Dodaj firmu

Selidbe Makedonija, ko ih nudi, kako funckionisu, koliko kostaju? Makedonija je prvi sused Srbiji, i često se javljaju razlozi zbog kojih naši građani žele da se presele u ovu državu. To može biti proširenje delatnosti vaše firme, u smislu osvajanja novog tržišta, ili ste možda poslovni čovek koji će nekoliko godina provesti u Makedoniji radeći za određenu kompaniju.

Romantičniji razlog od navedenih, jeste da ste se upoznali sa ljubavlju svog života, i sada želite da daljina više ne predstavlja prepreku vašim emocijama. Šta god bio razlog za međunarodnu selidbu, profesionalci koji se ovim poslom bave, pružiće vam uslugu najvišeg stepena kvaliteta, posle čega ćete sasvim sigurno biti zadovoljni i uspešno započeti novi život u Makedoniji.

Kako se obavljaju selidbe u Makedoniju?

Žargonski rečeno, mnoge ljude „smara“ da se maltretiraju sa raznoraznim papirima, jer zapravo ni ne znaju šta je sve potrebno za uspešan prelazak granice i boravak u Makedoniji. Često počnu sami, pa odustanu na pola puta, iznervirani, jer su shvatili da to ipak nije tako lako kao što izgleda. 

Da biste sebe poštedeli muka, najbolje je da se odmah obratite stručnim licima koji selidbe do Makedonije vrše svakoga dana, pa ne postoji nijedan korak u toj proceduri koji im je nepoznat.

Agenti servisa za selidbe su dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, uključujući i vikende. Možete pozvati u svakom trenutku, da biste postavili bilo kakvo pitanje ili poželeli da agent dođe kod vas radi postizanja dogovora.

Kompletna selidba, „ključ u ruke“, ili „od vrata do vrata“, za vas podrazumeva jedan „težak zadatak“, a to je da prstom pokažete na mapi mesto ili grad u Makedoniji u koji se selite. Sve ostalo, posle toga, briga je profesionalnog tima, dok vama samo preostaje da organizujete novi život u drugoj državi, za sebe i svoju porodicu.

Procena selidbe Srbija – Makedonija

Kada agent bude razgovarao sa vama, moći će da vam prikaže krajnju cenu, tako da neće biti neprijatnih iznenađenja u smislu njenog povećanja na kraju, za 20 ili 30 posto.

Usluge koje možete da koristite su profesionalno pakovanje, demontaža i montaža nameštaja, prenos specijalnih tereta (TA peć, sef, klavir, antikviteti, umetnine i slično), kao i prevoz kućnih ljubimaca, po unapred dogovorenim pravilima. 

Još jedna od usluga je čišćenje prostora koji napuštate, i sređivanje nove lokacije u Makedoniji, pre nego što se u nju doselite.

Selidbe Makedonija – iskustva

Stručna lica će voditi računa o tome da vam uštede vreme, novac, te sačuvaju selidbene stvari od svih mogućih oštećenja, i to pravilnim rukovanjem i zaštitom pri pakovanju. Oni znaju da ćete samo na taj način vi biti na kraju zadovoljan klijent, koji će širiti dalje preporuke, što je ujedno i najbolja reklama, u oštroj konkurenciji koja danas vlada u bilo kom poslu.

Makedonija, kao južni sused Srbije, poslednjih godina je postala sve popularnija destinacija za preseljenje. Osim Skoplja, ljudi biraju selidbu u Tetovo, Kumanovo, Prilep, Bitolj, tako da se možete u potpunosti osloniti na agenciju za selidbe koja dobro poznaje čitavu teritoriju Makedonije, pa na taj način ova zemlja nikada nije bila bliža i put do nje kraći.

Srbiju i Makedoniju vežu dobri susedski odnosi, pa verujemo da kada započnete novi život u ovoj zemlji, imaćete osećaj da se nalazite kao kod svoje kuće. 

Selidbe Makedonija – cene:

Koliko ćete platiti da biste se preselili u bivšu jugoslovensku republiku, zavisi od više faktora kao što je broj ljudstva koji je angažovan u procesu selidbe, da li se ista vrši kamionom ili kombijem, imate li specijalne terete, kao što je sef, umetničke slike, anktikviteti i slično... Ponuđena je i usluga sređivanja papirologije. 

Po kilometru, trebalo bi izdvojiti između 35 i 45 centi, plus cena napred navedenih usluga.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane