Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe Makedonija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe Makedonija

Makedonija je prvi sused Srbiji, i često se javljaju razlozi zbog kojih naši građani žele da se presele u ovu državu. To može biti proširenje delatnosti vaše firme, u smislu osvajanja novog tržišta, ili ste možda poslovni čovek koji će nekoliko godina provesti u Makedoniji radeći za određenu kompaniju.

 

 

Romantičniji razlog od navedenih, jeste da ste se upoznali sa ljubavlju svog života, i sada želite da daljina više ne predstavlja prepreku vašim emocijama. Šta god bio razlog za međunarodnu selidbu, profesionalci koji se ovim poslom bave, pružiće vam uslugu najvišeg stepena kvaliteta, posle čega ćete sasvim sigurno biti zadovoljni i uspešno započeti novi život u Makedoniji.

Kako se obavljaju selidbe u Makedoniju?

Žargonski rečeno, mnoge ljude „smara“ da se maltretiraju sa raznoraznim papirima, jer zapravo ni ne znaju šta je sve potrebno za uspešan prelazak granice i boravak u Makedoniji. Često počnu sami, pa odustanu na pola puta, iznervirani, jer su shvatili da to ipak nije tako lako kao što izgleda. 

Da biste sebe poštedeli muka, najbolje je da se odmah obratite stručnim licima koji selidbe do Makedonije vrše svakoga dana, pa ne postoji nijedan korak u toj proceduri koji im je nepoznat.

Agenti servisa za selidbe su dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, uključujući i vikende. Možete pozvati u svakom trenutku, da biste postavili bilo kakvo pitanje ili poželeli da agent dođe kod vas radi postizanja dogovora.

Kompletna selidba, „ključ u ruke“, ili „od vrata do vrata“, za vas podrazumeva jedan „težak zadatak“, a to je da prstom pokažete na mapi mesto ili grad u Makedoniji u koji se selite. Sve ostalo, posle toga, briga je profesionalnog tima, dok vama samo preostaje da organizujete novi život u drugoj državi, za sebe i svoju porodicu.

Procena selidbe Srbija – Makedonija

Kada agent bude razgovarao sa vama, moći će da vam prikaže krajnju cenu, tako da neće biti neprijatnih iznenađenja u smislu njenog povećanja na kraju, za 20 ili 30 posto.

 

 

Usluge koje možete da koristite su profesionalno pakovanje, demontaža i montaža nameštaja, prenos specijalnih tereta (TA peć, sef, klavir, antikviteti, umetnine i slično), kao i prevoz kućnih ljubimaca, po unapred dogovorenim pravilima. 

Još jedna od usluga je čišćenje prostora koji napuštate, i sređivanje nove lokacije u Makedoniji, pre nego što se u nju doselite.

Selidbe Makedonija – iskustva

Stručna lica će voditi računa o tome da vam uštede vreme, novac, te sačuvaju selidbene stvari od svih mogućih oštećenja, i to pravilnim rukovanjem i zaštitom pri pakovanju. Oni znaju da ćete samo na taj način vi biti na kraju zadovoljan klijent, koji će širiti dalje preporuke, što je ujedno i najbolja reklama, u oštroj konkurenciji koja danas vlada u bilo kom poslu.

Makedonija, kao južni sused Srbije, poslednjih godina je postala sve popularnija destinacija za preseljenje. Osim Skoplja, ljudi biraju selidbu u Tetovo, Kumanovo, Prilep, Bitolj, tako da se možete u potpunosti osloniti na agenciju za selidbe koja dobro poznaje čitavu teritoriju Makedonije, pa na taj način ova zemlja nikada nije bila bliža i put do nje kraći.

Srbiju i Makedoniju vežu dobri susedski odnosi, pa verujemo da kada započnete novi život u ovoj zemlji, imaćete osećaj da se nalazite kao kod svoje kuće. 

Selidbe Makedonija – cene:

Koliko ćete platiti da biste se preselili u bivšu jugoslovensku republiku, zavisi od više faktora kao što je broj ljudstva koji je angažovan u procesu selidbe, da li se ista vrši kamionom ili kombijem, imate li specijalne terete, kao što je sef, umetničke slike, anktikviteti i slično... Ponuđena je i usluga sređivanja papirologije. 

Po kilometru, trebalo bi izdvojiti između 35 i 45 centi, plus cena napred navedenih usluga.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Filip Milutinovic
Jeste Mekdonija daleko ali je po mnei daleko veci problem los put koji bi zaisat trebao da bude nesto sto bi trebalo da isplati kako pre tako i kasnije. Neke druge stvari i nisu bas sto se mene licno tice bas toliko vazne.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju su ovo i vise nego zahtevne selidbe bez kojih se u svakom slucaju ne moze.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Naravno da su ovo i vise nego zahtevne selidbe.
07.04.2017
Lea Stankovic
Ovo je jedna bas onako lepa drzava. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
22.03.2017
Todor Markovic
Sto se ove selidbe tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce trebati pre ili posle da se debelo plati.
09.03.2017
Simona Vucinic
Sto se tice ove selidbe, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je cisti gubljenje vremena.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Po svakom pitanju je ovo selidba koja mroa da se debelo plati.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta selibe koja kako god da okrenete mora posebno da se plati.
18.01.2017
Petar Jankovic
Samo treba da strogo vodite racuna o tome da sto se tice papira sve bude kako treba.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Makedonija je onako bas dobro poznata po srednje zalosnim putevima. Tako da u svakom slucaju treba da budete spremni da vas neko po ovom pitanju bas opeljesi.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Nisam bas siguran da je to tacan naziv, Grci kazu da je to Bivsa jugoslovenska republika Makedonija. U svakom slucaju po pitanju selidbe i nije bas toliko mala udaljenost.
24.11.2016
Jana Stankovic
Ovo po meni nisu ni malo naivne selidbe. Generalno, mislim misljenja sam da ona po tom pitanju treba da se orpedelite iskljucivo za kvalitet. Bas iz tog razloga treba da posetite agenciju Net.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Selidbe u Makedoniju su ipak posebne selidbe u koje zaisat nemate nesto previse razloga da sumnjate. Znamjednu dobru agenciju da vam preporucim. To je Panco.
15.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da uradite selidbu u Makedoniju, onda treba da po tom pitaju od samog pocetka izdvojite jednu povecu sumu novca.
12.08.2016
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da se selite u Makedoniju ili iz Makedonije, onda u svakom slucaju treba da budete spremni da dobro i platite. Cene su poprilicno razlicite i razlikuju se od prevoznika do prevoznika.
12.07.2016
Marta Dencevic
Situacija po pitnaju selidbe u Makedoniju je ista kao i za druge okolne zemlje. Potrebno je da angazujete profesionalnu agenciju u koju mozete imati puno poverenje da ce transportovati sve kako treba.