Dodaj firmu

Nameštaj za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Meda Shop

Specijalizovana prodavnica krupne opreme za bebe. U ponudi je veliki izbor dečijih krevetića, komoda, kolica, auto sedišta, posteljina, stolica za hranjenje, ogradica, dubaka.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Bebin svet je jedno malo carstvo mašte, koje cini i nameštaj za bebe. U tom svetu, pronaći ćemo najrazličitije igračke, garderobu, ali takođe i nameštaj za bebe. Dečija soba je ipak najvažnije igralište na svetu!

Možda očekujete prinovu, pa stoga čitate naš tekst o nameštaju za bebe. Mnogo toga je na spisku prioriteta, a mi ćemo izdvojiti ono najvažnije. 

Šta podrazumeva nameštaj za bebe?

Svaka beba mora da ima svoje mesto za najnežnije i najslađe snove. To mestašce se zove krevetac. Posebno praktični modeli su oni koji imaju fioku, koja može služiti za odlaganje čiste posteljine, pidžame i slično. Dobra karakteristika jeste kada se prednja stranica kreveca može spustiti, i pošto je pokretna, može se fiksirati na dva položaja. 

Krevetac može posedovati točkiće, kao i tri položaja nosača dušeka. Kada govorimo o materijalu od koga su izrađeni kreveci za bebe, onda je to bukov masiv u kombinaciji sa medijapanom, na primer. Površinska obrada može biti od poliuretan laka visokog sjaja. 

Svaki krevetac mora imati i svoj dušek, na kome će se vaše dete osećati kao da spava na oblaku. Dušeci mogu biti sa ili bez žičanog jezgra, zatim sa leteks jezgrom, dušeci za kolevke kao i dušeci za prenosive krevece. 

Kvalitetan dušek je veoma bitan, a znaćete da ste napravili pravi izbor kada se pokaže da je dušek dugovečan, odnosno da se od upotrebe nisu napravila udubljenja ili neka druga oštećenja. Stoga, na ovom delu nameštaja za bebe ne smete štedeti, jer bi trebalo uzeti u obzir dečiji razvoj, odnosno, pre svega pravilan položaj kičme pri spavanju. 

Presvlaka dušeka trebalo bi da bude antialergijska i veoma prijatna na dodir. 

Bebe imaju i svoje komode koje poseduju kadicu i podlogu za povijanje. Ovo je neizostavni deo bebi nameštaja, pre svega iz krajnje praktičnih razloga. Komode za bebe obično imaju dvoje vrata i tri fioke. 

Materijal koji se koristi za izradu je medijapan i oplemenjena iverica. Svi modeli komoda su atestirani i odgovaraju zahtevanim i potrebnim standardima. Možete ih pronaći u različitim bojama, zavisno od pola deteta, i lako uklopiti u odnosu na ostale delove enterijera bebine sobe.

Nameštaj za bebe – iskustva

Kada govorimo o igri i zabavi, ali i odmoru pri tome, možemo spomenuti ogradice za bebe. U tom svom ograđenom prostoru, beba će se osaćati zaštićeno i sigurno, jer su sve igračke dostupne; iz svoje ogradice beba može da gleda i crtaće na TV-u, i sve vreme je pod nadzorom roditelja. 

Kada se umori od igranja, beba može i da odspava u ovom svom prostoru, a napomenućemo još i da su ogradice za bebe izrađene od plastičnih i netoksičnih materijala.

Svi mi volimo da divanimo, pa tako i bebe, a za to služe ležaljke. Pravo vreme da koristite ovaj deo bebi opreme, jeste dok vaše dete uči da sedi. Ležaljka će vam biti potrebna do petog ili sedmog meseca života bebe, a za to vreme je možete koristiti i kao nosiljku i kao ljuljašku.

Važan deo nameštaja za bebe su i hranilice. One mogu imati više položaja, a presvučene su PVC materijalom što ih čini lakim za održavanje, jer će uvek biti uflekane. Kada se klopanje završi, ovakvu stolicu za hranjenje lako možete pretvoriti u praktičnu stolicu za igru jednostavnim spuštanjem sedišta na najniži položaj.

Kao što vidimo, u bebinom carstvu sve je važno da bi se ona osećala srećno i zadovoljno, a prodavnice bebi opreme su tu da svim vašim zahtevima izađu u susret.

Nameštaj za bebe – cena:

Kreveci za bebe, cene od 8260 din. do 35799 dinara;

Dušeci za bebe, cene su u rasponu od 1489 do 4990 dinara;

Ogradice za bebe, potrebno je izdvojiti od 6650 do 12980 dinara;

Ležaljke za bebe, cene su od 4055 dinara, sve do 12990 dinara.

Komode za bebe, u proseku je potrebno izdvojiti od 16 272 dinara do 18852 dinara.

Hranilice za bebe, cene su od 4690 dinara do 17590 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane