje su namenjene starijim bebama, tako oblikovane da liče na kofu, pa beba može da sedi u njoj. 

Kada govorimo o kadici koja se pričvršćuje na ivicu obične kade, potrebno je da znate da je njena prednost u tome što ćete mnogo lakše „manipulisati“ bebom. Ovakva kadica sadrži manje vode, a posebno je zanimljivo što istovremeno možete da kupate i svoje starije dete i to u velikoj kadi. Verujemo da će svima biti veoma veselo i razdragano!

Kada se radi o kadicama koje liče na kofe, bebice ih vole jer mogu u njima da sede u položaju koji liči na fetalni. Neke bebe ne vole vodu, pa se bune kada ih kupate u većoj kadici, zato će vam ovako dizajnirana kadica u obliku kofe biti veoma od pomoći.

Kadice za bebe – iskustva

Zasta, nije lako kupati bebu, i mnoge mame strepe od tog zadatka, jer se to malo biće stalno meškolji i nešto negoduje plačući. Upravo iz tih razloga, kupovinom kadice za bebe znatno ćete sebi olakšati ovu svakodnevnu brigu oko održavanja higijene, a pri tome će i vašoj bebi biti daleko prijatnije.

Beba u kadici ima pravilan položaj, jer su one tako oblikovane, za razliku od lavora, korita i raznih drugih posuda kojima ljudi pribegavaju da bi uštedeli novac, ali to nikada nije dobro rešenje.

Kadice za bebe su izrađene od ergonomično oblikovane plastike, kompresovane pene i drugih materijala, a osnovna svrha im je da obezbede pravilan i siguran položaj tela bebe, a najpre to da prilikom kupanja bebina glavica bude iznad vode. 

Neka kupanje bude zadovoljstvo, i radost svakoga dana, i za vas i za vašu bebu!

Kadice za bebe – cena:

Za kadice za bebe potebno je izdvojiti od 932 din. sve do 1368 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane