Adresa: Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd
Adresa: Ignjata Joba 57
Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Adresa: Cvijićeva 28b
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 200
Beograd
Adresa: /
Beograd
Adresa: Mileševska 32
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Zorica Simic
Koja je cena bodica sa kratkim rukavom za bebu uzrasta od 7 meseci? Koji se materijali najceste koriste za njihovu izradu? Stalo mi je do toga da to sto vise budu prirodni materijali kako se koza deteta ne bi iritirala.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, bodici za bebe su deo opreme za bebe koji mora posebno da se plati. Druge stvari nisu bas toliko vazne koliko mi se samo cini.
Milen Jovanovic
Kako mi se samo cini, naravno da one mogu da budu i te kako zahvalne.
Lea Stankovic
Sigurno da su ovi bodici nesto sto bi trebalo da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po pravilu su ovi bodici nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Mogu oni po meni da budu bas onako kvalitetni. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Naravno da je sto se ovih bodica tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
Marta Dencevic
Kako god mi se cini, mislim da su vodici za bebe zaista nesto sto je posebno.
Todor Markovic
Sto se tice bodica za beb, odmah treba da znate koliko je samo tesko do njih doci a da pri tome imaju povoljne cene. Pa to je prosto bruka i sramota.
Nikolina Pantelic
Ovde je samo veoma vazno da se odlucite za kvaltiet. Druge stvari po tom pitanju onda i nisu bas toliko znacajne.
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Jana Stankovic
Ako mene licno pitate, bodici za bebe su ipak nesto sto moze da bude jako lepo. Narocito je bitno da budu izradjeni od bas onako dobrog materijala.
Petar Jankovic
Ovo je po meni jedan veoma bitan deo odece za bebe.
Biljana Brankovic
Smatram da je po pitanju bodice ua beeb ipak veoma dobor resenje da posetite radnju koja ima po malo smesan naziv Cihi Cihu.
Ivan Stojanovic
Kvalitetni bodici za bebe moraju jednostavno i kvalitetno da se plate tako da po tom pitnaju zaista ne treba da imate neke velike nedoumice.
Marko Petrovic
Bas tako, to sam i ja napisao za cucle. Svako ko vam dodje u goste ce da vam se oduzi na kvalitetan nacin. Pri tome, bodici za bebe su sigurno sastavni deo tih poklona.
Dusan Markovic
Tacno, to je neka prosecna cena po kojoj se moze kupiti bodic za bebe. Mada, postoji i jos jedna stvar koju ne treba da zaboravite. U prvoj godini zivota vaseg deteta retko ko vam nece pokloniti neki deo garderobe.
Simona Vucinic
Uglavnom je cena za kvalitetan bodic u proseku oko 500 dinara. Uglavnom se oni kvalitetni rade od pamocnog materijala i ostalog prirodnog materijala. Nadam se da sam svojim odgovorom bar malo pomogla.
Ljubinka Sreckovic
Koja je cena bodica sa kratkim rukavom za bebu uzrasta od 7 meseci? Koji se materijali najceste koriste za njihovu izradu? Stalo mi je do toga da to sto vise budu prirodni materijali kako se koza deteta ne bi iritirala.