Dodaj firmu

Štramplice za bebe Leto dečija robna kuća

Dečija robna kuća sa kompletnim asortimanom opreme, garderobe i aksesoara za bebe, decu i trudnice u Beogradu
Pročitaj više

Autoput Beograd-Niš bb (Sinjska bb)
Voždovac, Beograd

Bebi oprema JELATEX

Bebi oprema JELATEX vrhunskim kvalitetom materijala pruža maksimalnu udobnost Vašem novorođenčetu. Pored robe domaćih proizvođača, deo naše ponude uvozi se iz Turske. Takođe, nudimo garderobu za stariju decu, kao i igračke za sve uzraste.
Pročitaj više

Mileševska 32
Beograd

Bebi oprema Dexy Co

Bebi oprema „Dexy Co“ olakšaće Vam kupovinu i pronalaženje svega što Vam je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg detata.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

Beba Brestill

Specijalizovana prodavnica koja budućim mamama nudi veliki izbor kvalitetnih i praktičnih proizvoda. Pored veleprodaje imamo i maloprodajne objekte na Novom Beogradu (blok 19a)
Pročitaj više

Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Novi Beograd, Beograd

Zeke i stramplice za bebe su veoma slični odevni predmeti. Na spisku neophodnih potrepština, nalaze se na veoma visokom mestu. Roditelji obično prave spiskove šta će im sve to biti potrebno u prvih mesec dana, pa i nadalje, od odeće, opreme, kozmetike... Posebno ako očekujete svoje prvo dete, naš tekst može da vam razjasni neke nedoumice, bar kada su štramplice za bebe u pitanju.

Bebi štramplice

Odeća koju bebe koriste, najpre bi trebalo da bude izrađena od pamuka, sto odsto. Razlog tome je što se pamuk lako održava, a sa druge strane je prijatan za nošenje, mekan, udoban, i što je najvažnije ne izaziva alergijske reakcije. Svi znamo da je bebina koža veoma nežna i osetljiva.

Dakle, bebe vole sve što je toplo i komotno. Da ih ne steže i da imaju svu slobodu pokreta. Na bebinoj garderobi nikada se ne bi smela nalaziti dugmad, jer beba nesrećnim slučajem može dugme progutati, ili još gore, može ga udahnuti, što nikako ne želite da se dogodi.

Iz tog razloga je potrebno da se štramplice zakopčavaju uz pomoć drikera. 

Štramplice na bebi izgledaju jako slatko, pogotovo ako na sebi imaju neke ukrasne detaljčiće, kao što su mašnice, na primer. U bebećim bojama, kao što su roze, bejbi plava ili nežno žuta, vaša bebica će biti neodoljiva. 

Štramplice za bebe se kopčaju sa strane, a što se tiče veličina, one mogu biti različite; na primer, možete pronaći ovaj slatki odevni predmet u dimenzijama širina ispod ruku 27 cm, dužina nogavica 16 cm, dužina rukava 16 cm, dok je dužina celih štramplica 46 centimetara. 

Kako pravilno obući bebi štramplice?

Novopečene mame često imaju strah da presvuku svoju tek rođenu bebu i takvo osećanje je sasvim prirodno i  normalno. Jer, ispred sebe imate najdraže stvorenje na svetu, a ono je tako krhko i nežno, nestabilno i osetljivo.

Pošto bebe baš i ne vole da im oblačite štramplice ili bilo šta drugo, pretpostavljamo da ni vaša bebica nije u tome izuzetak.

Pošto beba nema ojačane mišiće vrata, leđa i ima nestabilnu kičmu, najbolje bi bilo da je prilikom oblačenja štramplica položite na podlogu, dovoljno veliku sa koje neće moći da padne. Kasnije, kada bebica postane nešto starija, štramplice joj možete oblačiti i u svom krilu. 

Dok oblačite bebu, važno je da temperatura u sobi bude odgovarajuća, od 20-22 stepena, i naravno, najpre ćete vašoj bebici promeniti pelenu. Potom, u potpunosti raširite štramplicu, pa nežno uvucite najpre ručice, jednu pa drugu, i potom nožice. Vremenom ćete steći rutinu u ovom zahvatu, pa će vam predstavljati zadovoljstvo, a kako budete bili veštiji i brži, ni vaša beba se neće buniti kao na početku. 

Štramplice za bebe se zakopčavaju sa prednje strane, i to je nešto što ćete obaviti na samom kraju. Mali savet: kada zakopčavate štramplice, krenite odozdo, jer na taj način nećete promašiti nijedan driker. Nije baš prijatan osećaj kada dođete do kraja, pa primetite da je jedan driker „omanuo“.

Beba obučena u štramplice je neodoljiva, pa sva muka oko presvlačenja pada u vodu, kada je vidite tako slatku!

Štramplice za bebe – cena:

Cene štramplica za bebe, kreću se od 345 din. do 455 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane