Dodaj firmu

Beauty Standard Lab mezoterapija sa iglom

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Mezoterapija sa iglom Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Mezoterapija sa iglom Gracia Medika

“Gracia Medika” nalazi se u centru Beograda, tik pored Glavne železničke stanice. Pojavom sve većih estetskih zahteva “Gracia Medika “ pruža pacijentima kvalitetne estetske tretmane i procedure iz oblasti estetske medicine i estetske hirurgije.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Mezoterapija sa iglom Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Mezoterapija sa iglom Estetic Anti Aging Medical Laser Centar

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar već dugi niz godina uspešno radi u službi Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom ambijentu na Banovom brdu tretmane izvode licencirani doktori i eksperti iz oblasti antiaginga, estetske medicine i dermatologije.
Pročitaj više

Petra Mećave 33, (Banovo brdo)
Čukarica, Beograd

Laser i tattoo studio Bilionera

Bilionera tattoo studio radi sve stilove tetoviranja. Kod nas ćete dobiti tetovažu osmišljenu prema Vašim idejama i uz našu maštu.
Pročitaj više

Đorđa Kratovca 27
Voždovac, Beograd

Mezoterapija sa iglom Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sprovodi sertifikovani tim doktora.
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Mezoterapija sa iglom Perineuma

Centar Reedukacije-Perineuma je prvi centar u Srbiji za edukaciju i lečenje žena nakon porođaja, čiji je osnivač dr Vladan Milošević. Naš rad je zasnovan na primeni metoda Reedukacija Perineuma-elektrostimulacija karličnog dna, koji je u zemljama EU zastupljen više od 20 godina.
Pročitaj više

Molerova 10/1
Vračar, Beograd

Salon lepote Sense Beauty

Zablistajte senzualnom lepotom, posetite salon Sense Beauty na Novom Beogradu. U prijatnom ambijentu nudimo visokokvalitetne estetske tretmane, masaže, trajnu šminku, manikir i pedikir, depilacije, frizerske usluge i druge tretmane koji će istaći Vašu lepotu.
Pročitaj više

Španskih Boraca 40a
Novi Beograd, Beograd

Estetik centar Violeta

Salon Violeta Cosmetics je specijalizovan za primenu različitih tehnika u mezoterapiji, uz upotrebu vrhunskih preparata. Pored mezoterapije lica i tela, u našem salonu primenjujemo i druge anti age tretmane: hemijski pilinzi, mezopen, miolift, biostimulacija i sl.
Pročitaj više

Sarajevska 44
Savski venac, Beograd

Kozmetički studio Be You

Estetski Centar Be You je prepoznatljiv brend u Beogradu po kvalitetnim tretmanima iz oblasti laserske epilacije, radiotalasne hirurgije i estetske medicine. Kombinacija savremene aparature i neinvazivnih metoda doprineće stvaranju Vašeg novog i lepšeg “JA”.
Pročitaj više

Partizanske Avijacije 14/2
Novi Beograd, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Kako se izvodi mezoterapija sa iglom? Obzirom da je reč o neinvazivnoj metodi neželjeni efekti su svedeni na minimum.

Metoda je bezbolna i krajnje konforna, obzirom da se tretiraju krajnje osetljiva područja kao što su gornji i donji kapci, usne i nausnice, pa su negativni efekti u velikom broju slučajeva u startu otklonjeni.

Efekti mezoterapije su poboljšanje tonusa kože, elastičnosti i jedrine. Prilikom ovog tretmana dolazi do smanjenja dubokih bora, kao i do potpunog uklanjanja srednjih i sitnih bora. 

Tretman mezoterapije se sprovodi fizičkom stimulacijom kože mikroubodima.

Metoda mezoterapije sa iglom je usmerena na to da sa jedne strane uspori proces starenja, a sa druge da vidno poboljša stanje vaše kože i reši problem zbog kojeg ste se odlučili za ovu metodu.

Apliciranjem kreme u kućnim uslovima aktivne supstance budu samo 10 % iskorišćene. Unošenje mezoterapijskog koktela uz pomoć igle iskorišćenost sastojaka koji su neophodni koži raste na 90 %. 

Mezoterapija sa iglom iskustva 

Mezoterapija je svremena metoda uz pomoć koje se otklanja veliki broj estetskih i zdravstvenih problema. 

Klijenti nakon tretmana mezoterapije najčešće opisuju svoju kožu kao odmornu, blistavu i zategnutu.

Tretmani mezoterapije se rade po regijama:

  • Lice
  • Zona ruku i ramenog pojasa
  • Zona stomaka i pojasa
  • Zona butina, zadnjice i kolena

Kokteli se prave individualno u skladu sa pacijentovim potrebama i željama.  

Najčešći problem zbog kojih se klijenti javljaju su:

  • Gubitak masnih naslaga u obimu i preoblikovanje tela
  • Celulit
  • Zatezanje kože

Tretman traje oko 30 minuta. Preporučuje se od 3 do 8 tretmana, a o individualnom broju koje klijent treba da napravi odlučuje doktor nakon uvodnih konsultacija.

Mezoterapiju treba ponavljati jednom u 3 do 4 nedelje.

Mezoterapijom  se rešavaju problem kože širokog spektra. Ublažavanje i prevencija bora, te zatim podizanja tonusa kože, rozacea, akne, hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rešava problem fleka i pigmentacionih mrlja na koži. 

Pored svih pobrojanih najčešće se koristi u borbi protiv starenja kože i bora. Takođe vrlo uspešno rešava problem viška masnih naslaga, kao i celulita i strija. 

Tretman je našao primenu i u borbi protiv opadanja kose i u terapiji protiv bola. 

Supstance koje se nalaze u jednom mezoterapijskom koktelu se kombinuju za svakog pojedinca ponaosob. U zavisnosti koji se problem rešava, ponekad je moguće delovati jednim koktelom na više problema.

U mezoterapijskom koktelu se najčešće se kombinuju supstance:  L-Karnitin,  Mesostabyl, Vitamin C, Vitamin A, Rutin ekstrakt, Ekstrakt Artičoke,  Oligoelementi, Kofein, Hijaluronska kiselina, Dexpantenol, Hydrotaurin, Biotin,  Ginkgo Biloba itd.

Tokom tretmana ne sme doći do pojačanog krvarenja, dok su minijaturne kapljice krvi na mestu izvođenja tretmana znak da je metoda uspešno sprovedena.

Pribor mora biti sterilisan kako ne bi došlo do infekcija i raznih drugih komplikacija.

Mezoterapija sa iglom cena 

Cena tretmana mezoterapije sa iglom se najčešće kreće u opsegu od 4000 do 6500 dinara po dolasku. Koliko ćete novca morati da izdvojite za celu seansu terapija moćićete da znate tek nakon konsultacija sa doktorom na osnovu kojih će on odrediti tačan broj tretmana i vrstu koktela.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za mezoterapiju sa iglom predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane