Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prsluk za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Prsluk za bebe

Prsluci su veoma praktični odevni predmeti, kako za stariju decu, tako i za bebe, pošto se mogu nositi onih dana kada baš ne znate kako da obučete dete, tj. kada nije ni hladno ni vruće, ili kada duva nešto jači vetar. Prsluk lepo štiti telo bebe, a pri tome, zbog toga što nema rukave, ostavlja mogućnost za svu slobodu pokreta, što je bebama jako važno.

prsluk za bebe

 

Prsluk za bebe prodaja

Živimo u vremenu online komunikacije, tako da je dovoljno samo prošetati internetom i već ćete imati čitavu ponudu na dlanu – sve to zahvaljujući lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave prodajom dečije garderobe.

Artikli su predstavljeni kroz fotografije koje obično mogu da se uveličaju i pogledaju iz više uglova, ali i kroz kratke tekstualne opise, gde se navodi na primer – materijal izrade prsluka za bebe, u kojim veličinama su dostupni, u kojim bojama, da li se trenutno nalaze na lageru, i naravno, jasno je istaknuta cena, koja se često može da uporedi sa drugim srodnim artiklima.

Kada ste se odlučili za kupovinu, ako to činite prvi put, videćete da nema ničeg lakšeg – prsluk za bebu koji ste odabrali jednostavno dodate u korpu, a zatim potvrdite porudžbinu tako što ćete ostaviti adresu za isporuku. Potom obavljate plaćanje putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili u pošti. Nakon što vaša uplata bude evidentirana, ostaje da sačekate do dva radna dana da bi prsluk za bebu stigao na željenu naznačenu adresu.

prsluk za bebe cena

Bebi prsluci

Bebi prsluci su zaista pogodni za razne vremenske prilike. Na primer, ako je napolju vetrovito, tada je zgodno da pri ruci imate prsluk koji ima kapuljaču, pošto znamo da bebama jak vetar smeta, a opet, sa druge strane, moraju da izađu napolje i da se malo prošetaju, ma kakvo da je vreme.

 

Pošto prsluci nemaju rukave, dečica mogu da mlataraju ručicama i da se igraju kako god oni žele, ništa im ne ograničava slobodu pokreta, kao što bi to činila neka tanja jakna, na primer. Ispod prsluka za bebe, možete da obučete bluzu ili duksericu, u zavisnosti od temperature napolju.

Bebi prsluci se nalaze u raznim bojama i dezenima, tako da ih je lako uklopiti sa ostatkom autfita, kako bi vaše dete delovalo moderno i atraktivno, što je svim roditeljima veoma važno. Boje u kojima su prsluci dostupni su obično plavi, sivi, ljubičasti, crveni, roze... – znači, izbor je širok i za devojčice i za dečake.

Vrlo je važno imati na umu da prsluk čuva toplotu tela, pri čemu obično neće doći do prekomernog znojenja, tako da je ovaj odevni predmet idealan za najmlađe tokom sati koje provodite u parku, igrajući se sa njima.

Prsluk za bebe – cena:

Cena prsluka za bebe se kreće u rasponu od 850 din. pa sve do 3000 dinara, za određene brendirane modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.