Dodaj firmu

Mališani jesu mali, ali imaju velike potrebe, jedna od njih su lančići za cucle. Bebe su posebno zahtevne, a roditelji se trude da na sve moguće i nemoguće načine udovolje svojm najmlađim i najdražim članovima porodice.

U našem tekstu saznajte sve što bi moglo da vas zanima o lančićima za cucle, gde možete da ih kupite, kakvi sve modeli postoje, po kojim cenama, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Lančići za cucle sa imenom

Nekada davno, kada su današnji roditelji bili bebe, postojale su sasvim obične cucle, koje čak nisu bile ni anatomske. Vremenom, cucle su počele da dobijaju svoj pravilan oblik i da budu izrađivane od materijala koji je prilagođen bebama u potpunosti.

Cucla ima svoju ulogu, a lančić za cuclu je takođe bitan deo. Roditeljima je vrlo interesantno da ovaj delić bebi opreme personalizuju, tj. da on bude sa imenom bebe.

Bebi lančići

Personalizovan bebi lančić, deluje veoma atraktivno, i to će svi primetiti. Pored toga što je to simpatičan detalj, on deluje i estetski dopadljivo, a cena je sasvim zanemarljiva.

Lančići za bebe

Lančići za cucle se prave od plastičnih ili drvenih perlica koje su šarene. Kada nabavljaju bebi opremu, gotovo svi roditelji se rukovode pravilom – što šarenije, to veselije, tako da mahom biraju veoma atraktivne lančiće za bebe.

Lančići za varalicu za bebe

Varalica je cucla, koja služi za to da se beba nečim zanima, i da ne bi stavljala u usta ono što ne sme. Ne bi trebalo posebno napominjati, da je varalica sa lančićem prikladna zabava za mališane dok šetaju, kada sami sede u hranilici, i sl.

Lančić sa natpisom za lažu

Laže ili varalice, su anatamski oblikovane, što znači da će se i desni pravilno razvijati, i naša preporuka je da birate one modele koje i stomatolozi predlažu. Takođe, od izuzetne važnosti je materijal izrade. Baš iz svih tih razloga je bitno da prilikom nabavke lančića i varalice ne štedite, jer su to sitnice koje u životu vaše bebe često znače jako puno.

Unikatni i ručno rađeni lančići za cucle

Lančići za cucle mogu da budu unikatni i jedinstveni, i kao takvi, svakako su zanimljiviji i svi vaši prijatelji i rođaci će primetiti ovaj zanimljiv detalj koji ima vaša beba. Roditelji obično žele da se napravi takav lančić koji će imati ime bebe, posebn ispisanim fontom, šaren i atraktivan.

Unikatno rađeni lančići imaju nešto višu cenu u odnosu na one koji dolaze iz serijske proizvodnje, ali su i dalje veoma povoljni, jer su to sitnice koje znače puno.

Lančić za cuclu cena

Cene lančića za cucle su veoma različite. To pre svega zavisi od kog materijala je lančić izrađen, kog je dizajna, da li je personalizovan, u smislu, da li je ispisano ime bebe, a kao što smo već naveli, oni lančići za cucle i laže koji su rađeni unikatno, koštaju nešto više.

Za vašu orijentaciju, za lančiće za cucle potrebno je da izdvojite u proseku od 300 do 500 dinara. Za one modele koji su unikatno i ručno rađeni, potrebno je da se raspitate lično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane