Dodaj firmu

Selite se ili Vam je potreban lični prevoz?

; Ažurirano 26.01.2023.
Selite se ili Vam je potreban lični prevoz?

Na vidiku najbolji popusti!

Uz agenciju ABC selidbe Stošić, selidba ne mora da bude stresan proces. Ljubazni radnici, vrhunski profesionalci će Vam izaći u susret popustima koje možete ostvariti na kamionski i kombi prevoz.

Kako bi sva Vaša pokretna imovina bila maksimalno zaštićena tokom transporta, a selidba protekla u rekordnom roku bez tenzije, preporučujemo da koristite uslugu pakovanja koja će osigurati da selidba protekne bez oštećenja nameštaja i vrednosti.

Kombi vozila su pogodna za brzo i lako kretanje po gradu, pa su veoma tražena kako za selidbe, tako i za prevoz putnika, dok je za velike selidbe kabastog nameštaja najbolje da se odlučite za kamionski prevoz. Ukoliko Vam je potreban sanitetski prevoz, sada možete imati prevoz u sanitetskom vozilu po ceni od neverovatnih 2.000 dinara.

Putovanje po Srbiji će sigurno biti nezaboravno u luksuznim vozilima agencije S Transfer Service u kojima ćete putovati komforno, sigurno i bezbedno. Preuzmite kupone kojima ostvarujete popuste i potražite još zanimljivih popusta iz različitih oblasti na Vašem omiljenom internet portalu.

Preuzmite kupone i iskoristite popuste
Idi na vrh strane