Dodaj firmu

Kreveci za bebe Bebica i Mama

U specijalizovanoj prodavnici opreme za bebe i mame, možete se kompletno opremiti za dolazak bebe u vaš dom ili kupiti poklon za novorođenče u Mladenovcu
Pročitaj više

Kralja Petra I 95
Mladenovac, Beograd

Kreveci za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Kreveci za bebe, zasigurno su jedino mesto na svetu na kome se snivaju najlepši snovi. U njemu spavaju mali anđelčići zvani bebe. Da li postoji išta slađe, spokojnije i nežnije od bebinog sna?

Ako čekate bebu, i pre nego što se najradosniji trenutak dogodi, potrebno je da već kupite krevetac koji će bebicu samo sačekati kada dođe svojoj novoj kući. Možda postoje neke nijanse u odabiru, u zavisnosti da li čekate dečaka ili devojčicu, kao što je na primer boja kreveca. Neko opšte prihvaćeno pravilo, jeste da dečacima pristaje plava, zelena, narandžasta boja, a malim princezama roze, crvena, ljubičasta, lila...

Kreveti za bebe

Danas je izbor zaista tako širok i bogat, da morate znati šta želite da se ne biste izgubili u moru raznovrsne ponude. Najpre, prodavnice bebi opreme imaju lepo odrađene web prezentacije, uz pomoć kojih online možete pregledati čitavu njihovu ponudu, saznati sve o karakteristikama kreveta za bebe, cenama, načinu isporuke i slično. Sa druge strane, uvek možete otići u fizičko sedište prodavnice i na licu mesta pogledati šta bi to bilo najbolje za najmlađeg člana vaše porodice.

Kako odabrati krevetac za bebe?

Svaki krevetac mora da ima i dušek. On se obično ne nalazi uračunat u cenu, i kupuje se zasebno. Svi dušeci su izrađeni po specijalnim standardima i normama za dečije krevetiće. 

Krevetac može biti dimenzija, na primer, 1244 x 670 x 1080 mm. Sve mame vole kada krevetac ima i fioku koja se može izvući i vratiti na mesto, jer je ovo jako praktičan deo svakog kreveca. Upravo iz razloga što se u fioku može odložiti čista posteljina, pidžama i sve što vam je neophodno ili potrebno da bude na dohvat ruke.

Dobra karakteristika jeste kada se prednja stranica može spustiti. Ova stranica pošto je pokretna, može se fiksirati na dva položaja. 

Dimenzije dušeka mogle bi biti 1200 x 600 mm. Naravno, ova veličina se prilagođava veličini kreveca. On može posedovati tri položaja nosača dušeka, kao i točkiće. Veoma je praktično da krevetac možete voziti, to jest pomerati kako vama odgovara, upravo zahvaljujući točkićima, a ne da ga gurate. 

Roditelje uvek zanima od kakvog je materijala izrađen krevet za njihove najmlađe članove. U pitanju može biti bukov masiv u kombinaciji sa medijapanom, na primer. Površinska obrada koja se često koristi je od poliuretan laka visokog sjaja. 

Prednji deo fioke je od iverice, a noge, rešetke i vezači mogu biti od bukovog drveta, što se smatra veoma kvalitetnom varijantom u izradi.

Kreveci za bebe mogu imati gravure ali se mogu poručiti i bez njih. 

U prodaji, krevece možete pronaći sa odgovarajućim dušekom ili bez njega.

Naš savet jeste da budete pažljivi pri odabiru kreveca za vašu bebu, jer ona će u njemu sanjati najslađe snove, a pošto vi budete zadovoljni svojom kupovinom, i vi ćete spavati kao beba. 

Kreveci za bebe – cena:

Za ležaj za vašu bebu potrebno je izdvojiti od 8260 din. do 35799 dinara za krevetac koji se sastoji iz tri dela, gde jedan deo čini kolevka, drugi deo krevetac za odraslo dete i treći deo oramarić. Zajedno ovi delovi čine lepu celinu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane