Dodaj firmu

Operacija kapaka Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Operacija kapaka Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgi...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Operacija kapaka Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Operacija kapaka Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usa...
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Operacija kapaka, kada, kako i zasto? U godinama posle četrdesete, promene na licu postaju posebno vidljive i to su zapravo, znaci normalnog, prirodnog starenja. Ipak, niko od nas ne želi da izgleda starije nego što se oseća, tako da se pribegava raznim savremenim hirurškim metodama koje imaju za cilj da nas podmlade. Jedna od takvih intervencija je i operacija kapaka, ili drugačije – blefaroplastika.

Kako se vrši operacija kapaka?

U pitanju je korigovanje kapaka koji su spušteni. Intervencija se tako obavlja da hirurg uklanja mišić, kožu, a nekada i masnoću koja može da bude uzročnik spuštanja kože koja se nalazi u predelu oko očiju.

Operacija kapaka iskustva

Dok ovo čitate, verovatno se pitate, da li ste baš vi kandidat za tu korekciju? Ukoliko spadate u ljude koji žele tretmane protiv starenja, onda je svakako operacija kapaka nešto što bi trebalo uraditi. Iako se smatra uobičajenim procesom starenja, pacijenti se odlučuju za intervenciju jer smatraju da spušteni kapci značajno narušavaju njihov estetski izgled.

Operacija kapaka i podočnjaka

Pored spuštenih kapaka, podočnjaci umnogome znaju da pokvare utisak koji ostavlja jedno lice. U praksi, često se dešava da se korekcije podizanja kapaka i uklanjanje podočnjaka, rade zajedno.

Operacija kapaka pre i posle

Ako pogledamo slike pacijenata koji su uradili operaciju kapaka, videćemo značajne razlike, jer su nakon tretmana izgubili barem desetak godina, tj. za toliko godina deluju mlađe i dopadljivije. Ljudi neretko imaju kesice oko očiju ili im padaju obrve, i to su sve situacije gde blefaroplastika daje sjajne rezultate.

Operacija kapaka i oporavak

Ono što svako želi da zna, jeste koliko je vremena potrebno da se oporavi nakon ove intervencije, tako da se može vratiti svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima. Ako ne postoje bilo kakve komplikacije, bićete otpušteni kući već istog dana.

Operacija donjih očnih kapaka

Na samom početku, porazgovaraćete sa hirurgom o svojim problemima, kao i o tome šta očekujete od operacije. Pre početka tretmana, hirurg će fizički pregledati vaše oči, ali i ispitati vid.

Operacija gornjih očnih kapaka

Nakon toga, napraviće nekoliko fotografija, koje će se koristiti tokom operacije. Lekar će najverovatnije zatražiti od vas da prestanete da koristite lekove koji utiču na povećavanje rizika od krvarenja.

Operacija donjih i gornjih kapaka

Još jedna korisna informacija, jeste da bi trebalo da prestanete sasvim ili da značajno smanjite konzumiranje cigareta, pre blefaroplastike. Najpre se rade gornji kapci. Ne morate da brinete zbog ožiljka, pošto se bira takvo mesto da on u potpunosti bude skriven i nevidljiv.

Operacija kapaka laserom

Na tom rezu, uklanja se višak kože, mišića i masti. Kada se radi blefaroplastika donjih kapaka, to obično znači da se uklanja višak masti, jer one doprinose da se stvore ružne kesice oko očiju. Nekada je neophodno da se ukloni i mali višak kože. O rezu takođe ne morate da brinete, jer se on pravi unutar kapka, ili sasvim ispod donjih trepavica.

Operacija kapaka cena

Kada želite da korigujete gornje kapke, za to bi trebalo da izdvojite od 600 do 1100 evra, a kada biste hteli operaciju samo donjih kapaka, cena za to je od 750 do 1500 evra. Ukoliko želite da odradite korekciju i gornjih i donjih kapaka, neophodno je da platite od 1300 do 2000 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije estetske hirurgije koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane